Laptop Acilmiyor ( Tepkisizlik )
-
mclaren bunu yazdı
Bios pilini cikartman lazim.. Tecrube ile sabittir. Ram degistirirken belki on kere basima geldi ayni olay. ve her seferinde bios pilini cirartip takarak hallettim..
Arkadasa katiliyorum. Bios pilini sok ve sifirla hddyi 2. Gosterdiginden dolayi bios boot edemiyor. Muhtemel orjinalinden win 10 var vwya 8 yukseltmesi oda biosa lisans yazdigindan hdd ariyor dvd den taktiginda uefi bootu kapat legacy sec acilir.
-
Laptop sökmeye korkuyorum açıkçası tuzlu olmayan bir tamirci önerisinde bulunabilecek olan var mi
-
Bir gaza gelip soktuk tüm pc yi bios pili mi çıkarttım 3-5 dk bekleyip taktım sonuc değişmedi
-
asiminnesli bunu yazdı
Bir gaza gelip soktuk tüm pc yi bios pili mi çıkarttım 3-5 dk bekleyip taktım sonuc değişmedi
dostum büyükçekmedeceysen ben yardımcı olmaya çalışırım.
-
İstanbuldaysan beylikdüzü bakbiye götürebilirsin bios yazılacaksada kadıköyde 150 ye hallediyolar o işi
-
Atlas bunu yazdı
İstanbuldaysan beylikdüzü bakbiye götürebilirsin bios yazılacaksada kadıköyde 150 ye hallediyolar o işi
Tüm Rusca ve İngilizce sitelerde araştırma sonucu olarak bios pili bitmis laptoplarin ozellike asus da bios pili yok veya büyükşehir acilmazmis system boot olamiyor
-
ram slotunu değiştirmeyi denedin mi
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
2 tsne ram takili yani tüm slotlara dolu slotları degistirdim ramleri degistirdim ve ramsiz calistirdim farketmedi Sonic eve geçince işte son şansım olan bios pilinin deniyecegim
-
asiminnesli bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
2 tsne ram takili yani tüm slotlara dolu slotları degistirdim ramleri degistirdim ve ramsiz calistirdim farketmedi Sonic eve geçince işte son şansım olan bios pilinin deniyecegim
saatçilerde satılıyo o piller, 3-5 lira bişi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
saatçilerde satılıyo o piller, 3-5 lira bişi.
Hocam 1.5 tl ye aldım bi tane aynisindan bakalım neler olacak