Laptop Alıcaklara Fırsatlar Kaçırmayın !
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/117609/hp-pavilion-dv3-4150st-xm706ea-.aspx
şu baya iyi göründü arkadaşlar gözüme. Ne dersiniz. 1331 lira cok uygun gibime geldi taksitle.
-
üzerinde 512 mb ramli ve 64 bitli tırt bi ekran kartı var ama
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
al sana canavar gibi ati ekran kartı =) nvidia nedense bana hiç sıcak gelmiyor
ATI HD6970 - 2GB GDDR5 - In Stock - 475€ (EU) - 430€ (US)
- 960 unified pipelines
- 680MHz Core Speed
- 900MHz Memory Clock
- 256 bit memory bus
- DX11 - Shader 5.0 !
- 40nm technology
-----------------------------e sicak gelmez tabi hacim,cünkü nvidia isinmiyor :D
-
üzerinden elektirik gecipte ısınmıcak bi alet yok ne yazıkki =)
-
- Ekran 15.6" Hd (1366x768) LED
- İşlemci: intel® pentium® dual-core processor p6200
- İşlemci hızı: 2,13 GHZ
- İşletim sistemi: windows® 7 home starter
- Hard disk: 320 GB, 5400 RPM
- Bellek 2gb ddr3
- Ekran kartı: tümleşik intel® GMA HD
- Webcam
- 6 hücreli lityum-iyon (li-on) pil
- 2 yıl firma ve servis garantili
bu bimdeki laptop ekran kartından mı kaybediyor
-
işlemcisi giriş seviyesi denilebilir artı olarak harici bir ekran kartı yok zaten bütünleşik ekran kartıyla geliyor
oyun dışında film internet ofis uygulamaları için ideal sayılabilecek bir bilgisayar
-
mehmetcan bunu yazdı:
------------------------------ Ekran 15.6" Hd (1366x768) LED
- İşlemci: intel® pentium® dual-core processor p6200
- İşlemci hızı: 2,13 GHZ
- İşletim sistemi: windows® 7 home starter
- Hard disk: 320 GB, 5400 RPM
- Bellek 2gb ddr3
- Ekran kartı: tümleşik intel® GMA HD
- Webcam
- 6 hücreli lityum-iyon (li-on) pil
- 2 yıl firma ve servis garantili
bu bimdeki laptop ekran kartından mı kaybediyor
Ekran kartı , işlemci , ramden kaybediyor -
http://www.mormani.com/urun/2ddf063323ad35d1498bec6dc0641a69/DELL-Inspiron-5010-T48H43-Intel-Core-i5-480M-2.66GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook
şu aleti alan arkadaş bilgisayar hakkındaki yorumlarını buraya yazarsa sevinirim :) -
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------http://www.mormani.com/urun/2ddf063323ad35d1498bec6dc0641a69/DELL-Inspiron-5010-T48H43-Intel-Core-i5-480M-2.66GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook
şu aleti alan arkadaş bilgisayar hakkındaki yorumlarını buraya yazarsa sevinirim :)
Arkadaşım pc saat 10:00 da geldi . Firma güvenilir . Birazdan fotoğraflarını çekip anlatırım :) -
Dün öğlen saat 13:00 da www.mormani.com dan sipariş verdim bugün sabah 10:52 ' de bana ulaştı . Firma çok hızlı ve güvenilir . Müşteri hizmetleri çok ilgili , benim hoşuma gitti .
Laptop ilk bakışta göze kaliteli , kibar ve sade bir tasarımla göze çarpıyor . Ekran menteşeleri çok sağlam. Laptopun touchpadin ve klavyenin etrafını aliminyum ile kaplamışlar . Aliminyum olması ısıyı daha iyi dagıtması demektir . Ekran LED 15.6" inc widescreen ( geniş ekran) . Bi 5 dk falan kullanmadığınız zaman ekran kendiliğinden parlaklık azaltıp güç tasarrufu yapıyor.
Hoparlörler tam size bakan kısımda touchpadın altında 2 adet yer alıyor . Ses seviyesi tatmin edici fakat sesler bas ağırlıklı çıktığı için ince ayar yapmak gerek .
2 adet arkada 1 adet sol arka köşede olmak üzere toplam 3 adet usb 2.0 portu var . Laptopta öyle abartılacak aşırı bi ısınma şu ana kadar görmedim ama normal şekilde çalışıyor tabi . Bunun yanında 1 adet HDMI (solda ) , 1 Adet E-sata çıkışı (sağda) , 1 adet VGA (arkada) . Kamerası kaliteli ve tatmin edici .
Bilgisayarın oyun performansına daha bakamadım ama yukarıdaki performans derecesine bakarsanız onuda rahat halledeceğinden eminim . Asusdan sonraki bu 2. laptopum ve kalite , fiyat ve performans olarak beni tatmin etti . Tek birşeye dikkat etmemişim içinde Windows 7 Home Premiumla geliyor. Önce freedos alıcaktım sonra bi anda buna karar verdim .
Laptopun klavyesi Flexible ( esnek) bir yapıya sahip değil . Fakat sağ tarafında bulunan numpaddeki numerik tuşları biraz küçük yapmışlar . Önceki Laptopum 2.7kg idi fakat bu 2.5 kg arada fazla bir fark yok fakat yinede ağırlık olarak iyi . Ekran tam olarak arkaya yatmıyor belir li bir kademe yatıyor . Kutunun içinden Laptop , şarj kablosu ve adaptörü , 1 adet windows 7 home recovery , 1 adet drivers cd leri çıkıyor . Çantası ve maus u çıkmaması eksi .
Kısacası Laptopa 10 üzerinden ;
Kalite : 8
Fiyat : 9
Performans : 9
Cihazla ilgili sormak istediğiniz soru varsa yanıtlarım. Teşekkürler.