Laptop Tavsiyesi
-
compaq 610 güzel.
-
acer beni sağlamlığıyla şaşırtmış bir marka.aspire 5100 var.üzerinden xp-vista-7 geçti şimdi tekrar vista homebasic te.tek sorunu batarya oda kullanıcı(ben:)hatası.
samsunga bişey söyleyemem ama adamlar buzdolabı bile üretiyor ona göre al.hani iyi olduğu alanlar var ama laptopda bilmem iyimi
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar laptop arıyorum,,,makine mühendisliği okuyorum zonguldakta.Dersler için alıyorum ve almışkende olabildiğince iyi olsun..tabi bütçe dahilinde...
1500 liraya kadar yolu var ve bol taksit iyidir her öğrenci için:)ACER AS5739G-664G32MN iyi gibi görünüyor şimdilik...
-----------------------------autocad vs kullanacaksın intel tabanlı core2 duo altına inme, imkanın varsa t7500 ve üstü işlemci al virtulization destekli olursa 3d yazılımlarda rahat edersin, free dos (işletim sistemsiz) almaya bak ki işletim sistemine para verme donanım daha yüksek olur, sayısal klavyesi olsun (laptoplarda sağda bulunmayan kısım) ki daha rahat çalışasın acer extansa serisinde ve bazı serilerde bu var, 512mb harici nvidia ekran kartı olsun ki büyük dosyalar üzerinde oynarken kasmasın. yanında çanta mouse arama 20 lira çanta 10 lira mouse halledersin. tahminen 1400 liraya böyle birşey bulursun.
-
Olgunisik bunu yazdı:
Boşver dizüstünü. Önce Zonguldaktan kurtul. Gezegendeki en pis şehirde ne işin var yav.
-----------------------------herseyin kendine göre bir güzelliği vardır dostum.sen yazdıgın cümleden kendinin ne kadar pis oldugunu belli ediosun zaten ;)
Acer alma cok sık arıza yapıo ...
-
beyler acer sağlam mı sorunlu mu?
-
IRET bunu yazdı:
autocad vs kullanacaksın intel tabanlı core2 duo altına inme, imkanın varsa t7500 ve üstü işlemci al virtulization destekli olursa 3d yazılımlarda rahat edersin, free dos (işletim sistemsiz) almaya bak ki işletim sistemine para verme donanım daha yüksek olur, sayısal klavyesi olsun (laptoplarda sağda bulunmayan kısım) ki daha rahat çalışasın acer extansa serisinde ve bazı serilerde bu var, 512mb harici nvidia ekran kartı olsun ki büyük dosyalar üzerinde oynarken kasmasın. yanında çanta mouse arama 20 lira çanta 10 lira mouse halledersin. tahminen 1400 liraya böyle birşey bulursun.
bu aleti nerden bulabilceğimi de söylersen çook güzel olur:) -
hallederi_55 bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
autocad vs kullanacaksın intel tabanlı core2 duo altına inme, imkanın varsa t7500 ve üstü işlemci al virtulization destekli olursa 3d yazılımlarda rahat edersin, free dos (işletim sistemsiz) almaya bak ki işletim sistemine para verme donanım daha yüksek olur, sayısal klavyesi olsun (laptoplarda sağda bulunmayan kısım) ki daha rahat çalışasın acer extansa serisinde ve bazı serilerde bu var, 512mb harici nvidia ekran kartı olsun ki büyük dosyalar üzerinde oynarken kasmasın. yanında çanta mouse arama 20 lira çanta 10 lira mouse halledersin. tahminen 1400 liraya böyle birşey bulursun.
bu aleti nerden bulabilceğimi de söylersen çook güzel olur:)
-----------------------------araştırmak lazım :) laptop değitiricem sana bu aleti www.albplus.com.tr/urundetay.asp?ProductID=11382 bin liraya verirdim ama senin işini görmez 358mb ekran kartı yetersiz kalıyor, şunu söyleyebilirim datron, packardbell, hp, crea, samsung markalarından uzak dur. acer, toshiba, dell, dayanıklılık ve kalite yönünden iyi aletler, sony de güzeldir ama fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor.
-
ASUS alacaksın. o kadar.
-
Herkes kendı kullandıgı makınayla ılgılı yorum yapar.Eger o makına sorun cıkarmıssa X markası aman alma der.Eger sorun cıkarmadı ve tatmın ettıyse Y makına rulz vs tarzı seyler.Bazı markalara karsı benım de onyargılarım var sırf laptop degıl her cıhazda gecerlı bu.samsung r522-js02tr aldım kullanıyorum.Bu yuzden bu makınayla ılgılı yorum yapabılırım.Bu fıyatta bu ozellıklerde ve bu kalıte marka guvencesınde baska urun bulma sansın bence yok.Kullanıyorum memnunum.
-
Acerın amk sakIn alma.. aldim bin pişmanım simdi Sony alıcam..