Linux Yaz Kampı 2016 Başvuruları İçin Son 3 Gün
-
bu sene 7.'si düzenlenen linux yaz kampı'nın basvuruları 15 temmuz'da bitiyor. toplamda 11 adet kurs, yaklasık olarak 15 civarı da sınıf olacak.
linux I ve II sınıflarında egitim verecegim, gelenler olursa görüsürüz.
bilgi :
öncelikle sık sorulan soruları okumanızı öneririm.
-
bak bu cok iyi oldu işyerinden izin alabilirsem katılmayı istiyorum.
-
---Kamp niye her sene Bolu’da yapılıyor?Esiyor.---:)Guzel kurslar varmis, basvuracagim, umarim kabul edilirim.Bilgilendirme icin tesekkurler...
-
Hatırlattığın iyi oldu hocam, Tübitak ın sibercampına kabul edilmediğimde bayağı üzülmüştüm. Bu sefer şans benden yana döner belki.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Hatırlattığın iyi oldu hocam, Tübitak ın sibercampına kabul edilmediğimde bayağı üzülmüştüm. Bu sefer şans benden yana döner belki.
aynen ben de katılmıştım ama bazıları stajerleri
-
Bi gelemedim amk
-
şu ağ güvenliği ve sızma testlerine girmek hiç fena olmaz aslında
-
Başvuru yaptık bakalım.Kabul edilirse @Andrei iletişime geçerim hocam :)
-
2 yıldır dediğim gibi imkanı olan gitsin çok keyifli :) Benzetmek gerekirse, tahribatın gerçek dünyadaki yansıması gibi bir ortam öğrencisi, memuru, eğitmeni herkes bilişimin bir yerinden tutan kişiler. 4. yıl olacak hala devam eden orada kurulan dostluklarım var. Sorusu olanlara seve seve yardımcı olurum pm atabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun kayıtlar bitiyor :)
-
Gormeyen vardur, up!
-
kampa ankaradan katilacak arkadas var mi ? daha yeni mail geldi yillik iznimi alip ankaradan katilacagim