Leap Motion Ön Siparişleri Açıldı
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZoiwL0SK3jA
Bunu çok iyi yapmışlar ya sonuna doğru sarın biraz göreceksiniz
-
KaRaKuLe bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZoiwL0SK3jA
Bunu çok iyi yapmışlar ya sonuna doğru sarın biraz göreceksiniz
videodaki adam = kevin mitnick + keanu reeves
-
kız da trinity + avatardaki michelle rodriguez karışımı bişi hafif de demi moore'luk var
-
iyiymiş.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
tam olarak mekanizmasını anlamadım bir başka videoda adam aleti bildiğin pcnin sağ tarafına koyuyor yani ellerini görmeyecek şekilde bi yere koyuyor ve yine çalışıyo acaba alet webcamdan mi çalışıyo yoksa ellerini görebilecek şekilde mi yerleştirilmesi gerekiyor sitesinde de tam bir bilgi edinemedim. izmarit ? Sen anlayabildin mi detaylı açıklama istiyorum :)
Bilmiyorum ki ben de, açıklama göremedim tam. Ama IR'dır tahminimce, RF olması çok çok sıkıntılı olur o boyutta, dinamik de değildir sabit sonuçta gyro falan olacak hali yok, sonik olması da mümkün değil. Gelirse dener bakarız (:
-
izzmarit bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
tam olarak mekanizmasını anlamadım bir başka videoda adam aleti bildiğin pcnin sağ tarafına koyuyor yani ellerini görmeyecek şekilde bi yere koyuyor ve yine çalışıyo acaba alet webcamdan mi çalışıyo yoksa ellerini görebilecek şekilde mi yerleştirilmesi gerekiyor sitesinde de tam bir bilgi edinemedim. izmarit ? Sen anlayabildin mi detaylı açıklama istiyorum :)
Bilmiyorum ki ben de, açıklama göremedim tam. Ama IR'dır tahminimce, RF olması çok çok sıkıntılı olur o boyutta, dinamik de değildir sabit sonuçta gyro falan olacak hali yok, sonik olması da mümkün değil. Gelirse dener bakarız (:
IR sistem, bildiğin webcam var içinde ama milimetrik kontrol sağlıyor sana. -
hacı kamera nereyi görüyok baksana videoda adamlar monitöre doğru el hareketi ediyorlar ve monitöre yaklaştıkça elleri daha net çıkıyor ayrıca alet bilgisayarın yanında olsa bile yine karşındaymış gibi gözüküyor eller neyse izzmarit alınca bakcaz artık
-
sağlam bir başvuru metni ile bende başvurumu yolladım :I olmadı parasını verip alırız.
müride tahmini olarak ne zamana başlar dağıtım? kesin olarak 2013 başı mı yani..
-
bakalım developera baş vurduk. hayırlısı :W
-
mustaphachan bunu yazdı
sağlam bir başvuru metni ile bende başvurumu yolladım :I olmadı parasını verip alırız.
müride tahmini olarak ne zamana başlar dağıtım? kesin olarak 2013 başı mı yani..
Hocam valla sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum, 2012 Aralık-2013 Şubat arası diye rivayetler var, önsiparişler de stok durumuna göre 'her an' gönderilebilirmiş güya ama herhalde o da sarkar kış ortasına..