LYS 1 - 2011
-
vallahi bıktım bu sınav işinden haftaya da girsek de bitse eskiden ne güzel sadece öss vardı yav. neyse giren herkese geçmiş olsun.
-
up. 2. sınav bitti sanırım. yada az kaldı.
-
aynen geometri kolay matematik orta halliydi. matematik te 1,5 dakka uğraştım 2 soruya. sonra boş bıraktım 3-5 dakkam öyle gitti. 3-5 dakka da sınav görevlisi yedi. 6 tane mi ne boş var 10 dakka kayıp yüzünden :S ama geometri iyi gibiydi. bi soru vardı o sorunun belirleyici soru olduğuna eminim. çok zor gibiydi ama nası gördüysem 5-10 saniye içinde çözdüm ben de nası çözdüğüme hayret ettim (:
geçmiş olsun sınava giren herkese.
-
bugünkü sınava giren yokmu yaw. sınav nasıldı :|
-
aldığım duyumlara göre sınav ali ata bak tarzındaymış.
75 neti geçemeyen intihar etsin deniyo. bu sene harbiden kıyak geçti ösym, puanlar patlayacak..
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
75 neti geçemeyen intihar etsin deniyo. bu sene harbiden kıyak geçti ösym, puanlar patlayacak..
-----------------------------Onu diyenler oturup 10 kilo bok yesin en sevmedıgım tavır yapan yapar yapamayana salak muamelesi yapar bebeler herkes kapasitesi kadar osuruktan muhhabbetlere girmeyin.
-
dyrnade bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------Onu diyenler oturup 10 kilo bok yesin en sevmedıgım tavır yapan yapar yapamayana salak muamelesi yapar bebeler herkes kapasitesi kadar osuruktan muhhabbetlere girmeyin.
-----------------------------aynen ancak bu dediği bu günki sınav için geçerliydi sanırım dünkünde 75 yapanın anlından öpmek lazım
-
tarih kolaydı, 10-15 direk bilgi içerikli soru vardı zaten çalışmamıştım onlar kastı.. cografya aşırı derecede kolaydı.. felsefedede pek zor bi soru yoktu ama mantık sorusu vardı 10 tane onlar biraz bilmeyene kasar o kadar herhalde yapmadım. /////////// bide niye herkes seviniyo ki sınav kolay diye.. sınav kolaysa herkese kolay.. bide şöyle bişey var ilk ygs'de şifrelerin bi yerlere ulaşmasıyla atı alan üsküdarı zaten geçmiştir.. lys'nin kolay olması o şifrecilere yaramıyomu diye düşünen yok mk.
-
dyrnade bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------niye geriyosun ortamı, niye alındın ki ? :)
bende dünkü sınavda toplamda 33 net yapmışım adam 60 lara 70 lere vurmuş laf ediyo mu kimse senin gibi ?
tabi sınav stresi bu herşey olabilir ama o adam bunu söylüyosa vardır demek ki böyle bi durum.
@Proxykaspersky
yok dün yapılan sınav için geçerli değil hoca.
ha sınav yine de kolaydı çok zor diyemez kimse.
-
Abizittin bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------niye geriyosun ortamı, niye alındın ki ? :)
bende dünkü sınavda toplamda 33 net yapmışım adam 60 lara 70 lere vurmuş laf ediyo mu kimse senin gibi ?
tabi sınav stresi bu herşey olabilir ama o adam bunu söylüyosa vardır demek ki böyle bi durum.
@Proxykaspersky
yok dün yapılan sınav için geçerli değil hoca.
ha sınav yine de kolaydı çok zor diyemez kimse.
-----------------------------Aynen diosam vardır birşey ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıfı terk etceğim için össye girdim yine adı herneyse.