Makyaj Hakkındaki Düşünceleriniz...
-
Evet bunu soruyorum.Makyaj hakkındaki düşüncelerinizi...
Bu makyaj nedir?
Nereden gelmiştir?
Başlangıç noktası nedir?
vs.. vs...
-
Nereden gelmiştir?
Başlangıç noktası nedir?
-
Makyaj yapan kızlara kötü gözle bakarım.Çünkü erkeklere karşı kendi çekim gücünü deniyorlar.Benim sevdiğim böyle birşey yaparsa o kızın namusundan şüphe ederim.Bana gerici,yobaz da deseniz kıskanıyorum ve böyle birşeyi kabul edemem.Zaten bizim örf ananelerimizde böyle birşey yoktur.Bakımlı olmak farklı erkekler için süslenmek farklıdır
-
az ve yerinde sürüp sürüştürüldüğü sürece harika derim ben..:)
-
Ya beyler nereden çıktı bu makyaj yani sıfır noktası çıkış sebebi nedir?
-
kızlar makyajı hafif kullanınca cook güzel olurlar.ama bazı kızlara baktığımda ise güzel diyemiyecem palyocadan farkları olmadıkları için...
-
42. ilk çağlarda "kötü ruhları" korkutmak için yapılan, sonra sonra böylesi "eşsiz" bir fonksiyonellik kazanan bir alışkanlık/alışamamışlık.
-
Makyaj yapmak doğru bir davranış mıdır yanlış bir davranış mı?
Makyaj ne kadar gerekli, ne kadar gereksizdir?
İslamın makyaja bakışı nedir?
Sevgilinizin makyaj yapmasını ister misiniz istemez misiniz?
Kısacası bu konuyu bitirelim diyorum.............. ... ???
-
LadyRenegade bunu yazdı:
Çok güzel bişeydir <; yapılmadan evden çıkılmaz güzelliğe güzellik katar ;p hatta makyaj değil saç boyatmak daha da güzeldir.Mesela kıpkızıl olmak ;p ama makyajsız çıkmam abi ;>
biz makjazsız cıkma demiyozki sadece abartmadan yapın makyaj sürdügünüz belli olmasın tamammı -
walla bence iyi yapıldığında güzel bişiydir... karımın ya sewgilimin yapmasını isterdim tabi.. islamdaki yerine gelince günah mı deil mi bilemem ama din hocasının sölediğine göre 8 sınıfta abdest alırken makyaj warsa çıkarmalıyıs :D hocaya ne oluyosa :D çıkarmalıyız :D erkekti hoca :))))
-
-