folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Malatya'daki Tüm Tbt Üyerini Çay İçmeye Davet Ediyorum..

Malatya'daki Tüm Tbt Üyerini Çay İçmeye Davet Ediyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    designerboyalee bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord444 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??

güzel olur, ben varım!

Abi motor sağlam mı bu sefer motorla bekliyorum seni :)

olmaz olurmu kamp hazırlıklarına bile başladım ;)

O zaman çekiyorum siyahları üstüne deri ceketi arka koltuğa atlıyorum uygun mudur jdjdnsj

her zaman dostum ;) asfaltı tokatlaya tokatlaya gezeriz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_lord44
    by_lord44's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord444 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??

güzel olur, ben varım!

Abi motor sağlam mı bu sefer motorla bekliyorum seni :)

olmaz olurmu kamp hazırlıklarına bile başladım ;)

O zaman çekiyorum siyahları üstüne deri ceketi arka koltuğa atlıyorum uygun mudur jdjdnsj

her zaman dostum ;) asfaltı tokatlaya tokatlaya gezeriz :)

maşallah diyelim :) Nazardeymesın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Neden bira değil de çay? Yoksa çay beyaz mı :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Malatya'da adam gibi oturup bira içilecek pub yok :) ancak alırsın nevaleni dağ bayır boş bulduğun yerlere gitmen lazım. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Malatya'da adam gibi oturup bira içilecek pub yok :) ancak alırsın nevaleni dağ bayır boş bulduğun yerlere gitmen lazım. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.

Alkol kullanmamakla birlikte katılıyorum :D +1

Malatyaya bi bar lazım ama buna daha hazır değil :D 

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord44 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??

benim işlerim ultra yoğun süper hareketli inanılmaz çetrefilli olduğundan belirsizim. Gelirsem süpriz olur. Bu kim mk bize doğru geliyor diyorsanız bilin ki benim :D 

lan aklımda birşeyler canlandı. ^^D` gözlerin altı şişmiş, dizler parçalanmış. Ama kafa yukarıda, Mont sağlam, gözler kimi zaman ufka bakıyor, fakat çoğunlukla grubun üzerinde. Ve sesi adımlarla geliyorsun.

-0-

designerboyalee bunu yazdı. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.

@designerBoyalee , Motor'un görünümü şahane. Üzerine hiç kir,pas yok. Hep garaj'da mi duruyor? bu düzeni nasıl sağlıyorsun, kendin mi yıkayıp fırçalıyorsun?

RitmFarbRacourci tarafından 25/Nis/19 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord44 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??

benim işlerim ultra yoğun süper hareketli inanılmaz çetrefilli olduğundan belirsizim. Gelirsem süpriz olur. Bu kim mk bize doğru geliyor diyorsanız bilin ki benim :D 

lan aklımda birşeyler canlandı. ^^D` gözlerin altı şişmiş, dizler parçalanmış. Ama kafa yukarıda, Mont sağlam, gözler kimi zaman ufka bakıyor, fakat çoğunlukla grubun üzerinde. Ve sesi adımlarla geliyorsun.

-0-

designerboyalee bunu yazdı. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.

@designerBoyalee , Motor'un görünümü şahane. Üzerine hiç kir,pas yok. Hep garaj'da mi duruyor? bu düzeni nasıl sağlıyorsun, kendin mi yıkayıp fırçalıyorsun?

Özel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :( Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasından özel bezleri ile silip kuruyorum sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadı için çürüme paslanma olmuyor.

@ilteris haklısın bu bölgeye fazla ve o mekanı kaldıracak insan yok. o sebeple gizli takılıyoz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Özel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz-kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :(
    Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasında özel bezleri ile silip kuruluyorum, sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak,  yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadığı için çürüme,paslanma olmuyor.

VAlla takdîr ettim. Güle güle kullan. Şahâne görünüyor.

Ee pekî, kaç kilometre'de? bununla otobanda(yada herhangi bir yolda) test için vesaire, ibre Limit'te hiç kullandın mı? sıkıntı oluyor mu, her ne kadar otoban da olsa(yada düz yolda) yolda hafif de olsa çukur,tümsek vardır illaki. Gerçi tekerlekler arası mesafe oldukça açık, ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda, ama insan yine de ,merak ediyor. 

-0-

@By_Lord44  bu arada canın sıkılmıyor değil mi? hem konu'nda yukarıda kalmış oluyor.

RitmFarbRacourci tarafından 25/Nis/19 14:23 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_lord44
    by_lord44's avatar
    Erkek
    Özel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz-kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :(
    Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasında özel bezleri ile silip kuruluyorum, sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak,  yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadığı için çürüme,paslanma olmuyor.

Ee pekî, kaç kilometre'de? bununla otobanda(yada herhangi bir yolda) test için vesaire, ibre Limit'te hiç kullandın mı? sıkıntı oluyor mu, her ne kadar otoban da olsa(yada düz yolda) yolda hafif de olsa çukur,tümsek vardır illaki. Gerçi tekerlekler arası mesafe oldukça açık, ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda, ama insan yine de ,merak ediyor. 

-0-

@By_Lord44  bu arada canın sıkılmıyor değil mi? hem konu'nda yukarıda kalmış oluyor.

@RitmFarbRacourci  Sorun  yok hocam  :D  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    by_lord44 bunu yazdı

-0-

@RitmFarbRacourci  Sorun  yok hocam  :D  

@by_lord44 valla kusura bakma :) konuda soru sordukları için cevap veriyorum ama konu dışında bir muhabbet dönüyor :)

@RitmFarbRacourci inceleme olarak soruyosan https://youtu.be/JJ-OewOi_x4  bu videoyu tavsiye ederim arkadaşın uslübü ve bu motorun hissiyatını fazlasıyla iyi tanımlıyor. Denge konusuna gelirsek motorun kuru ağırlığı 300 kilo ama denge konusunda mükkemmel. giderken o ağırlığı hissetmiyorsun o güveni veriyor. Yağmurda ıslak yoldada kullandım ve arka frenin kitlediğide oldu toparlanması ve eski konumuna gelmesi süper anlatılmaz yaşanır :) bu tarz motorlarda topspeed beklenmez torkum yüksek kamyon misali ön camım olduğu için tapagazım 130 ama yol keyfi 80-100 arasında gitmesinde. videoda fazlasını bulabilirsin harici sorularını özelden atabilirsin @by_lord44 ün konusunu hiç etmeyelim ;)

Toplam Hit: 6992 Toplam Mesaj: 48
muhabbeet çay