Linux Masaüstüstleriniz
-
Ayro bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Abi hala KDE kullanan var mı ya :|
Niye böyle bişi diyorsun ki isteyen istediğini kullanır.Ben hepsini denedim ve mükemmel çalışıyor en rahat ettiğim bu.Elemantry OS ta denedim bi acayip sürekli takılıyor OpenSuse gibi yağ gibi akmıyor.Gnome3 te kullanması zor sürekli elim ağrıyor pencere geçişlerinde :D
-
dyrnade bunu yazdıAyro bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Niye böyle bişi diyorsun ki isteyen istediğini kullanır.Ben hepsini denedim ve mükemmel çalışıyor en rahat ettiğim bu.Elemantry OS ta denedim bi acayip sürekli takılıyor OpenSuse gibi yağ gibi akmıyor.Gnome3 te kullanması zor sürekli elim ağrıyor pencere geçişlerinde :D
Valalhi bu devirde KDE kullanana saydı duyarım :D 1967 Mustang kullanıyor gibi saygı duyarım hemde...
Open Suse'yi uzun süredir denemedim o yüzden nasıldı hatırlamıyorum ama bende gayet düzgün çalışıyor, sıkıntı çıakrtmadı şimdiye kadar. Çok fark yok gibi dursa da gnome-shell ile gnome 3 arasında fark var. gnome-shell'i severken, gnome 3'ten tiksiniyorum.
Elementary OS çok efekt kullanıyor. Efektleri kaparsan, performansı arttırabilme şansın var.
-
Beyler çözünürlüğü xrandr ile değiştiriyorum ama yeniden başlattığımda yine eski haline dönüyor :S Linux bilmiyorum nasıl çözebilirim bunu?
-
Müridcanlar ben daha önce 1 kez pardus kullandım fakat fazla linux bilgim yok ama tekrardan denemek istiyorum başlangıç için hangi dağıtımı önerirsiniz?
Birde Linuxta kullanabileceğim mac os benzeri bir tema varmı ?
-
farlo54 bunu yazdı
Müridcanlar ben daha önce 1 kez pardus kullandım fakat fazla linux bilgim yok ama tekrardan denemek istiyorum başlangıç için hangi dağıtımı önerirsiniz?
Ubuntu dene Mac OS benzeri tema gırla var kafana göre seçersin bide avant panel mi ne öyle bişi var birebir çakması oluyor
-
Mr_Dark bunu yazdıfarlo54 bunu yazdı
Ubuntu dene Mac OS benzeri tema gırla var kafana göre seçersin bide avant panel mi ne öyle bişi var birebir çakması oluyor
Teşekkür ettim.
Şunuda sormak istiyorum ben bunu HP Laptop a kuracam sıkıntı olmaz sanırım.
farlo54 tarafından 30/Ara/13 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayro bunu yazdıdyrnade bunu yazdıAyro bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Valalhi bu devirde KDE kullanana saydı duyarım :D 1967 Mustang kullanıyor gibi saygı duyarım hemde...
Open Suse'yi uzun süredir denemedim o yüzden nasıldı hatırlamıyorum ama bende gayet düzgün çalışıyor, sıkıntı çıakrtmadı şimdiye kadar. Çok fark yok gibi dursa da gnome-shell ile gnome 3 arasında fark var. gnome-shell'i severken, gnome 3'ten tiksiniyorum.
Elementary OS çok efekt kullanıyor. Efektleri kaparsan, performansı arttırabilme şansın var.
Efektinden değil abi KDE de zilyon tane efekt var açıyorum bende bi takılmıyo kasmıyo yağ gibi ,belki alışması zordu bilmiyorum klasöre tıklıyorum 3 4 sn bekliyor falan donma yapıyor durduk yere bazen,aynı anda birden fazla seçmesi ctrl ile falan birde bi eksiklik var gibi E OS ta fakat görünüm olarak farklı ve güzel evet çok hoş velasıl beğenmedim.En rahat ettiğim KDE benim birde LMDE lerde opensuse en iyisi bence.Herkesin zevki başka.
-
Niye hala KDE'miş :) KDE'yi beğeniyorum :))
-
farlo54 bunu yazdı
mac e benzeyen pear os var.
-
doganaydin bunu yazdı
GTK: Numix
İcon: Numix
Ubuntu 14.04
adam illuminati'ci beyler.