Leptop Soğutucu
-
Selam Muritler bende MSI vr330 model leptop var
Resim:
son zamanard aşırı ısınmaya başladı ve neticede kitlenmeye kadar gidiyor yazda geliyor fazla bir masraf yapmak istemiyorum bir leptop soğutucu aayım dedim intetnetten baktım 15 ile 35 arasında güzel ürünler var varsa müitlerden satan mürit arkadaşlar faydalansın Fiyat ve ürün resimlerini alabilirsem memnun olurum.Not:Alacağım ürün pilli olmasın usb den enerjiyi alsın.
Ödeme halk bank hesabı varsa havale yoksa eft çekebilirim. PTT ile ödeme yapmam mümkün değil şu an içinİyi Günler, Mutlu Günler, Huzurlu Günler, Sağlıklı Günler, Saygılar, Sevgiler, Hörmetler...
-
hocam benim düşüncem bu soğutuculara çok para vermemek lazım. Metalik olanlar için bir sözüm yok onlar hiç değilse pasif olarak soğutmaya yardımcı oluyorlar ancak pervanenin dönüşü, verdiği hava 100 tl liktede 10 tl liktede aşağı yukarı aynı, tabi ben gördüklerimi karşılaştırıyorum. Tavsiyem iyi bişi alacaksan metalik olmasına dikkat et. Msi çok ısınma yapıyor diyorlardı, benimkide msi ama pek ısınmıyor nedense.
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------hocam benim düşüncem bu soğutuculara çok para vermemek lazım. Metalik olanlar için bir sözüm yok onlar hiç değilse pasif olarak soğutmaya yardımcı oluyorlar ancak pervanenin dönüşü, verdiği hava 100 tl liktede 10 tl liktede aşağı yukarı aynı, tabi ben gördüklerimi karşılaştırıyorum. Tavsiyem iyi bişi alacaksan metalik olmasına dikkat et
-----------------------------
Sağol üsttad -
abi swordfish'in elinde vardır bundan yaygında epey.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi swordfish'in elinde vardır bundan yaygında epey.
Görünce ceap yazar her halde -
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi swordfish'in elinde vardır bundan yaygında epey.
Görünce ceap yazar her halde
-----------------------------muhakkak.
-
Arkadaşlar benim tavsiyem bunların en ucuzundan alıp kullanmanızdır.
16 cm lik fanı olanlar güzel soğutuyor.Bundan kullanıyorum memnunum.Fazla para vermemek lazım :)
http://www.yollasepete.com/urun/734-Avec-Lsy-nb7-Notebook-Sogutucu.html
-
Ben sogutucularin pek ise yaradigini dusunmuyorum gecen yaz almistim fakat pek bir ise yaramadi sonra bakima verdim bakimda icinden cikan tozu topragi gorunce cok sasirdim.Periyodik bakimlarini yaptirirsan pek isinacagini sanmiyorum.islemcin isiniyorsa o ayri :)
-
bakımı ben yapıyorum ama genede ısınıyorum iyice temizledim koprosörle iyici tozunu falan aldım altını açtım tertemiz ettim ama yinede ısınıyor ek bir faln olsa çok iyi olacak diye düşünüyorum
-
bunların bişeye yaradığı yok boşuna alma derim bence bende aldım gene aynı. boş yere zahmet etme, ;)
Edit:Sadece yazın yararı olur ısıyı 1 2 derece düşürür okadar:D
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------bunların bişeye yaradığı yok boşuna alma derim bence bende aldım gene aynı. boş yere zahmet etme, ;)
Edit:Sadece yazın yararı olur ısıyı 1 2 derece düşürür okadar:D
-----------------------------Valla ben kullanıyorum bunu çalıştırınca uzun süreli full hd filmlerde takılma olmadan izliyorum, ama çalıştırmayınca donuklaşmalar başlıyor,