Laptob Alacak Olsanız?
-
asus freedos
dell freedos
-
önce alacağım şeyin adını öğrenirdim
Tahribat Forum
Elektronik / Mobil Cihazlar
Laptob Alacak Olsanız? : Yeni Mesaj
Sonra gider DELL alırdım
-
Hocam, bence markanın önemi yok. Önemli olan bileşenlerdir. Ben o şekilde tercih kullanıp SAMSUNG almıştım. Daha önce ki bir konuda da tam modelini yazmıştım.
Model bu. En güzel yanlarından bir tanesi çift hdd desteklemesi, yani içine bir SSD takabilirsin ;)
-
Ne alacağını bilmiyorum fakat, intelin yeni çıkardığı 4. nesil işlemciler var onları tercih etmeni tavsiye ederim. 4. nesli şurdan anlarsın; Mesela, i7 4000li birşey yazar :) Ne alacaksan hayırlı olsun.
Şöyle birşey daha tavsiye edeceğim. Alacağın modeli internetten bir ara, neymiş ne değilmiş gibisinden. Ben ayak üstü aldım(acer 5745g) ve bu modelde chipset-ekran kartı sorunu olduğunu sonradan öğrendim. nVidianın son güncellemesinde pek bir şey kalmadı gibi ama bazen çok sorun çıkarıyor, ekran kartı kafasına göre çalışıyor :(
-
asus çok memnunum
-
-
GUS bunu yazdı
hocam makina güzelde ben vatandan almak zorundayım.kuponum var onu kullanacagım.asus n serisini daha önce kullandım.ama bu alacagım modeli degil.2. nesil i7 kullandım.ekran kartı ati radeondu.cokk sorunlar yaşadım.en son iade ettim.n serisi çok güzelde insan böyle bi olay yaşayınca çekiniyo.makinanın özellikleri çok iyi.gerçekten bu özellikler toshibada olsa 5-6 bin ister toshiba.kullanıcı yorumlarına bakmak istedim ama bulamadım.
-
Macbook alırdım onu almasan asus tercih ederdim
-
macbook alırıdm 2400 tlye
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
macbook alırıdm 2400 tlye
macbook lara baktım.ekran kartları olsun işlemci hızları olsun beni tatmin etmedi.paylaşımlı ekran kartı kullanıyo.2400 tl ye göremedim ayrıca