LOL Launcher Sıkıntısı
-
aq bendede ayni sikinti var ya. launcher i acamiyorum.. donuyor, beklicez mi ? kac dk da aciliyo
-
3-4 kere aç-kapa yapın düzeliyor...
-
kiokhan bunu yazdı
3-4 kere aç-kapa yapın düzeliyor...
kaç yüz kere tekrarladıgımı hatırlamıyorum. halen aynı
-
DarkFall bunu yazdı
aq bendede ayni sikinti var ya. launcher i acamiyorum.. donuyor, beklicez mi ? kac dk da aciliyo
Hacı görev yöneticisinden launceri kapat düzeliyor -
ekranın ortasında lol yazısı var amma cve lakin öylece donuyor kalıyor başka da bir şey olmuyor müdehale de olmuyor
-
bende başka bir sıkıntıdan bahsedeyim, eski makinede hiç sıkıntısız oynuyordum, şimdi sık sık ping yükseliyor ( 2 saniyede filan 600-800 civarına yükselip normale dönüyor), fps 50-60 civarı seyrediyor ama kasmanın sebebi ne olabilir ?
-
hala sorunu yaşayanlar varsa uyumluluğu win 7 yapsın sorun düzeliyor
-
hezarfen bunu yazdı
bende başka bir sıkıntıdan bahsedeyim, eski makinede hiç sıkıntısız oynuyordum, şimdi sık sık ping yükseliyor ( 2 saniyede filan 600-800 civarına yükselip normale dönüyor), fps 50-60 civarı seyrediyor ama kasmanın sebebi ne olabilir ?
Laptopta oynuyorsan ekran kartın pijlik yapıyodur. Isınıyodur falandir filandır. Soğutucu al fanları temizle.
-
gerçekten çok sıkıntılı bir durum.. çalıştığım cafede bile bazen bu sorunu yaşıyoruz görev yöneticisinden lol'e ait tüm uygulamaları sonlandır. ve launcher'ı yönetici olarak çalıştır. 2-3dk içersinde toparlıyo kendini
-
sende oynama ulan !