folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lisede Alanlar Kalkmış ?

Lisede Alanlar Kalkmış ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Edit : Küfür sildim.

lan beden i napsın 12. sınıf :SS:S: ALlah Allah Bide biz 11. sınıfta yabancı dil görmedik (neyseki ingilizce biliyorum ) 12. sınıfa eklemişler lan biz sınava mı hazırlancaz beden de top mu oynuyucaz. :S Nimet Çubukçu neyse sildim. :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Etkilenmedim.Ama der saatlerinin azaltılmasına rağmen 4 sebest(boş) ders eklenmiş ve beden eğitimi de artırılımış.Ne güzel zaten eğitim seviyesi ne hallerde bide milli eğitim ders azaltmış.Zaten çocukların ders çalışmaktan kafası s.kilyodu ya.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Harbiden yaw mantıklı :D

Keşke benide etkileseydi :D

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Bu sistemi nasıl uygualayacaklar merak ediyom bir adam diyecek ben şunları alıcam diğeri diyecek ben alamayacağım olmaz öyle bişey hocaların ders saati gene ayarlanır siz merak etmeyin sadece adı kalkmış gibi olur geri kalan aynen devam eder yani en azından şu 3 4 yıl byunca değişemez yapamazlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Herhalde boş durmayalım , çalışıyormuş gibi gözükelim deyip mınako yuyorlar eğitimin...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

kimya mühendisi olcaklar atıyorum 5 saat kimya 4 saat fizik 3 saat biyo görecek

fizik mühendisi olmak isteyen 5 6 saat fizk 3 saat kimya 1 saat biyoloji filan öyle olacakmış saatleri kafamdan uydurdum tabiş

-----------------------------

bir sınıf dolusu kimya yada fizik müh. isteyen adamı nerden bulucaklar  pek çözemedim yeni sistemi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

eğitimi yapboz gibi görenlerin a.q ya anlamıorum her yıl ne die değişiklik yapıosunuz sonra nie eğitim sewiyemiz geri die düşünüosunuz yuh..!!

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

turktelekom gibiler aynı. düzelteyim derken içine daha çok zıçıyolar.:S

değişiklik muhabbetine denk gelen mürit kardeşlerimize geçmiş olsun şimdiden. alışırsınız bir süre sonra 2. sefer öss ye girdim ve bu yaşıma kadar nerde hangi değişiklik varsa hepsine denk geldim. dediğim gibi alışcaksınız merak etmeyin.

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

şimdi 11. sınıflar bu sistemden etkilenecek mi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

11. sınıflar smdi bndan etkilenecek mi ?

Toplam Hit: 4473 Toplam Mesaj: 37