folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Liseli Kızların Kendinden Büyük Sevgili Edinmeleri

Liseli Kızların Kendinden Büyük Sevgili Edinmeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    hee bide asıl şoru söylede olabilirdi yaşını almış erkekler neden liseli kızlarla takılır? (:

Genel itibariyle lise kızları saf, tecrübesiz, ürkek, sevimli ve anasının gözü olmuyorlar. Birde bunun yanı sıra genç olması ve cinsellik...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    yasca büyük olanlarda makine daha büyük oluyo :) tek nedeeni bu

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Çünkü karşılarında bir motif arıyorlar...

Erkekler anneleriyle o dönemde atışır kavga eder, laf söyler ama bi kız karşısına cıktığında, aynı annesi gibi olmasını ister, onun gibi temizlik yapmasını ister, kendiyle aynı annesinin onunla ilgilendiği gibi ilgilenilmesini ister... Fakat annesi yaşındakiyle cıkma ihtimali düşüktür :D

Kızlar ise aynı şekilde aynı babası gibi bi erkek arar, hele o yaşlarda güven duyacağı, onu koruyacağı birisinin olmasını ister, e hala arkadaşlarıya uzun eşşek oynayan lise talebesinden de bunun karşılanması beklenmeyeceğine göre kendisinden yaşça büyük birilerini isteyecek...

İşin öteki tarafına gelirsek, erkeklerde liseliler mevzusunda durum biraz daha farklı, bi kere 20-22 yaşından itibaren bi erkek, bir liseli ile hayyatta ama hayatta iletişim kuramaz, yaptıkları cocukca gelir, eğer kendi zeka kapasiteside 7-8 sene geriden gelmiyorsa :)

Bu durumda ise devreye pileli etek altına beyaz corap, cennette vaad edildiği gibi turuncgiller boyutlarında yeni cıkan göğüsler ve daha tam hatun olamadığı için sıfır selulitli bacaklar giriyor :)

Ha birde şu olay var tabi, liseli kızların ben yan sınıftaki veliyle cıkıyorum demesi farklı, okulun kapısına gelen pejo 206 ya binmesi farklı...

Yan sınıftaki veliyle cıkarsa sadece cıkar, pejo 206 ya binerse önce sağ koltuğna oturur, sonra sol koltuktakinin üstüne oturur...

her güzelliğin bi zorluğu olacak tabiki :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bu kızları anlamak zor..:D Ayıp ulan ayıp aynısından bizdede var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kızlar ne istediklerini bilmiyor, çoğu rastlantılarla yaşıyor. Ciddi düşünürsün, ayrılırlar. Takılmak için çıkarsın, ayrılırlar. Her telden biraz çalarsın, ayrılırlar. Kendimden küçük yaşta kızlar ile dönem dönem ilişkilerim oldu. Hepsi de yaşı sorun olarak gördü. Ben de önceden kendilerinden büyük erkeklerle çıkmak için can attıklarını sanardım ancak öyle değilmiş.

Kızlar daha çok kendilerine köle olabilecek,  her dediğini yaptırabilecek erkekler arıyorlar. Yani "gerizekâlı" olacak, kafasına vurunca sesini çıkarmayacak. Çevremdeki kızların geneli hep yaşıtları ile ilişki yaşıyor. Çünkü kendisinden büyük erkekler onlara göre daha tecrübesiz olan kız arkadaşlarını yönlendirebiliyor, akıl verebiliyor, onları kontrol altına alabiliyor. Kızlar bunun tam tersini istiyorlar. Yaşı büyük veya küçük olsun, genelde kontrol altına alabilecekleri erkekleri daha çok tercih ediyorlar. Ne istediklerini ben de tam olarak anlamış değilim.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    her yol bizi cinsellige çıkartıyor liseli bir erkek kendinden büyük bir bayanla çıkamıyor ama tersi oluyor.. erkekler liseli kızlarla çıkarları dogrultusunda birlikte olmaya başlıyor.aklında ki sadece cinsellik her erkekte bir liseli fantezisi vardır.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    arahman bunu yazdı:

fistik49 bunu yazdı:
    Bugün sabah işe gitmeden önce okula uğradım. 5-6 kız 11. sınıf toplanmış konuşuyorlar hafif tikky tipler. Kızın biri uzaktan geliyor. Aynen şu şekilde " ayy benim ahmet varya evli çıktı ikide çocuğu varmış." Kaldım öyle söyleyecek söz bulamadım.

:D puaha ne biçim kızlar var be :)  

tüh boşa deldirmiş :)=

neyse yarın öbürgün netden izlerük :)=

Katılıyorum  alpere Amk :)))

Nette  Fulll  dolasıyoo  arşiv  yaptım  lıselı  kızlar  sayesındee :))

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi benim düşüncem şu şimdi lise 1 veya 2.sınıfa giden kızlar lise 3 veya 4 deki ile cıkması bence normal ama lise 2 veya lise 1 e giden ( 15 - 16 yaş) 22-25 yaşındaki erkeklerle cıkıyolar nadir olsada günümüzde bu durum cogalmaya basladı zaten bi mantıklı düşünürsen 16 yasındaki bi kızla 25 yasındaki bir erkek cıkıyosa o erkek ne amacla cıkıyodur bellidir yane. Şimdiki liseli kızlarının cogu kaşarlanmış bulunmakta benim düşüncelerim bu

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

@renegadealien

pileli etek altına beyaz corap,turuncgiller boyutlarında yeni cıkan göğüsler ve daha tam hatun olamadığı için sıfır selulitli bacaklar....
    pejo 206 ya binerse önce sağ koltuğna oturur, sonra sol koltuktakinin üstüne oturur...

hojam bu kısma biraz daha deyinseydin ve resimlerle görsellik katsaydın offf offf 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    orta okulu yeni bitirmiş,bıyıkları yeni yeni terlemeye başlayan kızlar vardır birde,sigara içmeyi marifet sanan.bunları gerçekten anlamıyorum,dertleri nedir bunların ? sırtlarında taşmı taşıyorlar ? anneleri babaları mı yok ? bu gelen nesile ben bir türlü anlam veemiyorum gerçekten,okula ısınırlar gruplar halinde dolaşır millete laf atarlar,hiç tanımadıkları adamların yanlarına sokulup şş "-şş kanki bi dal versene veya beraber dönelim" diyen cinsler türemeye başlıyor. gelecekte gençliğin halini  bir nebze olsun görür gibiyim sanki... allah yardımcıları olsun
Toplam Hit: 15733 Toplam Mesaj: 79