Maruzatım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

@manyak

hoca oluyo be, farklı mevzular dönüyo işin içinde aldatıyosun, tatlı geliyo anladınmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=85RytxTZC1A&feature=share

olur böyle şeyler ama hem senle yatıp hem arkadaşız biz diosa önüne baklmaya çalış kardeş emin ol daha iyisini bulucaksın sabır edersen tabe.

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Bu kızın aşık olduğu biri var ve kopuş zamanlarında beraberlikleriniz olmuşsunuz. İkinci görüşmenizde kendisince sana bir şans sunmuş fakat sunmuş ve bunu ona çökerek göstermişsin. İlişkileri dolu yaşamak, kısa zaman zarfı içinde herşeyi yapmak ve karşındakilerin bize teslim olmasını istemek güzel ama bunu yapmak çoğu zaman, örnekte olduğu gibi tükenişi sağlıyor.

Herkes ciddi, adı olan bir ilişki yaşamak isteyebilir fakat hepsinin bir zamanı olmalı ki güven dorukta olmalı. Tam tersi senin ona geniş bir insan olduğunu hissettirmen ve arkadaş gibi davranman gerekliydi. Bir anda olduya bittiye getirip onu büyük bir sorumluluğun altına sürüklemen hata. Bunu yaparak kendinden kaçırmışsın. Kız yaşamak istiyor, rahat ve huzurlu bir ortamda olmak istiyor. Bu kızla hala bir şeyler yaşamak istiyorsan bir daha ki treni bekleyeceksin. Bekle üzerine gitme. Acı çektiren, giden insanlar her zaman cazip olmuştur, insanın aklını başından götürmüştür. Ama sonuç olarak ipin ucu kaçmış, o yok gibi davran, çünkü bunun onunla bu şeyin sonu yok.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Biraz önce aradım telefonla bağırdım çağırdım küfür ettim şimdi görüşücez , ben kızın yanına gidiyorum ne olcagını blmiyorum iyi geceler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Smirnoff bunu yazdı

Biraz önce aradım telefonla bağırdım çağırdım küfür ettim şimdi görüşücez , ben kızın yanına gidiyorum ne olcagını blmiyorum iyi geceler.

bi kaç gün sonra sakaryadayım gelince arıycam seni usta ;)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her kelime bir işareti temsil eder bana göre. Aşkın sembolu soru işareti olmalıdır. Çünkü fiziki yapısı balık oltasına benzer ve eğer aşk bir defa başına gelirse oltanın ucunda ki yemi yutan balıktan tek farkın kalır; o denizde sen karada çırpınırsın. Görüyorum ki seni olta kesmemiş zıpkına heves sarmışsın, sarma. O yollardan ben geçtim, bilirim ne kadar bokludur. Sen geçme. Aşk meşk iyidir hoştur da, aşkdan kalmalık yaşarsın ya; o çok pis koyar adama. O yüzden aşkı bil ama olma...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Gitme desem de gideceksin. Korkutmak istiyorsan da korkut. Ama dikkat et. Haberini bekliyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hafızım sen akıllanmayacaksın... yanlış yapıyorsun. bi gün birisi alacak aklını o olacak.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

çocuk senin a*ına damına koyacam ama lise 1 deydik şeyda dan ayrıldın aldık bı buyuk absolute nın basına çöktük içtik ağladık zırladık köpekleri kovaladık onlar bizi kovaladı mezarlardan geçtik sarıla sarıla  atlattın sora sora bursalı bı karı geldı onu sevıyom dedın geçtik senın ofise sen rakı içtin seroyla ben bira içti sokaklarda ofiste heryerde ağladık ağyooor diye bağırdık ozaman da böyle şeyler söylemiştin ben de sana bekle başkası gelıcek ona da ağlıcaz dedim. sımdı bu hatuna takıldın gerçi içlerinde senin uzun surelıden sora sevdıgıne ınandığım bı bu vardı o da sana nedense bı guvenemedı gıbı gelıyor ama ben sana yıne aynı seyı söylücem siktir et koydurma o kızında senınde a*ına  kızı dövcem gel benı al dedın nıye dıye sorduğumu hatırlamıyorum kıza ılanı aşk edıcem dedın pankart yapalım olur yapalım dedık yaptık astık  sen ne dersen ben yaptım şimdi sıra sende be a*ına koduğum bırak bi kaç ay karı dusunme lan tavşan gibisin amk karısız duramıyorsun az bı dur ıkınızın de kafası bı yerıne gelsın sen ustune gıttıkce daha kotu oluyor bırak o kızın sana aşkı geldiğinde arıyacak bu bellı oldu. yeter lan bu kadar saçmaladığım 

dipnot : benim bi tane Gökmen diye arkadaşım var dikkat et kendıne sıktırme yollarını 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Onu dövmeye filan gitmiştim diimi haha neler oldu anlatıyorum :

Sakin bi yer bulup konuşamadık hep bağırdım küfür ettim herkes bize baktı filan sonra bu eve gitmek istedi bende gelmezsem o eve gidemezsin bu gece dedim baştan istemedi ık dedi mık dedi sonra saat 1:30 da gidiceksn bidahada gelmiyceksin dedi, arkdaşı işten geliyo o saatte  eve gittik saat 12 civarıydı.

Eve de dün akşam taşındı gittim odaları gezdik salonda benim resmim vardı onunla beraber, yatak odasında
    da aynı şekilde gördüm hüzünlendim, gitmiyim diye yalvardım hayır son 1 saat 20 dk kaldı dedi,
    dolaptan kendisine süt koydu , bende bi kaç shot tekila vurdum, her shotta gitme diye bağırdım ,
    biraz romantizm oldu, sonra eski halimize döndük her öpüşümde saate baktım son 1 saat diye,
    son 10 dk kalaya kadar bişeyler yaşadık bi ara kriz geçirdi, psikyatr'ın verdiği hapları tekrar kullanmaya başlamış ben müdahale edene kadar hapladı kendisini, sonra sen benim güvendiğim tek erkektin bu akşam eski sevgilisi gbi dışarı çıkmazsan yakarım o binayı dediğimi hatırlattı, tekrar sen benim güvendiğim tek erkektin bunları bunları yaptın dedi, ağlamaya çalıştım ağlayamadım, biraz daha tekila içtim sarıldık kıç kadar ev her köşede yine bi anı yaşadık yerlerde yattık, süründük son saniyeye kadar sarılmış vaziyette kaldık sonra giyindim onu sevdiğimi söyledim, oda bende seviyorum gibi bişeyler söyledi , içki cigara içmememi söyledi içicem dedim ısırdı, sonra giydim montu eve geldim. yarın sabah olacak ama onsuz olacak

Bitti.

Toplam Hit: 7175 Toplam Mesaj: 58