Masaüstü Arkaplan
-
müridler bilgisayarıma 1 virüs bulaştı görev yöneticisini açamıyorum ve arkaplanı deiştiremiyorum. virüsü sildim ama hala durum devam edio ne yapabilirim.. lütfen yardım
-
Bilgisayarı "güvenli kipte" başlatarak tekrar bi virüs taraması yaptır bence.
Belki virüs bazı yazılımlara zarar vemişdir sistem geri yükleme filan öle bişlerde yapmak gerekebilir..
-
en güzeli FOR-MAT :D
-
sen kipi mipi boşver format at hajı en sağlıklı çözüm
-
hacı eğer bu virüsler aganigi naganigi sitelerinden bulaştıysa söyle de ona göre sağlam siteler verelim sana.
-
%99.9 spy bulaşmıştır bilgisayarına.Spy temizliyeci programlarla güvenli kipte tarat muhtemelen güzel bi sonuç almicaksın alsadan pc eski performansından uzak kalacaktır.
Arkadasların dedigi gibi c:format rulaz :) -
indir abi bu programı.adı spyware doctor.seriali içinde.beni hiç yalnız bırakmadı bide sen dene bakalım..
-
a.q emrah kılıklı yıne cıkmıssın yırtık dondan cıkar gıbı verdıgı cevaba bak FORMAT cok bılmıs o ınık kaslarına.....banlanacagın gunu beklıyorum
-
adam haklı a.q tam randuman wermesini istiyorsan FORMAT :D
-
uzun zamandır format atmadıysan pc ne bayağı virüs girdiyse üstelik pc olağandışı şekilde yavaşladıysa hiç acıma bas fotmatı hoca :D
-
kardeş eğer bilgisayar o hale geldyse bence format at gtsin düzeltsen de pek hayır geleceğini sanmıyorumn :)
Toplam Hit: 4324 Toplam Mesaj: 15