Lost!
-
meraba arkadaslar ben lostu izlemeye karar verdim nete biraz baktim birinci bolumun birinci partini izledim digeri calismiyor diger sitelere de baktim videolar acilmiyor tavsie etiginiz bir site varmi boyle online izleyebilecegim ?
-
kalitesiz oluyor ama diziport işini görür hocam
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
kalitesiz oluyor ama diziport işini görür hocam
-----------------------------bencede hocam torrentten falan bul çek bence daha iyi olur
-
geniuss bunu yazdı:
meraba arkadaslar ben lostu izlemeye karar verdim nete biraz baktim birinci bolumun birinci partini izledim digeri calismiyor diger sitelere de baktim videolar acilmiyor tavsie etiginiz bir site varmi boyle online izleyebilecegim ?
-----------------------------usta hiç bulaşma 100 bölüm oldu bu zamana kadar ;) o kadar boş vaktin varsa onu bilemicem ama full var bende 15 liraya sana yollayayım hiç uğraşma :)
-
istanbuldaysan 2 sezon var..gel verim
-
-
istersen upload edebilirim senin için.
-
hazır muhappetı acılmısken 5. sezon bıttımı lan bittiyse bıle nıye 13 te kestıler a.q
-
adamgibi bunu yazdı:
hazır muhappetı acılmısken 5. sezon bıttımı lan bittiyse bıle nıye 13 te kestıler a.q
5. sezon daha bitmedi 1 hafta ara verdiler perşembe sbahı 100. bölüm yayınlanacak çok fena geçecek gibi 100. bölüm:) -
Bundan sonra böyle 13 14 bölüm olucakmış kısa kısa si...ler dizileri wallaha
-
adamgibi bunu yazdı:
biraz önce wikipedi den baktım 5 ve 6 sezonlar 17 bölüm olucakmış26 nisan(14) ,6 mayıs(15) ve 13 mayısta(16&17) yayımlancak