Mark Zuckerberg Açıklaması... Şimdi Herkes Bu Maili Gönderiyor ?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
ney ney kalaba mı?
-----------------------------ne galaba mi :|
-
beyler acil yardim edin arkadas listemde 8 kisi var :S acil 2 kisi daha bulmam lazim
-
Kurtcebe bunu yazdı:
ney ney kalaba mı?
-----------------------------evet biraz galabalık olabilir
-
face yavaşmı hahaha:D
-
Bu tür şeyler hep vardı. Dualar yok hikayeler fln.. İlkiyle ben çok küçükken tanışmıştım. İnternet ortamında bile değildi o.. Bunu yazan insanların kafa yapısını ve kim olduklarını düşünüyorum da ya şizofreni ya da kendisini gerçekten çok zeki ZANNEDEN birileri olarak görüyorum. Ya da yönetimi beceremeyen yönetim meraklıları ya da piyasada bu kadar varken bir tanede ben yapayım diye düşünen.. Normal insan beyni değildir ki bu :D
-
Facebook bunu yazdı:
gençler yapmayın ben böyle bir mesaj yazmadım !
-----------------------------zuha. ciddi ciddi yorumları okurken bu post'u okudum ciddiyetim kalmadı :D
-
eğer 18 kişiye göndermezseniz facebook yazısı yeşile dönecek ve paralı olacakmış
-
3 mail ile cennete gidecegim, 10 kere gondermezsem basıma bi hal gelecegi işi yalanmıydı :(
moralim bozuldu amk yaa :(
-
şimdi facebook'un paraya ihtiyacı yok evet fakat artık facebook zorunluluk gibi bir şey oldu çünkü tüm tanıdıklarınız orada.. acaba diyorum adamlar atıyorum ayda 1 lira isteseler kullanmaya devam etmicek misiniz?
-
Ulan bizim faceye üye olmamız onlar için şereftir. kim oluyolarda siliyolar bizi hem face yokken ne durumdaysak silerlerse eskiye döneriz sanki amk millet facesiz yaşayamaz. sikerim hepsini kafamı bozmasınlar :)
Not: Başlıktaki açıklamaya inanan kimbilir kaç milyon mal var :D