Laptopta Delicesine Dosya Gizlemek
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------konsolu ac hocam.. dosyanin yolu salliyorum c:/desktop/myFolder olsun..
konsola;
attrib +r +h +s c:/desktop/myFolder
yaz.. dosya kayipp.. arayuzden ulasilamaz..
gorunur yapmak icin artilari eksi yap yani ;
attrib -r -h -s c:/desktop/myFolder
-----------------------------bunu yazacaktım bende.
bunun ne yaptığını belirteyim o zaman.
bu klasörü sistem dosyası yapıyor, üstüne görünmez yapıyor.Ve görünmez bir şekilde erişirken ise , c:/desktop/myFolder yazıyorsun çalıştıra tak karşında :D .ben ferreleri bu yöntemle saklıyorum :D
-
sen de düşünmüştürsün büyük ihtimal ama bende konuyu gizlemeni ve internet geçmişi çerezler vs. vs. silmeyi unutmamanı önereyim
-
herkes bi sürü sıralamışta adam nerde.. rarlamak ve uzantı değiştirmem bencede yeterli olacak gibi.
-
25-30 karakter bir şifre ile truecrypt hidden partition oluşturucaksın sonra herşeyi içine atıp dropbox a yükliyiceksin sonra o illegal dosyaları r-wipe ( gutman metodu ile ) sistemden silip acronis ile image alıcaksın sonra
http://www.tahribat.com/Dokuman-Geri-Donusumsuz-Disk-Temizleme-Dban-Disk-Wipe-Tool-406/
bunu uygulıyıcaksın son işlem olarakta tekrar acronisle sistemin yedeğini yükliyiceksin ( fakat o illegal dosyaların tümünü temizle sonra yedek al )
====================================================================================================================
2. Metod
Truecrypt ile şifreli bölüm oluştur şifresi 25-30 karakter olsun bunun içine at herşeyini sonra bu dosyayı xxx.dll yap
C:\WINDOWS\system32 salla buraya :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Truecrypt gibi programlar, laptoptaki malzeme önemli ise Rubber-hose cryptoanalysis tekniği ile çözülüyor hocam
Vikipediadan detaylarını alabilirsin =)
-----------------------------hocam ya onlarda çözerse.
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------hariciye at, bilgisayara açılışta aktif olacak virüs bulaştır, pc göçünce suçu onlara at
-----------------------------en iyi teklif bencede hariciye at pcye wipe çek sonra temiz formatın üstüne yedir trojanı ver :D
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------konsolu ac hocam.. dosyanin yolu salliyorum c:/desktop/myFolder olsun..
konsola;
attrib +r +h +s c:/desktop/myFolder
yaz.. dosya kayipp.. arayuzden ulasilamaz..
gorunur yapmak icin artilari eksi yap yani ;
attrib -r -h -s c:/desktop/myFolder
-----------------------------Bu iyimiş
-
Kardesler saolun cevaplariniz icin . Lakin olay öyle uzanti degisme ile olucak gibi degil zira bilgisayari bakkal ali abi kontrol etmiyor 1 haftada 3 mühendis ki bilgisayar mühendisi bunlar okumus cocuklar hepsi tarafindan kontrol ediyorlar. Harici disk direk yasak ki zaten bilgisayari alinca basinda 2 kisi seni izliyor. Cok tirsiyorum herhalde yapamicam zaten kadere razi olup giriyim ben en iyisi. Olamadi söyle cilgin bir poker faceim anlamasin kimse.
-
hacı madem öyle geri dönüşüm kutusuna at ;) insanlar gözlerinin önündekileri göremezler... hele ki türkler hiç göremez (: ama nerde bi ibnelik var anında sezer ve bulur
-
az çok programlama dili biliyorsan basit iş aslında önce dosyayı şifrelersin sonra 500 - 300 k arası random olarak bölersin sonra system32, windows, programfiles, gibi sabit bölgelere uzantısı dll olarak yayarsın kralı çözemez.
-
bilmece bunu yazdı:
-----------------------------az çok programlama dili biliyorsan basit iş aslında önce dosyayı şifrelersin sonra 500 - 300 k arası random olarak bölersin sonra system32, windows, programfiles, gibi sabit bölgelere uzantısı dll olarak yayarsın kralı çözemez.
-----------------------------programlama bilgisine bile gereNk yok, indir bi dosya bölücü program
sonra elle yay işte :)
ama enteresan fikirler gelmeye devam edio sevdim bu konuyu,
işin içinde insan oldu mu heleki pc ile alakalıysa fikir bitmio arkadaş :)