Lutfen Bizimle Dalga Gecmeyin...
-
gunlerdir yazdigimiz cizdigimiz ayni tepkimizde belli halk olarak.kisir bi dongudeyiz asil ne yapmamiz gerikiyo onu tartismak lazim verecegimiz tepkinin bi cok yolu olabilir diye dusunuyorum sivil itaatsizlik vb. akliniza geleni soyleyin sizde.sonucda yok sayiliyoruz okadar sehit okadar mucadele gibi turk halkida gormezden geliniyor bi sekilde dur demek iktidari geri adim attirmak lazim ama nasil ? bunlarinda tartisilmasi gerekmezmi
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
gunlerdir yazdigimiz cizdigimiz ayni tepkimizde belli halk olarak.kisir bi dongudeyiz asil ne yapmamiz gerikiyo onu tartismak lazim verecegimiz tepkinin bi cok yolu olabilir diye dusunuyorum sivil itaatsizlik vb. akliniza geleni soyleyin sizde.sonucda yok sayiliyoruz okadar sehit okadar mucadele gibi turk halkida gormezden geliniyor bi sekilde dur demek iktidari geri adim attirmak lazim ama nasil ? bunlarinda tartisilmasi gerekmezmi
-----------------------------halk istedigi tepkiyi versin, bir "one minute" herseyi degistirir.
-
Yine demogoji sınırlarını zorlamışız. şehitler üzerinden siyaset yapıyosunz. bunu önceki dönemde de gördük şehit cenazelerinde. nerdeyse şehit olanlar için '' keşke olmasaydı '' ifadeleri kullancaksınız. bizim tarihimizde ve dinimizde şehitlik gibi bir makam var. bu makam için atalarımız öleceklerini bile bile kurşunların önüne atlamışlar. ne için şehitlik için, ülkesi için, ölmek için. bizim başımızın kalkmasını istemeyen devletler olabilir. bizi sürekli bir sorunlar muhatap ederek kendimizi geliştirmemizi istemeyenler olabilir. ve bu sorunların bitmesini için insanların ölmesi de gerekebilir. bugün olduğu gibi şu an içinizde var mı ben şehit olmak istemiyorum diyen ? veya ben bu hainlerle çarpışmak istemiyorum diyen ? bazıları belki hemen cevap veremeyebilir. ama eminimki coğu kişi şehit olmak ve ülkesi için canını verir. bundan da ailesi nin gocuncağını sanmam. oğlu şehit olan bir anne ve baba üzülmekten cok sevinebilir.
terörün nasıl biteceği fikrini herkes söylesin ama buna şehitleri karıştırmasın.
-
evet yakında bi van münüt daha der her şey biter geliriz gaza gene yaşa baba büyüksün memleket için çok şey yaptın terörüde sen bitirdin diyen beyincikler olacaktır.
adı üstünde terör siyasetle bitmez siyasetle anca taviz verilir durum ortada.
o siyasetle biter bu iş diyen zihniyet bi yakınınız şehit olsun o acıyı bi tadın bakalım böle konuşabilicekmisiniz.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------herşey bir anda oldu..
3 5 zibidi toplandı pkk yı kurdu 80 lerde silahlı eylemlere başladı..
suriyeye kamp kurdular bekaa vadisine arada bir resimler yayınladılar çoksıkı korunuyor uçaksavarlar var vs vs ..
sonra birgün biri çıktı ve suriyeye van minüt diyiverdi.
ya apoyu yok et yada savaş benimle ...
suriye savaşmaya yanaşmadı ..sevişmeyede ..
apoyu bize vermedi.
apo kaçtı yakalandı ve bir ada bağışlanı kendisine.terör bittimi hayır...
yokmuydu bu adamın bilinen sağ kolu sol kolu ?onlar alınmadan pkknın çökmeyeceği bilinmiyormuydu?
biliniyordu tabiki ..
ama bizlere bir emzik vermeden biz susmazdık .
underzero !
sitemin her ne kadar şu anki yönetime gibi görünsede bu çocuğu bize son 50 yıldaki siyasetçiler miras bıraktı.
3 5 çapulcu dendi umursanmadı.
pkk nın silahlı eylemlerine karşılık verebildik ..ama psikolojik savaşta yenildik
.-----------------------------
hocam sana anlatayım,pkk nın ilk yıllarında hakkari nin tamamında 60 kadar militan faaliyet göstermiştir. köylüler, hem mülki, hem askeri makamlara gelerek haber vermişlerdir. aldıkları cevap ise '' bizim bilgimiz var, siz köylerinize dönün. '' köylüler ısrar etmişler '' bunlar bizim bildiğimiz eski eşkiyalara hamido, koçero gibi suç işleyip dağa cıkanlara benzemiyor. bunlar bizim bildiğimiz eşkiya deil, bizi köy odasına camiye topluyolar, kürdistan diyolar, bağımsızlık diyolar, sömürgecileri bu topraklardan atacağız diyolar. bize çantalarından cıkardıkları yazıları,kitapları okuyolar. ''
işte arkadaşlar bu dönem pkk nın tomurcuk ve filiz devresiydi, halkın devlete güveni tamdı. kendilerinin bizim tarafımızdan korunacağına inanıyolardı. ama o zaman bunların başını ezmedik. şimdi başedemez hale geldik...
