Laptoptaki Sorun Ne Olabilir?
-
işlemciler arasındaki cache bellek farkı yeter amk olay çıkarmak için :-D
2 mb nere 4 mb nere :-D geçmiş olsun klasik götverenlik diyorum bu durum için :-)
işin olmadıysa klawyeyle tuşlarım niye bozuldu pezevenk diye bi sor kendilerine :)
içini açarken işlemciyi değişirken tuşları çıkarmadan mı bakabiliyomuş at kafası :F
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
cok az fark eder.makina eski birseyse ugrasma bile.cok oyun oynuyorum diyorsunda,bu cihazın ekran kartı ob mi haricimi,ob deilse
işlemci niye deişiyor
işlemci arızası her zaman karsılasılan bir durum deil.işlemci arızalı olmayıpta iş olsu diye deiştirmişlerse bu meslek ahlakına uymaz
ekran kartı onboard ise nasıl deiştiirmişler board un chipsetini.board daki işlemci ve chipleri sökmek için gerekli cihaz öyle her firmada olmaz
servislerde ellerinde eski board varsa onu verir,deiştirir,yoksa yeni board gelmesini bekler
yani senin anlıcagın notebook servisleri hep board deişimi yapar.geneldede musteri kazıklama eğilimi fazladır
-----------------------------Ekran kartı harici FX8400M, işlemciyi değiştirme sebepleri ekran kartı değilmiş zaten, takılıp duruyormuş söylediklerine göre, ellerinde olan o T5750 modeli ile değiştirmişler. Makine de 2-3 yıllık bişey
Addict bunu yazdı:
işlemciler arasındaki cache bellek farkı yeter amk olay çıkarmak için :-D
2 mb nere 4 mb nere :-D geçmiş olsun klasik götverenlik diyorum bu durum için :-)
işin olmadıysa klawyeyle tuşlarım niye bozuldu pezevenk diye bi sor kendilerine :)
içini açarken işlemciyi değişirken tuşları çıkarmadan mı bakabiliyomuş at kafası :F
-----------------------------Korkutma beni yaw, o o kadar farkeder mi
-
servis sana bu işlemci var deiştirelimmi diye sordumu bir kere,sormadılarsa yine haklısın
hem musteri hakları acısından ellerinde yoksa bir üst modeli takmaları gerek(chipsetin ve bios surumun destekliyorsa).piyasa zaten işlemci kaynerken
neden alt seviye işlemci takılıyor.
-
hocam resmen kazıklamışlar öyle şey mi olur değiştirceksen üst modelle değiştir
-
Aynısını dedim de, bu sefer elimizde yok sipariş mipariş dediler yine fiyat çıkartıyolar yani, elimizde bu vardı ondan taktık "işlemci değişim ücreti bile almadık bak" ayağına getiriyolar. Eskisini takın dicem de bu sefer de başka bozuk t7300 verirler diye korkuyorum
-
abi arada dağlar kadar fark var o iki işlemci arasında bsg derler adama :-)
hakkını aramalısın bence :-) laptopu kaptığın gibi eski faturayla birlikte ve onların verdiği faturayla tüketici hakları masasına gidiyosun :-) kaymakamlıklar da bulunuyolar ayıplı hizmet sunuyolar demen yeterli öperler adamı :-)
-
Addict bunu yazdı:
abi arada dağlar kadar fark var o iki işlemci arasında bsg derler adama :-)
hakkını aramalısın bence :-) laptopu kaptığın gibi eski faturayla birlikte ve onların verdiği faturayla tüketici hakları masasına gidiyosun :-) kaymakamlıklar da bulunuyolar ayıplı hizmet sunuyolar demen yeterli öperler adamı :-)
-----------------------------En son çare böyle yapıcaz
Bi de ordan şu klavye meselesine bakarlar mı peki. hani işlemcinin faturası var önceden ne olduğu belli de, klavye de ordan gelince bozuk çıktı.
-
zaten ayıplı iş yaptıkları için bunu da belirt klavyeyi de bozdular de ama üstlenmiyolar de.
makinanın içini açtıkları için klavyem de bozuldu de yalansa yalan :D
-
Öss'den çıktık, mis gibi hayallerim vardı 7-24 oyun diye, şu laptop zehir etti valla
-
hocam hiç uğraşma.patronlarıyla konuş olmadı tüketici haklarına şikayet olmadı direk dava aç hertürlü haklı çıkarsın