folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    Abdullah_CAN bunu yazdı

cuma gününden bu yana gidemedim markete kızla muhabbet kurmayı filan düşünüyordum iyice saçmalarım diye çekiniyorum artık :(

O da insan sende insansın hocam ne var çekinilecek? Alt tarafı konuşarak bağlantı kuracaksın. Samimi bir arkadaşınla konuşacakmışsın gibi git konuş.

Konuşacağın zaman kızın karşısında olur da heyecanlanırsan sanki aynayla konuşuyormuşsun gibi hayal et, karşında kimse yok ve sen kendine kendine konuşup pratik yapıyormuşsun gibi düşün.

Hadi bakalım.

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

baya baya çocuğun konusuna cevap yazar gibi mürideye yazılma durumunu sezen bir tek ben miyim amk :-))))

Bu laf kimeydi azizim?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    Abdullah_CAN bunu yazdı

cuma gününden bu yana gidemedim markete kızla muhabbet kurmayı filan düşünüyordum iyice saçmalarım diye çekiniyorum artık :(

O da insan sende insansın hocam ne var çekinilecek? Alt tarafı konuşarak bağlantı kuracaksın. Samimi bir arkadaşınla konuşacakmışsın gibi git konuş.

Konuşacağın zaman kızın karşısında olur da heyecanlanırsan sanki aynayla konuşuyormuşsun gibi hayal et, karşında kimse yok ve sen kendine kendine konuşup pratik yapıyormuşsun gibi düşün.

Hadi bakalım.

kızın karşısında utanıyorsan onu rezil bi şekilde düşün, mesela bokunu yaparken tuvalette hayalet böylelikle onu kafanda en alt rezil insan sınıfına alıyoruz ve rahat  konusuyorsun uygula pişman olmıcaksın , ayrıca topluluk içinde utananlarda bu uygulamayı gerçekleştirebilir hepsinin bir götü var ve ordan sıçıyolar isterse önüne paris hilton gelsin..burnunu karıştırmak , osurmak , geğirmek gibi çoğaltabilirsin.kızdan sogursun yeminle :D

Hadi bakalım  koş markete

Media tarafından 23/Şub/14 15:36 tarihinde düzenlenmiştir

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

baya baya çocuğun konusuna cevap yazar gibi mürideye yazılma durumunu sezen bir tek ben miyim amk :-))))

Bu laf kimeydi azizim?

sezenlere :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

işe girme fikri güzel

çıktıyı alıp götürme kısmıda güzelmiş.

bayanlardan fikir alma kısmına katılmıyorum. tavlamaya çalıştığın bayansa gidip pala bıyıklı dedene mi soracaksın :))

sor sor da fikir neticede tek tarflı olur.

**

hem gelip teklif edenlere kaşar diyorsunuz hemde biz kölemiyiz onlar gelsin söylesin diyorsunuz,, kendi içinizde çelişkisiziniz siz erkekler

aklı başında birini bulmak isitiyorsanız siz kendiniz aklı başında olun önce.

iş yok

askerlik yapılmaış

okul bitmemiş

cebinde baba parasıyla etrafta kız peşinde olup sonrada düzgün birini arıyanlar : Boşuna aramayın

kendini kendine kanıtlamamış birine aklı başında biri bakmaz.

**

kurstaki arkadaşın bir sevgilisi vardı dk başı abartmıyorum mesaj atıyordu.

kıza bunu kesin bırak dedim.

niye dedi

amaçsız ortada gezinen bir aylaktır kesin dedim

aa nerden bildin işsiz olduğunu dedi

-işi olan dk başı mesaj atamazda ondan

**

Kendinize gelinde öyle kızları eleştirin

oncelikli olarak BAYAN degil kadin .bunu bir kadina soylemek cok aci

ne demek devamlı mesaj atiyorsa birak. issiz belki atama bekliyor .belki gündüz bos devamli mesaj atiyor.bi insan issiz olabilir askere de gitmemiş olabilir öğrencide olabilir .ama günümüzde kari milletinin (kari kelimesini kullanmak fakat esra eroldaki gibi özelliklerde para ev isteme olayini bu haddeye getirenlere kari milleti olarak genellemeye katiyorum) isteği olmus demi super isi olsun çok para kazansin evi olsun ama insanliginin önemi hic yok :) cunku para kazanilamaz insanlık kazanilir değil mi ? :) hic sevmem birde baba parasi demissin ama koca parasi yerken bu olmuyor sanirim.bu tarzda baskalarinin ilişkilerine karisarak Güzin ablalalik yapan icine mahalle teyzeleri kacmis sahislari.

