LYS Sonuçları Saat 15.00‘Te Açıklanacak ( Kazananlar, Yerler, Üniler Genel Konu )
-
öylesine yazmıştım çıktı geldi bölüm bu ne iş yaa :))
ege üniversitesi
su ürünleri mühendisliği (balıkçı :D)
ek tercih falan yapamıyor muyuz ben istemiyorum burayı müritler bi el atın :D
-
EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ -
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
-----------------------------yerleri değişelim mi mürit :D
-
Açık öğretim gelmiş :)) Kayıtlar nasıl yapılıyor lo bilenler bilgilendirirse sevinirim.Çok güzel yerleri kazanan arkadaşlar var.tebrik ederim.
-
bura için kusra bakmayın
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA) ADANA MESLEK YÜKSEKOKULU ŞARAP ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1135744 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı YGS-2 Kayıt Tarihi 09/09-09/09/2011 Kayıt Adresi ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BALCALI ADANA
ancak giremiycem kazandığım yere çünkü açık lise kredim yetmiyor ve bana diploma vermiyorlar işte ülkemizin sistemi kazandığım yere giremiyorum -
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA) ADANA MESLEK YÜKSEKOKULU ŞARAP ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1135744 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı YGS-2 Kayıt Tarihi 09/09-09/09/2011 Kayıt Adresi ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BALCALI ADANA
-----------------------------diplomalı profesyonel ayyaş :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------diplomalı profesyonel ayyaş :D
-----------------------------giremiyom hocam okumadınmı kazandım ama bırakmıyorlar bu gidişle gerçek ayyaş olucam
-
onu ben alıntı yatıktan sonra eklemişsin üzüldüm yaw :(
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
onu ben alıntı yatıktan sonra eklemişsin üzüldüm yaw :(
-----------------------------yapacak bişeyyok kısmet değilmiş diycez seneye dereceye girecez artık neyapalım