Mailime Gelen Mailler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bana hiç gelmiyoda pedere geliyo :|
-----------------------------hoca senin peder geceleri giriyordur biyerlere sonra, spam listesine msn yada e-mailini düşürüyor demekki geliyor, dikkat et pedere pc başında :F :D
-
bende yıllardır en son cekip fotografını gönderecem sizin ilaçlarınız olmadanda buna sahibim diye vaktim olmuyor amıklara
-
banada geliyor ama gmail sağolsun, büyütücü, penis gibi kelimeleri engellerseniz bu kelimeleri içeren mailler direk spam klasörüne düşer. yada silmesini ayarlayabilirsiniz :)
-
HAHAHAHA ADULTCULAR BELLI OLDU GALIBA ULEN SITELERE UYE OLUN MAILIDE YAZIN GELSIN GELSIN SONRADA NERDEN GELDI CAKALLLL .D
-
Meraktan bakayım dedim son gelen mailde Esra Cebeci diye birinden gelmiş tanımıyorum.Konu başlığı sarkık gevşek ve sönük göğüslere son diyor.Diğer mail cinsen gücü arttırıcı diğeride işlevi değil Boyu önemli başlığı altında son 2-3 yıldır böyle mailler geliyor.İbnenin biri siteye üye olurken benim mail adresini yazmış sanırım :|
-
Bı aralar reklam yapmak yasak olucak daha dogrusu ıstenmeyen reklamlar sona erecek dıye bısey duymustum tv de...demek ki faso fiso...Güya bızım ıstegımız dıısında reklam ve maıl atanlara dava actıgında tazmınat felan alıcaktın...haha ole bısey olsa mılyoner olmustum amk :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bana hiç gelmiyoda pedere geliyo :|
-----------------------------Enteresan...
-
hocam, git yeni com.tr li bi hesap al. bu spam mal gelen hesabını form sitelerine üye olurken fln ver. com.tr li açtığın maili de esas amaçlarin için kullan. bu arada com.tr olayı gelelı cok fazla olmadıgı için çok fazla boş isimler var.. hemen hemen istedigin her sekilde acabiliyorsun..
-
bana geçen erkek adamınki büyük olur diye mail geldi bu ne aq dedim :D nerden buluolarsa
-
banada geliyor yeni deil ama 1 aydır falan uyuz olmaya başladım...