Mahallenizin Davulcusu Benim Karikatür(Rte)
-
ulan ne istiyonuz o adamdan bizim için çabalıyor adam şimdi dicenki o kadar parayı bana verseler bende çabalarım ama bildiğin gibi deil işte bide utanmadan dassak gecıon adamla ona oy wermıcende Cem Uzan'a mı wercen ayakta siksin seni :D
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
mahallenin orospusu olur o ancak
-----------------------------Lütfen biraz saygılı olalım sonuçta bir insan ve bu ülkeye hizmet ediyor, o dedikleriniz para karşılığı vücudunu satar
-----------------------------İyi işte buda para karşılığı ülkeyi satıyo, Tayibten olsa olsa arka mahalle travestisi olur :D
-
senin tutuğun parti diyelimki akp deil özgürsün ama senin tuttugun parti ak parti deilse tuttugun partinin baskanlarınıda gorduk ^^ ALDILAR oğlumun kıllı pipisini
-
Ghetto bunu yazdı:
senin tutuğun parti diyelimki akp deil özgürsün ama senin tuttugun parti ak parti deilse tuttugun partinin baskanlarınıda gorduk ^^ ALDILAR oğlumun kıllı pipisini
ne diyosun hoca? -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------erkan07 bunu yazdı:
son bi kelimede ben söyleyeyim,adam ananı al git dedi ,çiftçi insan gibi yaklaşıp derdini anlattıda başbakan ananı alda git mi dedi? adaM MAŞALLAH PEHLİVAN GİBİ NERDEYSE GEL İNELİM OVAYA KAPIŞALIM DİYECEK.VE EVET ARKADAŞ ,ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR.çalışacaksın gerekirse çarpışıp şehit olacaksın .askerliğin yan gelip yatma yeri olduğu sananlara pembe teskere..anladın sen.
:)
safsınız lan siz :) zaman kaybısınız ../ bu konuyu bazı şeyler hakkında bilgisi olan la tartışırım ben..
"yoksa gece konduya gidipde oy dilenen" adamın çok güzel bir iş yaptığını düşünen ve şehit olanlara iyiki öldün gibisinden yan gelip yatmadın diye konuşan arkadaşlarla siyaset tartışamam.
-----------------------------sizin yaptığınız her iş öyle zaten hep para ve çıkarlarınızı düşünürsünüz
bu adam gönlünü vermiş bu işe siz ne anlarsınız, yürek olmadan bişey olmaz
-
Ghetto bunu yazdı:
ulan ne istiyonuz o adamdan bizim için çabalıyor adam şimdi dicenki o kadar parayı bana verseler bende çabalarım ama bildiğin gibi deil işte bide utanmadan dassak gecıon adamla ona oy wermıcende Cem Uzan'a mı wercen ayakta siksin seni :D
Ulan cahil bilmiyonuz bari konusmayın. Adam ogluna gemi, sunnette-dugunde takılanlarla trilyoner:))), unakıtan abisine defalarca mali af ve yandslarına rant icin calısıo. Bes yılda ulkenin dıs borcunu 212 milyar dolardan 420 ml dolara cıkardılar( size acıklama ihtiyacı hissettim 76 yılda yapılanı 5 yılda 2ye katladılar) kime calısıo?? Son verdigim sayısal degerin aksini ispatlasınlar ozur dileyeyim aq. -
hp32 bunu yazdı:
son bi kelimede ben söyleyeyim,adam ananı al git dedi ,çiftçi insan gibi yaklaşıp derdini anlattıda başbakan ananı alda git mi dedi? adaM MAŞALLAH PEHLİVAN GİBİ NERDEYSE GEL İNELİM OVAYA KAPIŞALIM DİYECEK.VE EVET ARKADAŞ ,ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR.çalışacaksın gerekirse çarpışıp şehit olacaksın .askerliğin yan gelip yatma yeri olduğu sananlara pembe teskere..anladın sen.
safsınız lan siz :) zaman kaybısınız ../ bu konuyu bazı şeyler hakkında bilgisi olan la tartışırım ben..
