Laptop Çalınırsa ?
-
Arkadaşlar 0 laptop çalınırsa bulma şansımız varmı ? Yani polis cart curt işi bana hikaye geliyor...
-Çalınan laptop kullanılmasada bulunabilirmi ?
-Neye göre bulunuyor ?
-Çalındıkdan en fazla kaç günde bulunabilir ? -
kesin bi zaman veremezler,
kullanılmasa nasıl bulunacak ki ?
kullanılsa bile bulunacağından şüpheliyim.
umudunu kessen iyi olur.
-
bulunmaz
-
dostm umidi kes .. 3 laptop caldirdik farkli zman dilimlerinde arabadan caldilar o kadar ki hemde acibadem cad. is bankasi onunde hic bi goren olmuo nasi oluosa ve bulnmadi
-
İYi bilgisi olan yokmu :S ?
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------
dostm umidi kes .. 3 laptop caldirdik farkli zman dilimlerinde arabadan caldilar o kadar ki hemde acibadem cad. is bankasi onunde hic bi goren olmuo nasi oluosa ve bulnmadi
hmm anladım dostum ...
POlislerin yöntemi ne acaba ? Saten pek sklemiyorlarmış -
Bulunmaz hocam :)
Su iç :)
-
cuneyd bunu yazdı:
Bulunmaz hocam :)
Su iç :)
Neye göre bulunmaz diye soruyorum ...!
Bunun serinumarası filan yok mu ? serinumaralardan tespit edilemez mi ?
Diye soruyorum ... -
bizim okulun çalınmıştı gizli kameradan eşgaller tesbit edildi adamlar bulundu laptopu sattık falan dediler sonra geri(!) alıp getirdiler laptopu :D
-
:D bundan bı 3-4 sene beelkı daha fazla 6600 çıktıgı zamanlar işte :D aldım telefonu neyse daha 1 haftasımı ne dünyaında parasını vermışım haftasında telefonu çaldılar neyse polis i aradık şikayet ettık 1 sene geçtı telefonu unuttum baktım 2 senesınde tel ı buldular :D
-
lenova bunu yazdı:
:D bundan bı 3-4 sene beelkı daha fazla 6600 çıktıgı zamanlar işte :D aldım telefonu neyse daha 1 haftasımı ne dünyaında parasını vermışım haftasında telefonu çaldılar neyse polis i aradık şikayet ettık 1 sene geçtı telefonu unuttum baktım 2 senesınde tel ı buldular :D
-----------------------------Tel başka laptop başka :)