folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Leap Motion Ön Siparişleri Açıldı

Leap Motion Ön Siparişleri Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZoiwL0SK3jA

Bunu çok iyi yapmışlar ya sonuna doğru sarın biraz göreceksiniz

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZoiwL0SK3jA

Bunu çok iyi yapmışlar ya sonuna doğru sarın biraz göreceksiniz

videodaki adam = kevin mitnick + keanu reeves

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kız da trinity + avatardaki michelle rodriguez karışımı bişi hafif de demi moore'luk var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

iyiymiş.

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    KaRaKuLe bunu yazdı

tam olarak mekanizmasını anlamadım bir başka videoda adam aleti bildiğin pcnin sağ tarafına koyuyor yani ellerini görmeyecek şekilde bi yere koyuyor ve yine çalışıyo acaba alet webcamdan mi çalışıyo yoksa ellerini görebilecek şekilde mi yerleştirilmesi gerekiyor sitesinde de tam bir bilgi edinemedim. izmarit ? Sen anlayabildin mi detaylı açıklama istiyorum :)

Bilmiyorum ki ben de, açıklama göremedim tam. Ama IR'dır tahminimce, RF olması çok çok sıkıntılı olur o boyutta, dinamik de değildir sabit sonuçta gyro falan olacak hali yok, sonik olması da mümkün değil. Gelirse dener bakarız (:

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

tam olarak mekanizmasını anlamadım bir başka videoda adam aleti bildiğin pcnin sağ tarafına koyuyor yani ellerini görmeyecek şekilde bi yere koyuyor ve yine çalışıyo acaba alet webcamdan mi çalışıyo yoksa ellerini görebilecek şekilde mi yerleştirilmesi gerekiyor sitesinde de tam bir bilgi edinemedim. izmarit ? Sen anlayabildin mi detaylı açıklama istiyorum :)

Bilmiyorum ki ben de, açıklama göremedim tam. Ama IR'dır tahminimce, RF olması çok çok sıkıntılı olur o boyutta, dinamik de değildir sabit sonuçta gyro falan olacak hali yok, sonik olması da mümkün değil. Gelirse dener bakarız (:

IR sistem, bildiğin webcam var içinde ama milimetrik kontrol sağlıyor sana.

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı kamera nereyi görüyok baksana videoda adamlar monitöre doğru el hareketi ediyorlar ve monitöre yaklaştıkça elleri daha net çıkıyor ayrıca alet bilgisayarın yanında olsa bile yine karşındaymış gibi gözüküyor eller neyse izzmarit alınca bakcaz artık

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

sağlam bir başvuru metni ile bende başvurumu yolladım :I olmadı parasını verip alırız.

müride tahmini olarak ne zamana başlar dağıtım? kesin olarak 2013 başı mı yani..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

bakalım developera baş vurduk. hayırlısı :W

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    mustaphachan bunu yazdı

sağlam bir başvuru metni ile bende başvurumu yolladım :I olmadı parasını verip alırız.

müride tahmini olarak ne zamana başlar dağıtım? kesin olarak 2013 başı mı yani..

Hocam valla sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum, 2012 Aralık-2013 Şubat arası diye rivayetler var, önsiparişler de stok durumuna göre 'her an' gönderilebilirmiş güya ama herhalde o da sarkar kış ortasına..

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 5284 Toplam Mesaj: 39