Mailime Gelen Mailler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bana hiç gelmiyoda pedere geliyo :|

hoca senin peder geceleri giriyordur biyerlere sonra, spam listesine msn yada e-mailini düşürüyor demekki geliyor, dikkat et pedere pc başında :F :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bende yıllardır en son cekip fotografını gönderecem sizin ilaçlarınız olmadanda buna sahibim diye vaktim olmuyor amıklara

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    banada geliyor ama gmail sağolsun, büyütücü, penis gibi kelimeleri engellerseniz bu kelimeleri içeren mailler direk spam klasörüne düşer. yada silmesini ayarlayabilirsiniz :)

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

HAHAHAHA ADULTCULAR BELLI OLDU GALIBA ULEN SITELERE UYE OLUN MAILIDE YAZIN GELSIN GELSIN SONRADA NERDEN GELDI CAKALLLL .D

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Meraktan bakayım dedim son gelen mailde Esra Cebeci diye birinden gelmiş tanımıyorum.Konu başlığı sarkık gevşek ve sönük göğüslere son diyor.Diğer mail cinsen gücü arttırıcı diğeride işlevi değil Boyu önemli başlığı altında son 2-3 yıldır böyle mailler geliyor.İbnenin biri siteye üye olurken benim mail adresini yazmış sanırım :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bı aralar reklam yapmak yasak olucak daha dogrusu ıstenmeyen reklamlar sona erecek dıye bısey duymustum tv de...demek ki faso fiso...Güya bızım ıstegımız dıısında reklam ve maıl atanlara dava actıgında tazmınat felan alıcaktın...haha ole bısey olsa mılyoner olmustum amk :D

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

bana hiç gelmiyoda pedere geliyo :|

Enteresan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocam, git yeni com.tr li bi hesap al. bu spam mal gelen hesabını form sitelerine üye olurken fln ver. com.tr li açtığın maili de esas amaçlarin için kullan. bu arada com.tr olayı gelelı cok fazla olmadıgı için çok fazla boş isimler var.. hemen hemen istedigin her sekilde acabiliyorsun..

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana geçen erkek adamınki büyük olur diye mail geldi bu ne aq dedim :D nerden buluolarsa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek

banada geliyor yeni deil ama 1 aydır falan uyuz olmaya başladım...

Toplam Hit: 6617 Toplam Mesaj: 39