Mail Adresiyle İlgili Yarııım...
-
s.a hocalar benim sualim şu olucaktı ms yeni adresler dağıtmaya başladı örnek olarak abuzer@kadayıf.com bu adreslere msnden girip kişi listesine filan bakılabiliyo ama mail kısmı nasıl olucak çözemedim maillerime bakamıyorum bilenler yardımcı olabilirmi.
-
bu uygulama zaten var hocam ama e-posta doğrulanmadan bi işe yaramaz yani domain sahibinin sana mail vermesi lazım...
-
mail için hostunun mx ayarlarını yapman gerekli
-
dediklerinizden bi şey anlamadım hocam ben sallamasyon a-olarak ismim@soyismim olarak aldım göremicekmiyim şimdi mailleri
-
göremezsin soyismin olarak domain alman gerekiyor
-
Göremezsin. Görebilmek için @ten sonraki isimin aynısından bir tane de domain olması lazım ve orada hesabın olması lazım..
Yani @ten sonraki isim = domain isim olmalı.
abuzer@kadayif.com maili için düşünelim:
kadayif.com'a gidip abuer@kadayif.com diye mail adresi alman lazım. Sonra mirosoft'un sitesinden e-postanı doğrulaman lazım.
-
hadi yaa bi zike yaramadı yani bende karizmatik bi mail oldu diyo seviniyodum yaaw nese teşekkür ederim
-
captain bunu yazdı:
-----------------------------
hadi yaa bi zike yaramadı yani bende karizmatik bi mail oldu diyo seviniyodum yaaw nese teşekkür ederim
hocam sonu .tk .li .ch gibi al ama soyadınla al mesela ismin@captain.tk gibisinden o beleş -
ben ***@ayhan.info.tr kullanıyorum çok güzel ama pek ilgi çekmiyo herneyse 15 liraya falan yıllık halledebiliyosun :D
-
acaba kendi pcmi host olarak görterip sadece mail işi için bi şeyler yapmam mümkünmüdür :)
-
captain bunu yazdı:
acaba kendi pcmi host olarak görterip sadece mail işi için bi şeyler yapmam mümkünmüdür :)
hocam host lazım değil domain lazım
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 14