Lcd & Bilgisayar Bağlantı Kablosu
-
Merhaba arkadaşlar ,
yeni bir lcd aldık bunda vga ve hdmi girişi var. Hdmi kablosu var fakat bilgisayarım eksi olduğundan bu giriş yok o yüzden sanırım vga ile bağlanmam gerekiyor. Bu kabloyu sorduğumda 40 50 liradan başlıyor
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8122
bana lazım olan kablo tam olarak bu mudur ?
-
normal vga kablosu işini görmesi gerek
bizde aldık LCD tv, laptopdaki filmleri LCD Tv den izlemek için aldık bi tane VGA kablo 5 TL idi.
olay bu
-
aynen müdür %90 budur... iki uçta erkek
lcd dişi
pc zaten dişi
sorun yok
50 tl yi nerde gördün vatanda garantilisi 5 Tl :D
-
hacı ben okablonun 10metresini 20 tl ye aldım bimeks ten oda dan odaya uzattım
-
DVI damı yok makinanda?yazık olur vga ile bağlama güzelm lcd yi
-
DVI girişi nasıl oluyor bilmiyorum resmi varsa gösterirmisiniz
-
ben de lcd ya da led tv lerden almayı düşünüyorum ve bilgisayarımda yalnızca vga girişi var. Acaba 20- 22 inç bi ürün alsam bilgisayarda uzun süreli (8-10 saat) kullanmada kullanıcıyı
rahatsız eder mi?
-
tavsiye etmiyorum ben. monitör kat be kat iyi full hd tvden hiç güzel görüntü vermiyor (philips full hd 106 mı ne kocaman bişi HDMI ile) üstlik hdmı ilkten driver falan sorunudur dedim güncelledim yine aynı bu hz mz dalgası işi bozuyo oyun/film lerde pek iyi kalite alacağını zannetmiyorum açıkcası. 17" dell monitorumle mutluyum :)
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
DVI girişi nasıl oluyor bilmiyorum resmi varsa gösterirmisiniz
-----------------------------böyle bi girişi var
-
bu giriştende yok sanırım sadece vga girişi var,
VGA ile bağlansam görüntü kalitesi çokmu düşer.
-
pek bişi farketmessin ama blu-ray film izlemeye felan kalktığında eğer önceden high-def bi film izlediysen,kalite farkını anlarsın...hdmı destekleyen ekran kartları var ucuzunuda bulursun iyi araştırırsan...monitöre okdar para verip full hd almışsın yazık olmasın...