Malatya'daki Tüm Tbt Üyerini Çay İçmeye Davet Ediyorum..
-
TheAvenqer bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord444 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??
güzel olur, ben varım!
Abi motor sağlam mı bu sefer motorla bekliyorum seni :)
olmaz olurmu kamp hazırlıklarına bile başladım ;)
O zaman çekiyorum siyahları üstüne deri ceketi arka koltuğa atlıyorum uygun mudur jdjdnsj
her zaman dostum ;) asfaltı tokatlaya tokatlaya gezeriz :)
-
designerboyalee bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord444 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??
güzel olur, ben varım!
Abi motor sağlam mı bu sefer motorla bekliyorum seni :)
olmaz olurmu kamp hazırlıklarına bile başladım ;)
O zaman çekiyorum siyahları üstüne deri ceketi arka koltuğa atlıyorum uygun mudur jdjdnsj
her zaman dostum ;) asfaltı tokatlaya tokatlaya gezeriz :)
maşallah diyelim :) Nazardeymesın
-
Neden bira değil de çay? Yoksa çay beyaz mı :)
-
RETRET bunu yazdı
Malatya'da adam gibi oturup bira içilecek pub yok :) ancak alırsın nevaleni dağ bayır boş bulduğun yerlere gitmen lazım. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.
-
designerboyalee bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Malatya'da adam gibi oturup bira içilecek pub yok :) ancak alırsın nevaleni dağ bayır boş bulduğun yerlere gitmen lazım. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.
Alkol kullanmamakla birlikte katılıyorum :D +1
Malatyaya bi bar lazım ama buna daha hazır değil :D
-
ilteris bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord44 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??
benim işlerim ultra yoğun süper hareketli inanılmaz çetrefilli olduğundan belirsizim. Gelirsem süpriz olur. Bu kim mk bize doğru geliyor diyorsanız bilin ki benim :D
lan aklımda birşeyler canlandı. ^^D` gözlerin altı şişmiş, dizler parçalanmış. Ama kafa yukarıda, Mont sağlam, gözler kimi zaman ufka bakıyor, fakat çoğunlukla grubun üzerinde. Ve sesi adımlarla geliyorsun.
-0-
designerboyalee bunu yazdı. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.@designerBoyalee , Motor'un görünümü şahane. Üzerine hiç kir,pas yok. Hep garaj'da mi duruyor? bu düzeni nasıl sağlıyorsun, kendin mi yıkayıp fırçalıyorsun?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıilteris bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
@kUz3y @designerboyalee @nereodi @ilteris @by_lord44 1 mayısda buluşma fikrine ne diyorsunuz ??
benim işlerim ultra yoğun süper hareketli inanılmaz çetrefilli olduğundan belirsizim. Gelirsem süpriz olur. Bu kim mk bize doğru geliyor diyorsanız bilin ki benim :D
lan aklımda birşeyler canlandı. ^^D` gözlerin altı şişmiş, dizler parçalanmış. Ama kafa yukarıda, Mont sağlam, gözler kimi zaman ufka bakıyor, fakat çoğunlukla grubun üzerinde. Ve sesi adımlarla geliyorsun.
-0-
designerboyalee bunu yazdı. Bu konuda çok büyük bir eksiklik var.@designerBoyalee , Motor'un görünümü şahane. Üzerine hiç kir,pas yok. Hep garaj'da mi duruyor? bu düzeni nasıl sağlıyorsun, kendin mi yıkayıp fırçalıyorsun?
Özel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :( Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasından özel bezleri ile silip kuruyorum sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadı için çürüme paslanma olmuyor.
@ilteris haklısın bu bölgeye fazla ve o mekanı kaldıracak insan yok. o sebeple gizli takılıyoz :)
-
designerboyalee bunu yazdıÖzel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz-kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :(Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasında özel bezleri ile silip kuruluyorum, sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak, yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadığı için çürüme,paslanma olmuyor.
VAlla takdîr ettim. Güle güle kullan. Şahâne görünüyor.
Ee pekî, kaç kilometre'de? bununla otobanda(yada herhangi bir yolda) test için vesaire, ibre Limit'te hiç kullandın mı? sıkıntı oluyor mu, her ne kadar otoban da olsa(yada düz yolda) yolda hafif de olsa çukur,tümsek vardır illaki. Gerçi tekerlekler arası mesafe oldukça açık, ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda, ama insan yine de ,merak ediyor.
-0-
@By_Lord44 bu arada canın sıkılmıyor değil mi? hem konu'nda yukarıda kalmış oluyor.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıÖzel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz-kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :(Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasında özel bezleri ile silip kuruluyorum, sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak, yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadığı için çürüme,paslanma olmuyor.
Ee pekî, kaç kilometre'de? bununla otobanda(yada herhangi bir yolda) test için vesaire, ibre Limit'te hiç kullandın mı? sıkıntı oluyor mu, her ne kadar otoban da olsa(yada düz yolda) yolda hafif de olsa çukur,tümsek vardır illaki. Gerçi tekerlekler arası mesafe oldukça açık, ve ağırlık merkezi oldukça aşağıda, ama insan yine de ,merak ediyor.
-0-
@By_Lord44 bu arada canın sıkılmıyor değil mi? hem konu'nda yukarıda kalmış oluyor.
@RitmFarbRacourci Sorun yok hocam :D
-
by_lord44 bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdıÖzel yaptığım birşey yok hocam ama kullanmadığım zamanlar sürekli brandasını yaz-kış kapalı tutuyorum. Kapalı garajım yok malesef. :(Normal benzinliklerde köpük ve suyla yıkayıp sonrasında özel bezleri ile silip kuruluyorum, sürekli yıkamıyorum tabi :) ayda 1-2 sefer ancak, yada uzun yoldan sonra yıkarım. Normal gündelik kullanımlarda 5 dakkada yüzeysel bir silip öyle çıkarım yola. Bizim kediler sağ olsun brandanın arasından da girdikleri için pati izleri çok oluyor :) Yağmurda ve çamurlu bölgelerde çok gezmediğim için birde bu bölgede nem fazla olmadığı için çürüme,paslanma olmuyor.
-0-
@RitmFarbRacourci Sorun yok hocam :D
@by_lord44 valla kusura bakma :) konuda soru sordukları için cevap veriyorum ama konu dışında bir muhabbet dönüyor :)
@RitmFarbRacourci inceleme olarak soruyosan https://youtu.be/JJ-OewOi_x4 bu videoyu tavsiye ederim arkadaşın uslübü ve bu motorun hissiyatını fazlasıyla iyi tanımlıyor. Denge konusuna gelirsek motorun kuru ağırlığı 300 kilo ama denge konusunda mükkemmel. giderken o ağırlığı hissetmiyorsun o güveni veriyor. Yağmurda ıslak yoldada kullandım ve arka frenin kitlediğide oldu toparlanması ve eski konumuna gelmesi süper anlatılmaz yaşanır :) bu tarz motorlarda topspeed beklenmez torkum yüksek kamyon misali ön camım olduğu için tapagazım 130 ama yol keyfi 80-100 arasında gitmesinde. videoda fazlasını bulabilirsin harici sorularını özelden atabilirsin @by_lord44 ün konusunu hiç etmeyelim ;)