Laptop Wireless Sinyali Nasıl Güçlendirilir ?
-
isime yarıcak bir olay yokmu :S
-
Hacılar şuna bi bakın isterseniz Wireless Anten Yapımı Belki işinize yarar..
-
5 km gibi bir alandan bahsediliyor şaka mıbu yaa
-
saol dostum linki incelim biraz
-
Birde şuna bak dostum.
http://forum.donanimhaber.com/m_12976524/tm.htm
-
parası olan bıraz daha harcayıp wds alabilir
google wds yönlendirme diye yazıp aratın
bazı dsl modemlerin wds özelligide var
-
beyler hazır konu açılmışken soaryım dedim bir daha konu açmayayım ben alt kalttaki komşudan wireless adaptörle internet çeliyom ama sinyal sürekli düşük pc yi adamın modeminin olduğu odaya taşıdım hala düşük sinyali nsaıl artırırım acaba
-
wireless modemin kaliteside önemli yeni alınmışsa deiştir
gerçi bendeki ucuz bir şey flynet 54 m lakin zeminde modem 2 katta canavar gibi yine
kalite modemi odaklama v.s.. önemli noktalar
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şunu benim adaptöre uyarlasam bişe olur mu? http://www.wifi-turk.com/makale-40-windsurfer-nasil-yapilir.html
-
eh be dostum bahsettiğim wi-fi türk.com...... vs.slinkteki yerde amcamın biri antene reflektör yani yansıtıcı takmaktan bahsetmiş
en fazla yuzde 25 yararı oldu gibi açıklamalar var.
reflektör nedir:antenin alış diyagamını artırmak vearkadan gelen sinyalleri yansıtarak max...sinyal gücü elde etmek v..s..gibi
alt katla üst kat arasındane işine yarayacak reflektörlü antendi yagi anteniydi aldanmayın bu antenler birbirini karsılıklı görmeli maksatları o zaten
frekanslarda bir olayımız var frekans ne kada yükselirse ileti mesafesi belli oranlarda düşer
neyse konu derinlesmeden sunu diyeyim wireless frekansımız 4 ghz deilmi fm den bile yuksek eh buda güçlü wireless modem gerktirir
satılan wireless modemlerde hep 200-300 miliwatlık rf aktarımlarına sahipler sebep neymiş radyasyonu en dusuk seviyede tutmak
laf çok uzadı modemi ıkınızın ortasına gelecek sekilde biryere duvara tak yada apt nin koridora tası yapabiliyorsan
yada degişik modem dene kaiteönemli