Laptop Kapalıyken Telefon Şarj Olması İçin Ne Yapmam Lazım
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım Laptopu açıp anakart üzerinde bulunan usb jumperın yerini değiştirmen lazım . Biosla alakalı birşey yok.
-----------------------------hocam sıfır alaetin içini açamam açtımmı mutlaka sorunlar başlar rahat durmam.
-
başka nasıl yapabliriz.
-
Bende burdan sorayım o zaman;6300 ı usbden şarj edemiyorum, şarj cihazi desteklenmiyor diyo, var mıdır çözümü?
-
Arkadaşım Yapamazsın Normal Masaüstü Pc lerin Biosları Kadar Detaylı Değildir Her Marka Model Notebook Biosları... Basic üretilir nedense Tabii Özel tasarlanmış notebook modelleri Hariç... Yukarda ki Bi Arkadaşımın Dediği Gibi Kendi Markasının Yardımcı Programlar Doğrultusunda Olabilir Onun Dışında Olmaz... ( Çünkü Biosunda Böyle Bir şey Yok ) Benim Pc uyku modunda Bile Yapmıyor Mesela... Ne iyisi Pc nin kendi sitesine Gir ve Yardımcı Programları Araştır...
Ayrıca USB Jumper Diye Birşey Yok O Anakartın Üzerinde ve Öyle Bir Terimde Yok Yanlış Bilgi Vermeyin Arkadaşa... -
Papa_DoG bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım Yapamazsın Normal Masaüstü Pc lerin Biosları Kadar Detaylı Değildir Her Marka Model Notebook Biosları... Basic üretilir nedense Tabii Özel tasarlanmış notebook modelleri Hariç... Yukarda ki Bi Arkadaşımın Dediği Gibi Kendi Markasının Yardımcı Programlar Doğrultusunda Olabilir Onun Dışında Olmaz... ( Çünkü Biosunda Böyle Bir şey Yok ) Benim Pc uyku modunda Bile Yapmıyor Mesela... Ne iyisi Pc nin kendi sitesine Gir ve Yardımcı Programları Araştır...
Ayrıca USB Jumper Diye Birşey Yok O Anakartın Üzerinde ve Öyle Bir Terimde Yok Yanlış Bilgi Vermeyin Arkadaşa...
Usb jumper diye bi terim yok ha ? Walla sana helal olsun. -
Samsung'umda böyle bi özellik hem BIOS ile hemde windows ortamında program ile mevcut.
bilgisayar kapalıyken seçilen porta sadece güç sağlıyor.
-
Bnm laptopta o yok hocam işte acere mailde attım attıkları cevap usbden şarz olması için pcnin açık olması ve fişe takılı olması gerek diye. adamlar bunu düşünmemiş nekdar aptalca
-
JackDaniels bunu yazdı:
Papa_DoG bunu yazdı:
Arkadaşım Yapamazsın Normal Masaüstü Pc lerin Biosları Kadar Detaylı Değildir Her Marka Model Notebook Biosları... Basic üretilir nedense Tabii Özel tasarlanmış notebook modelleri Hariç... Yukarda ki Bi Arkadaşımın Dediği Gibi Kendi Markasının Yardımcı Programlar Doğrultusunda Olabilir Onun Dışında Olmaz... ( Çünkü Biosunda Böyle Bir şey Yok ) Benim Pc uyku modunda Bile Yapmıyor Mesela... Ne iyisi Pc nin kendi sitesine Gir ve Yardımcı Programları Araştır...
Ayrıca USB Jumper Diye Birşey Yok O Anakartın Üzerinde ve Öyle Bir Terimde Yok Yanlış Bilgi Vermeyin Arkadaşa...
Usb jumper diye bi terim yok ha ? Walla sana helal olsun.
Bunca Yıl Notebook Anakartı Tamir ederim Henüz Usb Jumper lı Bir terim ne Okudum ne işittim nede Gördüm... Yani Usb Jumper Diye 1 Malzeme Yok Demek istediğim -
usb'ye güç vermen lazım biosta olabilir.
-
BarisYigit bunu yazdı:
Samsung'umda böyle bi özellik hem BIOS ile hemde windows ortamında program ile mevcut.
bilgisayar kapalıyken seçilen porta sadece güç sağlıyor.
-----------------------------Hocam burda yazılı olan uyku modundayken güç sağlamasının ayarı sanırım, kapalıyken değil anladığım kadarıyla.