Abi size ne ki? kendi iliskinize bakin yaninizdaki adami dogrultun bakin önce varsa 

hipokondriyak tarafından 23/Şub/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Bu laf kimeydi azizim?

eğer bana söylediysen azizim yanlış anlamışsın. o arkadaşın söylediği bir yanlış anlaşılmayı düzelttim. yanlış anlaşılma olmasın, vatandaş zor duruma düşmesin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Bu laf kimeydi azizim?

eğer bana söylediysen azizim yanlış anlamışsın. o arkadaşın söylediği bir yanlış anlaşılmayı düzelttim. yanlış anlaşılma olmasın, vatandaş zor duruma düşmesin.

yok hocam geyik yapıyorum marketteki kızı arkadaşa ayarlacak büyücü var mı ki aramızda :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Bu laf kimeydi azizim?

yok hocam geyik yapıyorum marketteki kızı arkadaşa ayarlacak büyücü var mı ki aramızda :-))

En güzel büyü iltifat ve nezakettir üstad. Arkadaşa söylüyoruz da dinletemiyoruz ki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    shivo bunu yazdı

vay aq kimse benim hikayeyi takmamış :d

bu kadar yorum yapılmış. bu takılmamış halimi..

**

atama bekliyorsak suçumuz ne diyen arkadaşa söylüyorum. ben konuyu anlatmak için örnek veriyorum.

her seferinde forumda anlatmak istediğimi bırakıp örneğe takılıyorsunuz.

ben parasına puluna bakın demiyorum.

**

Herkesin hayatında inişli çıkışlar vardır.  iyi kötü sağlıklı sağlıksız paralı parasız dönemler olacaktır. sonuçta insanız.

Benim söylediğimin bununla alakası yok.

Ben sorumluluk alamayacak olgunlukta olmayan,

hayatını yiyip içip eğlenceye ayıran şahıslarla hayatın uzun vadede iyi gitmeyeceğini söylemek istedim.

**

Arkadaş olabilirsiniz, merhabalaşırsınız onlar ayrı. ama iş sevgiliye gelirse seçici davranmak gerekir. sonrasında

ayrılık, boşanma, ortada perişan çocuklar, aileyi birleştirmeye çalışan gözü yaşlı ebeveynler, bunların mahkemesine bakmak zorunda olan memurlar, çocuklarına bakmak zorunda olan sosyal hizmetler, bu arada psikolojik yıpranmayı saymıyorum. Ülkemizde herkes okumuş bilinçli değil maalesef.

ben sana bir hikayeler anlatırım ağzın açık kalır. gerek yok avukat ve doktor hemşire arkadaşlarına bir sor bakalım. biraz araştır neler oluyor piyasada.

**

siz eğence için çıkan kızlara KAŞAR derken iyide biz erkeklere AYLAK SERSERİ deyince niye alınıyorsunuz.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    shivo bunu yazdı

vay aq kimse benim hikayeyi takmamış :d

bu kadar yorum yapılmış. bu takılmamış halimi..

**

atama bekliyorsak suçumuz ne diyen arkadaşa söylüyorum. ben konuyu anlatmak için örnek veriyorum.

her seferinde forumda anlatmak istediğimi bırakıp örneğe takılıyorsunuz.

ben parasına puluna bakın demiyorum.

**

Herkesin hayatında inişli çıkışlar vardır.  iyi kötü sağlıklı sağlıksız paralı parasız dönemler olacaktır. sonuçta insanız.

Benim söylediğimin bununla alakası yok.

Ben sorumluluk alamayacak olgunlukta olmayan,

hayatını yiyip içip eğlenceye ayıran şahıslarla hayatın uzun vadede iyi gitmeyeceğini söylemek istedim.

**

Arkadaş olabilirsiniz, merhabalaşırsınız onlar ayrı. ama iş sevgiliye gelirse seçici davranmak gerekir. sonrasında

ayrılık, boşanma, ortada perişan çocuklar, aileyi birleştirmeye çalışan gözü yaşlı ebeveynler, bunların mahkemesine bakmak zorunda olan memurlar, çocuklarına bakmak zorunda olan sosyal hizmetler, bu arada psikolojik yıpranmayı saymıyorum. Ülkemizde herkes okumuş bilinçli değil maalesef.

ben sana bir hikayeler anlatırım ağzın açık kalır. gerek yok avukat ve doktor hemşire arkadaşlarına bir sor bakalım. biraz araştır neler oluyor piyasada.

**

siz eğence için çıkan kızlara KAŞAR derken iyide biz erkeklere AYLAK SERSERİ deyince niye alınıyorsunuz.

Biz kızlara karakteri dahilinde KAŞAR diyoruz. Siz de erkeklere fiili durumuna göre AYLAK SERSERİ diyorsunuz. 

İki bireyinde durumu farklı birinin bedenine ve karakterine yakıştırma yapıyoruz. Siz de fiili uğraşlarına bakarak yakıştırma yapıyorsunuz. 

Bir kadın kaşarsa global tehlikedir ama bir erkek aylak serseriyse yanında ki kadını bağlayan birşey olmaz ayrılır biter. Ayrıca bazen Aylak Serseri olmak bir erkeğin elinde olmayan nedenlere de bağlı olmayabilir ama Kaşarlık tamamen kadının seçimidir.

Söylediklerin biraz örtüşsün birbiriyle. Söylediklerin aynı şey mi? 

CAgAtAy tarafından 23/Şub/14 21:24 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 14276 Toplam Mesaj: 121