Limitsiz Hosting Sadece 65TL/Yıl, Böylesi Görülmedi!
-
Can kardeşim çok güvenilir ve gerçekten kaliteli hizmet veriyor benim sitem onun hostinginde barınıyor çok çok memnunum kendisine buradan teşekürlerimi iletiyorum
-
can kırcadan ücretsiz olarak verdıgı hostıngı kullanıyorum. ucretsız olarak verdıgı helde her turlu destegı verıyor ve gayet de sorunsuz
-
cankırca hakkında host müşterileri hep memnun ya hizmet kalitesi iyi yada eş dost yazıyor :)Hoca sana tavsiyem unlimited paketlerle adını tostcuya çıkarma ya adama dedi 200 gb alan sınırsız band şu fiyat onun dışındada hikaye biri kaldırıp upload sitesi açıcam ver alim dese ne diyiceksin [:
-
adult a izin varmı varsa video sitesi kuralabilirmi ?
-
herkes herşeyi söylemiş zaten bana söylücek bişey kalmamış, ben rh den sonra can ile çalışmaya başladım yaklaşık 1 ay oldu sanırım ve pişman değilim, sizinde pişman olucağını sanmam tavsiye ediyorum.
-
Flower bunu yazdı:
-----------------------------
Can Kırca hacklense tarikatça göte geleceksiniz :D
-----------------------------İlk önce bi düzgün konuşmayı öğren ;) Önemli olan can'ın hacklenmesi site mite değil.. Verdiği hizmet ve güvendir..
-
Flower bunu yazdı:
Can Kırca hacklense tarikatça göte geleceksiniz :D
-----------------------------her nedense,
kullanmadığınız, bilmediğiniz şeyler hakkında güzel yorumlar yapıyorsunuz.
merak etme, kimse ***'e gelmez.
nerede konu açtığımın bilincindeyim
-
ibrahimeren bunu yazdı:
cankırca hakkında host müşterileri hep memnun ya hizmet kalitesi iyi yada eş dost yazıyor :)Hoca sana tavsiyem unlimited paketlerle adını tostcuya çıkarma ya adama dedi 200 gb alan sınırsız band şu fiyat onun dışındada hikaye biri kaldırıp upload sitesi açıcam ver alim dese ne diyiceksin [:
-----------------------------s.a,
öncelikle önerin için çok teşekür ederim.
hayır, eş-dost değil, gerçekten tbt'den tanışıpta, host alanlar.
unlimited olayına gelince,
ciddi bir bela var başımda, sıkışık durumdayım anlayacağın :)
ama ucuza veriyorum diye kalite düşmeyecek emin olun.
-
The_FCN bunu yazdı:
adult a izin varmı varsa video sitesi kuralabilirmi ?
-----------------------------malesef ya abi,
adult'a izin veremiyorum
-
Diğer hosting paketlerini pm atar mısın?