folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mahkeme: Gül "Kayıp Trilyon"Dan Yargılansın

Mahkeme: Gül "Kayıp Trilyon"Dan Yargılansın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    Ulan nasıl bir iş anlamıyorum böyle boktan anayasa olmaz. Anayasaya göre Cumhurbaşkanlarının 'vatana ihanet' dışında herhangi bir suçlama ile yargılanamaz diyor çıkıpta şimdi yargılanmalaı yargılan mamalımı ? Böyle için boş bir maddeymiş demekki...

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    ne oldu?
    Hani ergenekonu yargilayan yargiya küfür ediyordunuz?
    Abdullah Gül sözkonusu olunca bu kez yargi hosunuza gitti degilmi?
    yanar dönersiniz,asena gibi kiviriyorsunuz

Zamaninda konu Ahmet Necdet Sezer olunca sanki peygamberden bahsediliyormus gibi hemen tek siraya hazirola geciyordunuz
    ne zaman halkin istedigi adam gecti o makama,bakiyorumda sanirsinizki caycinin ciragindan bahsediliyor

Bu kadar egoistlik olmaz
    ne bicim insanlarsiniz!
    tarafgirligin bu kadari saglikli olamaz...

bobo isimli yorumcuya sevgilerimle :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

ne oldu?
    Hani ergenekonu yargilayan yargiya küfür ediyordunuz?
    Abdullah Gül sözkonusu olunca bu kez yargi hosunuza gitti degilmi?
    yanar dönersiniz,asena gibi kiviriyorsunuz

Zamaninda konu Ahmet Necdet Sezer olunca sanki peygamberden bahsediliyormus gibi hemen tek siraya hazirola geciyordunuz
    ne zaman halkin istedigi adam gecti o makama,bakiyorumda sanirsinizki caycinin ciragindan bahsediliyor

Bu kadar egoistlik olmaz
    ne bicim insanlarsiniz!
    tarafgirligin bu kadari saglikli olamaz...

bobo isimli yorumcuya sevgilerimle :)))

yalan söyleme hiç bir zaman ergenekonu yargılayan yargıya küfür edilmedi(en azından ben öyle bir post görmedim) , en fazla ftipi savcı zekerya öz'e edilmiştir sanmıyorum ama, varsa eğer ahmet nejdet sezer için ne görevde iken ne görevi bittikten sonra herhangi bir dava açıldığını ben hatırlamıyorum varsa zaten adam görevde değil hemen yargılanır.

@fatihack;

mahkeme orda hakimler orda,yapmışsa cezasını çeker.ben kişisel olarak ihtimal vermiyorum.zaman gösterir cumhurbaşkanının durumunu.

demişsin nasıl yargılanacak ? Köksal toptan yargılanamaz diyor?  zamana yayalım diyorsun ortada delil kalırmı sence o zamana kadar. gün geçtikçe hukuk yıpranmıyormu zaten ?  abdullah gülün görev süresi dolacakta ondan sonra yargılanacak.. pehh. adam gibi tüm dokunulmazlıkları kaldırsanız olmuyormu ? nedir bu korku ? mecliste akp hariç tüm partiler dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyor ? adalete hesap veremiyecek bu sözde müslüman adamlar yarın Ahirette nasıl hesap verecekler (tüm akp milletvekillerini kastetmiyorum elbette)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ne halkı ya hangi halktan bahsediyosun %40 lık halktan mi?  halkın istedigi deyince sanki anasını satayım %100 ü secmis gibi gömmüssün.. aslında o yazdıkların sana cevap biliyormusun. parti kapatma davasinda yargıya güvenmediniz. sonra ergenekon cikti yargının arkasındayız dediniz. simdi apo gül yargılansın dedikleri zamanda yargıya laf atıyonuz.. sizler her davada ne işinize geliyorsa ona göre serbet vermiyomusunuz parti ve hükümet olarak.. bz ise sadece ergenekon davasında hükümetin eli olduguna inanıyoruz. cünkü bu davayı baslatan zekeriya öz ün ne oldugu gün gibi gün aşikar.. ne tarafa oynadigi nelerle ugrastigi gecmis davalari, sürgün yiyecekken hükümet tarafından pattttttt diye son anda direkten döndürelen... daha neler neler.. neyse birader unutmaki bu dokunulmazlıklari kaldiriacam diyen ak parti genel baskani tayyip erdogandi.. insan yiyemiycegi nanayi altina yatmaz derler bizim burda.. o hakimi tebrike diyor alnından öpüyorum.. cünkü baska bi hakim olsa götünün korkusundan sürgün korkusundan davanın tarafsizligina tipki ergenekondaki gibi gölge düsürürlerdi.. bu kararı veren hakim kadar cesaretli kac tane var acaba.. Abdullah gül eger ki cok önceden kalan bi davada adi geciyosa hele ki skandal olmus bir davada adi gecior birde sanıklarin icindeyse vayy babam vayy. birde biz bunu cumhur-u reis yapmisiz.. sormazlar mi adama  nasil cumhurbaskanı oluyor diye.. neyse ki cumhurbaskanı Abdullah Gül ün nasil bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz..! gecmisten dem vurmaya bile gerek yok aslında azicik gerilere baksak kusacaz yani...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    eğer bu konuda illa birini yargılayacaklarsa erbakanı yargılasınlar, abdullah gül o zamanlar fazilet partisi başkan yardımcısıydı, o işlerle ilgisi yoktu.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    eğer bu konuda illa birini yargılayacaklarsa erbakanı yargılasınlar, abdullah gül o zamanlar fazilet partisi başkan yardımcısıydı, o işlerle ilgisi yoktu.

yaw sen kimsinde şunu yargılasınlar , şunu yargılamasınlar diyorsun ? buna karar verecek merci sen misin ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:

yaw sen kimsinde şunu yargılasınlar , şunu yargılamasınlar diyorsun ? buna karar verecek merci sen misin ?

sakin ol, ben diyince yargılayacaklar mı? herkes istediğini söyleyebilir burası özgür bir ülke... nerede yaşıyorsun  sen?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:
    bu dokunulmazlıkları neden kaldırmıyorlar ? meclisteki tüm partiler başta chp ve mhp kaldırılmasını istiyor akp den herhangi bir adım yok ?

ya kaldırmlarını ben aslında pek istemiyorum zaten bi bok yaptıkları yok gidecek vatandaş dava açacak adam düşünsene 300 tane dava var adam bakanlıkmı yapsın mahkemeyemi gitsin :D

uğur Dündarın bi lafı var Hiç unutmam : Bu Hükümet vergi rekortmenini vergi kaçakcısı. vergi kaçakcısını bakan yaptı :)))

Alper Hoca Vergi Rekortmeni Dediğimiz Adam Aydın DOĞAN Mı ? Bu adam Aydın Doğanı kastetmediyse ben birşey bilmiyorum...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

tayyip de bastan bi insin arkayı nasıl kurtarcak mahkemerden onu merak ediyom ben..

bence tayyip kayıp katrilyon davalarından falan yargılanır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    xz dostum cumhurbaskanı hakkında konusurken dikkatli ol yahudileri atadigi filan:) emniyet bilisim hiz. zaten nerde cmhurbaskani basbakan bakanlar hakkında yorumlar yapiliyor diye izlemeye alıyorlar. aman diyim. bu adamlar zaten kendilerinden olmayanı vatandas muamelesi göstermio:)
Toplam Hit: 4269 Toplam Mesaj: 27