Mailleri Koruyun Hacker By Holigan
-
Mail için kullandığın şifren harf ve rakamlardan olsun her zaman.
En az 10 karakter olsun.
Şifre hatırlatma sorun her zaman kimsenin bilemiyeceği seviyede zor olsun yada saçma olacak kadar bir soru ve cevap olsun(Böyle olursa sende bulamazsın.)
Mail için kullandığın şifreleri hiçbir zaman pc'de kayıtlı tutma.
Mail şifreni hesaba giriş yaparken otomatik olarak tamamlayacak programları kullanma veya bellekte tutmasına izin verme bu tür şifreleri.
Cookie tabanlı bir site aitse mail adresin hiçbir zaman beni hatırla seçeneği işaretleme, böylece pc'de kayıtlı otomatik giriş yapmayı sağlıyacak bir cookie bulunmamış olur.
Mailine gelen mail adresinle ilgili hiçbir formu doldurma. Site böyle bir işlem yapıyorsa zaten anasayfasında yazıyordur ordan doldurmak daha mantıklı her zaman için.
Kullandığın mail adresinin virus tarama özelliği yoksa, maildeki dosyayı açmadan virus tarama özelliği olan bir mail adresin varsa oraya forward(ileterek) böylece dosyayı taramadan geçirmiş olursun.
Çok iyi tanımadığın kişilerden asla ve asla gelen dosyaları açma veya kullanma ne türlü olursa olsun. -
Başlığı yanlış yerde açtığın yetmiyor, bir de tüm mail dağıtıcılarının userlara yaptıklarından daha fazla uyarıda bulunmuyorsun. Bunun ne'si yeni? Ne'si farklı?
-
benim gizli sorumun cevabı : ) tüyo veriyim Pusu nun Aktivasyon Kodu yani seriali : )
yetermi Şifrede 16 karakter :D
abi heklenirmiyim ??? :D:D:D:D:D:D
-
de get krdş uğraştırma bizi
-
-
lamer seni :)
-
Username: ir2
ID: 4515
İsim: ir2
Soyad: rulz
Sübyanlarla isim olmaz
-
Username: computerwolf
ID: 3593
İsim: SeLCuK
Soyad: KuCLeS
-
holigan bunu yazdı:
Username: ir2
ID: 4515
İsim: ir2
Soyad: rulz
Sübyanlarla isim olmaz
şqkq yqpıyoo ir2 abisiii -
sorcerer bunu yazdı:
benim gizli sorumun cevabı : ) tüyo veriyim Pusu nun Aktivasyon Kodu yani seriali : )
yetermi Şifrede 16 karakter :D
abi heklenirmiyim ??? :D:D:D:D:D:D
ya keylogger yersen ? -
bnce yemez (: sence ?
Toplam Hit: 7299 Toplam Mesaj: 29