Mac Os X Program Kurulumda Hata
-
Arkadaşlar bitane G5 Kasa aldım kendime üzerinde Mac Os X 10.5.8 kurulu program kurarken ( Opera, Chrome, Mozilla v.s ) sürekli
"XXXX uygulamasının bu sürümünü Mac Os X in bu sürümüyle kullanamazsınız" hatası veriyor.istediğim hiç bir yazılımı kuramıyorum
Yazılım güncelleştirme yaptım fakat değişmedi.Şimdi bu mac e başka bir işletim sistemi kurabilirmiyim.Lion filan herhalde :)
Bu olayı nasıl çözeriz arkadaşlar ?
Model : PM G5 2 GHZ
-
bi uplayalım bakalım
-
bendeki 10.7.3 hocam bi sıkıntı yok. yükselt sorun gidecektir.
-
adı üstünde ' programlar güncel, işletim sistemi eski '.
10.5.8 mi kaldı hocam :)
yükselt. Yok para vermem diyorsan ; uphuck forumlarına bak. l2m var orda. Lion'un Mac tabanlı bilgi sayarlarına... İndir kur, düzelir.
-
hocam indirebileceğim bir link var mı ? yada indireceğim sürümün tam ismi nedir ?
Birde yeni başlıyorum bana önerebileceğin şeyler var mı ? ve windows da kurabilirmiyim bu mac e
-
burada konularım vardı hocam. Macle ilgili yeni başlayanlarla ilgili işine yarar ordakiler.
---
http://uphuck.ggrn.org/forum/viewtopic.php?f=72&t=18861&sid=4d74c3d3ad19941111d0f6fcb0bc7845
MacOs'ta , windows - linux gibi bir işletim sistemi. Windows'a kurulmaz.
-
Zumsuk teşekkür ederim bu konuyu takip edeceğim.
Ama hangi sürümü indirsem kararsızım sen bana bi link filan versene torrent v.s indirip kurayım kısayoldan :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Zumsuk teşekkür ederim bu konuyu takip edeceğim.
Ama hangi sürümü indirsem kararsızım sen bana bi link filan versene torrent v.s indirip kurayım kısayoldan :)
-----------------------------http://uphuck.ggrn.org/forum/viewtopic.php?f=72&t=18861&sid=4d74c3d3ad19941111d0f6fcb0bc7845
iATKOS L2M'ye aşağıdaki kısayol ile ulaşabilirsiniz
>>>> iATKOS L2M <<<<Daha sonra ;
seeders: 26leechers: 10 -
hocam bende zumsuk un açtığı konudan sonra uphuck tan macosx indirdim kurdum kullanıyorum ama tabi habire yeniden kurmak vs gerekiyo başlarda.. yalnız madem senin alet apple orjinal indir rahat et :) :) gerçi apple bilgisayarlarda uyumsuzluk çıkarıp habire yeniden kurmak zorunda kalır mısın bilmiyorum :) şahsen param olsa şu dakka tamamen uyumlu parçalardan oluşan bi makine toplayıp orjinal lion alıcam :) :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende zumsuk un açtığı konudan sonra uphuck tan macosx indirdim kurdum kullanıyorum ama tabi habire yeniden kurmak vs gerekiyo başlarda.. yalnız madem senin alet apple orjinal indir rahat et :) :) gerçi apple bilgisayarlarda uyumsuzluk çıkarıp habire yeniden kurmak zorunda kalır mısın bilmiyorum :) şahsen param olsa şu dakka tamamen uyumlu parçalardan oluşan bi makine toplayıp orjinal lion alıcam :) :)
-----------------------------alet apple orjinal de :D nerden indircezki orjinalini
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende zumsuk un açtığı konudan sonra uphuck tan macosx indirdim kurdum kullanıyorum ama tabi habire yeniden kurmak vs gerekiyo başlarda.. yalnız madem senin alet apple orjinal indir rahat et :) :) gerçi apple bilgisayarlarda uyumsuzluk çıkarıp habire yeniden kurmak zorunda kalır mısın bilmiyorum :) şahsen param olsa şu dakka tamamen uyumlu parçalardan oluşan bi makine toplayıp orjinal lion alıcam :) :)
-----------------------------l2m dediğimiz (l2 değil) Apple tabanlı cihazlar için çıkartıldı :) ondan sorun olmaz.