Leyla İle Mecnun Yayından Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Zaten diziden leylayı çıkarınca boku çıkmıştı bıraktım.

Leyla ile mecnun isimli diziden leyla çıkarılır mı la ???

Adamlar da mecburen leylaya araba çarptı organları başka kızlara takıldı mecnun da onlara aşık oldu şeklinde değiştirdiler diziyi.

Bu nasıl bir spoiler vermektir arkadaş, en insaf, diziyi indirip izlemeyi düşünüyordum sayende diziyi izleyemeden bitirdim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

istediği kadar leyla gitmiş olsun dizi sapmış olsun, izlediğim tek dizi idi.. bi lisedeyken kurtlar vadisini tv den takip ederdim bide şimdi L&M nu takip ediyodum tv den. onuda öptüler yolladılar.. belliydi zaten 2-3 haftadır dedikodusu vardı , dedikodusu çıkan herşey doğru çıkıyo memlekette :) :) başka bi kanal alır mı bilmiyorum da alırsa ordan izleriz artık. inadına reyting aleti taktırıp tv den izlerim hatta :) :)  18 ağustosta yeni sezonun ilk bölümünün çekimi vardı fanlarla beraber ona gideydim keşke ya 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Adamlar da mecburen leylaya araba çarptı organları başka kızlara takıldı mecnun da onlara aşık oldu şeklinde değiştirdiler diziyi.

Bu nasıl bir spoiler vermektir arkadaş, en insaf, diziyi indirip izlemeyi düşünüyordum sayende diziyi izleyemeden bitirdim,

leyla ile mecnunda spoiler olmaz senaryo gidişatı için degil abdürtlük için izliyor izleyenler :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

*Taraf Olmayan Bertaraf Olur*

BaSsSBakan malumun ilanini veriyor her soylediklerinde sasirmamak lazim....

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

spoiler lık bişey yok hocam , ben başladığımda dizi 2.sezondaydı zaten leyla nın öldüğünü biliyodumda gayet izledim çatır çatır dahada zevkli oluyo emin ol :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

leyla ile mecnunda spoiler olmaz senaryo gidişatı için degil abdürtlük için izliyor izleyenler :)

katılıyorum Panxer dizinin belli bir konusu yoktu seyirciyi kendine ceken samimilik ve absürddü yani belli teması olmadan yıllarca devam edebilirdi çünkü gündemi konu alan bir absürd komedi yapımıydı . Türk dizilerinden bir tek bunu izliyordum oda gitti saçmalığa bak

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hiç izlemedim ama sansürcü zihniyete karşıyım o yüzden kaldırılmasını kınıyorum.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

eyleme katıldılar diye fişlerini kesmişler sanırımda

bu saçmalıklara gülüp izleyen var mı diye sorakcaktım ama burası türkiye burda herşey var :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

kurtlar vadisi gibi boku çıksın he mi :) elbet bir gün bitecek dizi tadında bırakmak lazım. bana göre de 20 dakika dizisi güzeldi 1 sezon oynadı bitti. komplo teorisi üretmeye gerek yok.

ayrıca çok izleniyorsa reytingi varsa diğer kanllar kapar merak etmeyin ;)

kuytul tarafından 21/Ağu/13 11:53 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

komedi dükkanı'nı neden bitirdiler peki :((((

izlediğim tek programdı :(

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 7957 Toplam Mesaj: 37