Major Share Rapidshare Downloader V4.3?
-
S.a arkadaşlar bunun son sürümünü indirdim ekliyorum linki geri sayım bitince program kapanıp tekrar açılıyo sonra gene geri sayıma geçiyo :)) bu böyle gidiyo?
-
Normalde öyle çalışıyo zaten sen linkleri kopyala başlaya bas anormal bir durum yok yani.
-
arada bi kafayi yiyor :D banada oldu ama düzeldi yine
-
Yeni sürüm ve arayüze geçilDi bazı buglar çıkabilir.Ama sisteme indirme bitince bilgisayarı kapa özelliği eklenmiş süper bişi açıp okula gidiyorm :D
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
S.a arkadaşlar bunun son sürümünü indirdim ekliyorum linki geri sayım bitince program kapanıp tekrar açılıyo sonra gene geri sayıma geçiyo :)) bu böyle gidiyo?
-----------------------------aynı sorun bendede belirdi nalet olsun ! bi türlü düzelmedide bu programın yapabildigi işleri yapan başka bir program varmı otomatik rstart atıcak fln bat dosyayı çalıstırabilcek
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun bendede belirdi nalet olsun ! bi türlü düzelmedide bu programın yapabildigi işleri yapan başka bir program varmı otomatik rstart atıcak fln bat dosyayı çalıstırabilcek
-----------------------------jdownloader var hemde türkçe otomatik reset felan tüm özellikler var sadece rapidde değil 80 küsür siteye gider
-
ona baktımda istedigimiz batı çalıstıramıyoruz sanırım kendi kendine modem sayfasına gidiyo fln ghost mouse gibi bişeyler kayıt ediyo cart curt.. :/
-
Allura bunu yazdı:
ona baktımda istedigimiz batı çalıstıramıyoruz sanırım kendi kendine modem sayfasına gidiyo fln ghost mouse gibi bişeyler kayıt ediyo cart curt.. :/
-----------------------------onun tekrar bağlanın orda reset dosyası oluşturma var orda ara bul sonra o modemin ekranını açıcak normal reset atar gibi at sonra bekle o kayıt edicek
-
pöf yaptım onların ayarlarını fln test et diyincem odeme reset atıyor ancak yukarda yeniden baglanma ayarları yapılmamış diyor ve dosya çekince modem reset atmıyor :/ ya noldu bu majorsharea ne güzel çalısyıodu
-
tmmdır yaptım proxy ayarlarını unutmusum düzeldi
-
majorshare yi tek geçerim (: son sürümü süper preminum gibiyim rapide girmek istiyorum