folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Laptop Kapalıyken Telefon Şarj Olması İçin Ne Yapmam Lazım

Laptop Kapalıyken Telefon Şarj Olması İçin Ne Yapmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşım Laptopu açıp anakart üzerinde bulunan usb jumperın yerini değiştirmen lazım . Biosla alakalı birşey yok.

hocam sıfır alaetin içini açamam açtımmı mutlaka sorunlar başlar rahat durmam. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

başka nasıl yapabliriz.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Bende burdan sorayım o zaman;6300 ı usbden şarj edemiyorum, şarj cihazi desteklenmiyor diyo, var mıdır çözümü?

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Papa_DoG
    Papa_DoG's avatar
    Erkek

Arkadaşım Yapamazsın Normal Masaüstü Pc lerin Biosları Kadar Detaylı Değildir Her Marka Model Notebook Biosları... Basic üretilir nedense Tabii Özel tasarlanmış notebook modelleri Hariç... Yukarda ki Bi Arkadaşımın Dediği Gibi Kendi Markasının Yardımcı Programlar Doğrultusunda Olabilir Onun Dışında Olmaz... ( Çünkü Biosunda Böyle Bir şey Yok ) Benim Pc uyku modunda Bile Yapmıyor Mesela... Ne iyisi Pc nin kendi sitesine Gir ve Yardımcı Programları Araştır...

Ayrıca USB Jumper Diye Birşey Yok O Anakartın Üzerinde ve Öyle Bir Terimde Yok Yanlış Bilgi Vermeyin Arkadaşa...

Gerçek Düşünki İmkansızı Başar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Papa_DoG bunu yazdı:

Arkadaşım Yapamazsın Normal Masaüstü Pc lerin Biosları Kadar Detaylı Değildir Her Marka Model Notebook Biosları... Basic üretilir nedense Tabii Özel tasarlanmış notebook modelleri Hariç... Yukarda ki Bi Arkadaşımın Dediği Gibi Kendi Markasının Yardımcı Programlar Doğrultusunda Olabilir Onun Dışında Olmaz... ( Çünkü Biosunda Böyle Bir şey Yok ) Benim Pc uyku modunda Bile Yapmıyor Mesela... Ne iyisi Pc nin kendi sitesine Gir ve Yardımcı Programları Araştır...

Ayrıca USB Jumper Diye Birşey Yok O Anakartın Üzerinde ve Öyle Bir Terimde Yok Yanlış Bilgi Vermeyin Arkadaşa...

Usb jumper diye bi terim yok ha ? Walla sana helal olsun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Samsung'umda böyle bi özellik hem BIOS ile hemde windows ortamında program ile mevcut.

bilgisayar kapalıyken seçilen porta sadece güç sağlıyor.

ss

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bnm laptopta o yok hocam işte acere mailde attım attıkları cevap usbden şarz olması için pcnin açık olması ve fişe takılı olması gerek diye. adamlar bunu düşünmemiş nekdar aptalca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Papa_DoG
    Papa_DoG's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Papa_DoG bunu yazdı:

Usb jumper diye bi terim yok ha ? Walla sana helal olsun.

Bunca Yıl Notebook Anakartı Tamir ederim Henüz Usb Jumper lı Bir terim ne Okudum ne işittim nede Gördüm... Yani Usb Jumper Diye 1 Malzeme Yok Demek istediğim

Gerçek Düşünki İmkansızı Başar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

usb'ye güç vermen lazım biosta olabilir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

Samsung'umda böyle bi özellik hem BIOS ile hemde windows ortamında program ile mevcut.

bilgisayar kapalıyken seçilen porta sadece güç sağlıyor.

ss

Hocam burda yazılı olan uyku modundayken güç sağlamasının ayarı sanırım, kapalıyken değil anladığım kadarıyla.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
Toplam Hit: 5239 Toplam Mesaj: 24