folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Major Share Rapidshare Downloader V4.3?

Major Share Rapidshare Downloader V4.3?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    S.a arkadaşlar bunun son sürümünü indirdim ekliyorum linki geri sayım bitince program kapanıp tekrar açılıyo sonra gene geri sayıma geçiyo :)) bu böyle gidiyo?

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Normalde öyle çalışıyo zaten sen linkleri kopyala başlaya bas anormal bir durum yok yani.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    arada bi kafayi yiyor :D banada oldu ama düzeldi yine

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Yeni sürüm ve arayüze geçilDi bazı buglar çıkabilir.Ama sisteme indirme bitince bilgisayarı kapa özelliği eklenmiş süper bişi açıp okula gidiyorm :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------
    S.a arkadaşlar bunun son sürümünü indirdim ekliyorum linki geri sayım bitince program kapanıp tekrar açılıyo sonra gene geri sayıma geçiyo :)) bu böyle gidiyo?

aynı sorun bendede belirdi nalet olsun ! bi türlü düzelmedide bu programın yapabildigi işleri yapan başka bir program varmı otomatik rstart atıcak fln bat dosyayı çalıstırabilcek

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allura bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:

aynı sorun bendede belirdi nalet olsun ! bi türlü düzelmedide bu programın yapabildigi işleri yapan başka bir program varmı otomatik rstart atıcak fln bat dosyayı çalıstırabilcek

jdownloader var hemde türkçe otomatik reset felan tüm özellikler var  sadece rapidde değil 80 küsür siteye gider

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    ona baktımda istedigimiz batı çalıstıramıyoruz sanırım kendi kendine modem sayfasına gidiyo fln ghost mouse gibi bişeyler kayıt ediyo cart curt.. :/

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allura bunu yazdı:
    ona baktımda istedigimiz batı çalıstıramıyoruz sanırım kendi kendine modem sayfasına gidiyo fln ghost mouse gibi bişeyler kayıt ediyo cart curt.. :/

onun tekrar bağlanın orda reset dosyası oluşturma var orda ara bul sonra o modemin ekranını açıcak normal reset atar gibi at sonra bekle o kayıt edicek

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    pöf yaptım onların ayarlarını fln test et diyincem odeme reset atıyor ancak yukarda yeniden baglanma ayarları yapılmamış diyor ve dosya çekince modem reset atmıyor :/ ya noldu bu majorsharea ne güzel çalısyıodu

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    tmmdır yaptım proxy ayarlarını unutmusum düzeldi

"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

majorshare yi tek geçerim (: son sürümü süper preminum gibiyim rapide girmek istiyorum

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 4619 Toplam Mesaj: 13