Laptopu Soğutma Yöntemleri
-
umbatu bunu yazdı
soğutucu var laptopun altında bilmem işe yarıyor mu çünkü nlaptopumun ebatına göre biraz ufak... vatandan 70 civarında bişeye almıştım... ama işe yaradığına inanıyorum... :D yaklaşık bi 1 1.2 yıldan beri kullanıyorum.
hacı o soğutucular toz falan tutuyor mu ?
-
u235 bunu yazdıumbatu bunu yazdı
soğutucu var laptopun altında bilmem işe yarıyor mu çünkü nlaptopumun ebatına göre biraz ufak... vatandan 70 civarında bişeye almıştım... ama işe yaradığına inanıyorum... :D yaklaşık bi 1 1.2 yıldan beri kullanıyorum.
hacı o soğutucular toz falan tutuyor mu ?
Çok uzun süre tutmaz. Toz tutacak kadar karmaşık bir şey değil. Hepi topu 1 det fan ve iki kablo. Rahatlıkla temizleyor çoğu.
-
Bende altına kitap koyuyorum yoksa yanıyo alet çok fena :)
-
dyrnade bunu yazdı
oyun oynarken mi öyle yoksa hep mi öyle?
Bide modeli ne senin.Bende acer var bi tane çok az ısınıyor.Ama lenovo alıcam şimdi.
-
fani temizlerken kolonya dokuyorum fanin uzerinde kuruyan yapisan tozlari da sokup temizliyo sizde deneyin bence
-
u235 bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
oyun oynarken mi öyle yoksa hep mi öyle?
Bide modeli ne senin.Bende acer var bi tane çok az ısınıyor.Ama lenovo alıcam şimdi.
Samsung R522. Benim pasaklılığmdan gerçi 4 yıldır hiç temizletmedim macun sürülmedi falan iyi dayandı alet kitap koyuyorum artık bende :D
-
önceden konu açılmıştı yazmıştık yine yazalım. kesinlikle aspiratör. 80 derecede pes oynarken 30-35 derecede oynuyoruz.
-
WALLACEs bunu yazdı
önceden konu açılmıştı yazmıştık yine yazalım. kesinlikle aspiratör. 80 derecede pes oynarken 30-35 derecede oynuyoruz.
o kökten cözüm :D
-
u235 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
o kökten cözüm :D
nasıl bir sistem o bizde yapalım :D
-
Dizüstünün altına yanlardan kitap koymakla alta fan koymak aynı işlevi görüyor.Amaç bilgisayarı biraz havada tutup alttan hava silkülasyonu sağlamak zaten.