"yoksa gece konduya gidipde oy dilenen" adamın çok güzel bir iş yaptığını düşünen ve şehit olanlara iyiki öldün gibisinden yan gelip yatmadın diye konuşan arkadaşlarla siyaset tartışamam.
-----------------------------bu lafını çocukluğuna veriyorum evlat,bak bizde gittik paşalar gibi yaptık geldik askerliğimizi.yan gelip yatmadık,orda yatılmaz, benim görev bölgemde yatan kalkamazdı zaten..hem terör hem -40 derece boru değil bu evlat.neyse konu sapmasın ..iyiki davulcu demişler ,davul dememişler bari vurmaya devam etsin davul a ve davullara (büyüklerine sor anlatırlar sana ne demek istediğimi)..
bu arada sözünün arkasında dur tartışma.
-
Ya savundugunuz adamın vaktıyle kımın eteklerını optugu bellı neyı tartısıyorsunuz. Vatan hızmet dıyorsunuz acaba bu konuları ne kadar arastırıpta konusyorsunuz tvlerden vs lerden satılmıs medyalardan ogrenız dolduruslarla konusyorsunuz. kacınınız bu adamın merak edıp ekonomık paketını ınceledı? Bu paketı kımden caldıgını arastırdı? kacınız hazırlanmakta olan ortalıga sızan anayasa paketını merak edıp okudu.(kendısı yok boyle bır paket desede) Oradan devlete mıllete hızmet dıye atın tutun once bılerek arastırarak konusun.Cok merak edıyorum kacınız gecen donemde uygulanan ekonomık paketın bır oncekı hukumet zamanında DERVİŞ donemının ekonomık paketı oldugunu bılıyor! Arastırmadan bılmeden lutfen yorum yapmayın.
-
dostum paket kime ait önemli değil önemli olan o paketi devam ettirmek.iyi bişeyi değiştirmemişler bak ne güzel.biz ne krizleri gördük.ne enrji bakanlıgı yapıpta bilmem nerelerde arsa tarla yat kat alan gördük..kriz yok dolar düşüyor avro düşüyor ..eksikleri ise terör trafik ve işsizlik ve dış ilişkiler gerekirse rest çekeceksin sikeceksin nota vereceksin.
benim askerime çuval geçirteninde buna izin vereninde çatışmayıp emir dinleyeninde teslim olanında a.q bizim timi(c) pusuya düşürüp teslim ol dediler dinlemedik a.q.
işte bak eksiklerinide söyledim tayyipin.terör terör terör,işsizlik.
-
erkan07 bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------bu lafını çocukluğuna veriyorum evlat,bak bizde gittik paşalar gibi yaptık geldik askerliğimizi.yan gelip yatmadık,orda yatılmaz, benim görev bölgemde yatan kalkamazdı zaten..hem terör hem -40 derece boru değil bu evlat.neyse konu sapmasın ..iyiki davulcu demişler ,davul dememişler bari vurmaya devam etsin davul a ve davullara (büyüklerine sor anlatırlar sana ne demek istediğimi)..
bu arada sözünün arkasında dur tartışma.
hoca öncelikle evlad mevlad diye babam konuşmadı benle istersen yaşın 30 olsun sınırlarını zorlama karşılık bulmayasın forumda böyle şeyler istemezken oldu bitti demiyorum yeni üyeler forumda olduğu sürece akp lileşicez aq tartıştık bitti yeter yiyemiyceğiniz ekmeğe yağ sürmeyin askerlik yapmışsın ama daha tayyip in Ulu önder e "eşşek" dediğini bilmiyosundur o yüzden kapat şu konuyu ve geyiğe bak siyaset tartışmak istiyosan geneldeki siyasi başlıklara gir ve tartış olay bundan ibaret
ayrıca kimse çıkarlarını ve kendini düşünmüyor ,herkez fikrini savunuyor yani bi tartışma başkasına bok atarak tartışma olmaz aynı zamanda ithaben vardığı kişiler bu atmalardan hoşlanmıyosa ;
saygılar..