-
SucH bunu yazdı:
-----------------------------Yine demogoji sınırlarını zorlamışız. şehitler üzerinden siyaset yapıyosunz. bunu önceki dönemde de gördük şehit cenazelerinde. nerdeyse şehit olanlar için '' keşke olmasaydı '' ifadeleri kullancaksınız. bizim tarihimizde ve dinimizde şehitlik gibi bir makam var. bu makam için atalarımız öleceklerini bile bile kurşunların önüne atlamışlar. ne için şehitlik için, ülkesi için, ölmek için. bizim başımızın kalkmasını istemeyen devletler olabilir. bizi sürekli bir sorunlar muhatap ederek kendimizi geliştirmemizi istemeyenler olabilir. ve bu sorunların bitmesini için insanların ölmesi de gerekebilir. bugün olduğu gibi şu an içinizde var mı ben şehit olmak istemiyorum diyen ? veya ben bu hainlerle çarpışmak istemiyorum diyen ? bazıları belki hemen cevap veremeyebilir. ama eminimki coğu kişi şehit olmak ve ülkesi için canını verir. bundan da ailesi nin gocuncağını sanmam. oğlu şehit olan bir anne ve baba üzülmekten cok sevinebilir.
terörün nasıl biteceği fikrini herkes söylesin ama buna şehitleri karıştırmasın.
-----------------------------evet sehitler uzerinden siyaset yapiyorum ve bununla gurur duyuyorum.
yapiyorum cunku gorun artik bu olaylari gorun ve kendinize gelin, uyumayin uyutmayin arastirin dar bir pencereden bakmayin. olaylari izleyin yorumlayin ve oynanan oyunlari gorun diye sehitler uzerinden siyaset yapiyorum
Hicbir Turk evladi sehitlik mertebesinden kacmiyor,
ama her sehitler icin timsah gozyaslari dokup hem o siraladigim maddelerdeki isleri yapanlari anlayabiliyormusun ?
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------evet yakında bi van münüt daha der her şey biter geliriz gaza gene yaşa baba büyüksün memleket için çok şey yaptın terörüde sen bitirdin diyen beyincikler olacaktır.
o siyasetle biter bu iş diyen zihniyet bi yakınınız şehit olsun o acıyı bi tadın bakalım böle konuşabilicekmisiniz.
askeri yöntemle bittimi ? -
SucH bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------evet yakında bi van münüt daha der her şey biter geliriz gaza gene yaşa baba büyüksün memleket için çok şey yaptın terörüde sen bitirdin diyen beyincikler olacaktır.
askeri yöntemle bittimi ?
biter yeterki siyasetçiler kaypak olmasın asker dağda savaşacak sen tutup adamları meclise alıp milletin cebinden maaşını ödiyeceksin birde üstüne üstlük her allahın günü istanbulda eylem yapacaklar yalık yıkacaklar ama bişey yapmayacaksın asker işini yapıyo herkez işini yapsa biter ama baştakiler kaypak naparsın işte.gerekli kanunu çıkar at meclisten tık içeri vekilinden belediye başkanına sokakta eylem yapanına kadar bas gırtlaklarına birde abd köpeği olma o zaman işte terör biter işte hocam.
-
Karayılanın açıklamısı bu olmuştur. Şehitleriniz bizim şehitlerimiz gelin masaya oturalım.
-
underzero bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------Yine demogoji sınırlarını zorlamışız. şehitler üzerinden siyaset yapıyosunz. bunu önceki dönemde de gördük şehit cenazelerinde. nerdeyse şehit olanlar için '' keşke olmasaydı '' ifadeleri kullancaksınız. bizim tarihimizde ve dinimizde şehitlik gibi bir makam var. bu makam için atalarımız öleceklerini bile bile kurşunların önüne atlamışlar. ne için şehitlik için, ülkesi için, ölmek için. bizim başımızın kalkmasını istemeyen devletler olabilir. bizi sürekli bir sorunlar muhatap ederek kendimizi geliştirmemizi istemeyenler olabilir. ve bu sorunların bitmesini için insanların ölmesi de gerekebilir. bugün olduğu gibi şu an içinizde var mı ben şehit olmak istemiyorum diyen ? veya ben bu hainlerle çarpışmak istemiyorum diyen ? bazıları belki hemen cevap veremeyebilir. ama eminimki coğu kişi şehit olmak ve ülkesi için canını verir. bundan da ailesi nin gocuncağını sanmam. oğlu şehit olan bir anne ve baba üzülmekten cok sevinebilir.
-----------------------------evet sehitler uzerinden siyaset yapiyorum ve bununla gurur duyuyorum.
yapiyorum cunku gorun artik bu olaylari gorun ve kendinize gelin, uyumayin uyutmayin arastirin dar bir pencereden bakmayin. olaylari izleyin yorumlayin ve oynanan oyunlari gorun diye sehitler uzerinden siyaset yapiyorum
Hicbir Turk evladi sehitlik mertebesinden kacmiyor,
ama her sehitler icin timsah gozyaslari dokup hem o siraladigim maddelerdeki isleri yapanlari anlayabiliyormusun ?
kelime oyunları yapmanın manası yok. insanların duygularını su istimal etmeden tartışın bu tür konuları.
ne oyunlar yapılıyo bana anlatsana merak ediyorum ? burda eğer derinlere inceksen ben sana onlarca örnek getiririm karşına terörün sorumlusunu hükümet gibi göstermek cok abes. ve mantıksız. ben hem ülkeyi yönetcem hem terör olmasını isticem. k. bakmayın ama ahmaklığın da bu kadarı yani.