Lix.İn Tarzında Bir Site Yapılabilir Mi?
-
lix.in i bilmeyen yoktur.rapidshare hacklemek için kullanmaya yarıyan bir siteydi ama artık millet durumu çakınca kimse bu siteye güvenmemeye başladı.hattı bazı adul forum sitelerinde lix.in kelimesi bile yasaklandı.benim dediğim lix.in gibi linkleri gizleyen bir script var mı ?
-
asp istiyosan yaptım ben bitane :)
işini görür :)
-
yapılabilir :)
linkcim.net :P
-
asp php farketmez lix.in gibi fonksiyonu olsun yeter.hatta lix.in deki gibi direk ilk açılış sayfasında " continue to rapidshare" butonu çıkmasın direk rapid pishing sayfası açılsın ama adres satırında pishing sayfasının linki görünmesin.biraz karışık anlattım ama demek istediğimi anlamışsınızdır :)
-
kendim yapcam diyosan işi veriym scripti kullan ama istersen foxxly nin sitesni de kullanabirsin :)
-
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------
kendim yapcam diyosan işi veriym scripti kullan ama istersen foxxly nin sitesni de kullanabirsin :)
-----------------------------sen yolla scripti kurcalıyayım ben.foxxly in sitesi de aradığım tarzda birşey fakat linki oluşturduktan sonra ; oluşturduğun linke gidince asıl adres görünüyor.
-
ama foxxlynin yaptığı sitdeki linler followable yani id sırasına gore gidiyo bendekiler random tamamen rakam harf karısşık bide onun sitede reklamlar cıkıyo pishing olmaz yani :) :p taşlamak istemiyorum sadece bilgi :)
foxxly e saygılar tekrardan...
-
Maresca bunu yazdı:
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------sen yolla scripti kurcalıyayım ben.foxxly in sitesi de aradığım tarzda birşey fakat linki oluşturduktan sonra ; oluşturduğun linke gidince asıl adres görünüyor.
hocam akşam atayım sana şu an cafedeym evden girince atarım :) -
Blitz bunu yazdı:
Maresca bunu yazdı:
Blitz bunu yazdı:
hocam akşam atayım sana şu an cafedeym evden girince atarım :)
-----------------------------eyvallah hocam sağolasın ne zaman müsaitsen o zaman yollarsın ;)
-
Blitz bunu yazdı:
Maresca bunu yazdı:
Blitz bunu yazdı:
hocam akşam atayım sana şu an cafedeym evden girince atarım :)
-----------------------------biliyorum bilerekten yaptım onu zaten. opendns, google siteyi banlamıştı bi ara :) o yüzden reklam koydum =)
-
FOXXLY bunu yazdı:
biliyorum bilerekten yaptım onu zaten.
-----------------------------Hocam kaynağı görüntüleyince adres fos belli oluyor bi fonksiyonla orasını şifreleyebilirmisin ?