folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

ats30 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

araştır öğren Atatürkün Karma ekonomi modeli kullandığını öğreneceksin.Devletin 10 yılda emperyalizme karşı nasıl bağımsızlık kazandığını anlayacaksın. birilerinden duyupta insanları din modeli islam modeli diye yalan söyleme. bana Atatürkün uyguladığı ekonomi modelini dediğin model diye bul hak vereyim. ama ordan burdan okuyupta saçma sapan yazmanı doğru bulmam.

Senin o liberal dediğin kapitalistler Atatürkün devrimlerini hiç uygulamadı. o liboşçular hep Atatürkün devletleştirdiklerini yabancılara özelleştirme adı altında peşkeş çekti. bugün hala 10 yıllık bağımsızlığın ekmeğini yiyorsak Atatürkün ekonomisi sayesindedir. o dinci liboşçular Atatürk devrimlerini uygulasaydı bugün bu halk 71yıl boyunca borçla yönetilmezdi.

düşünemeyen kişiler yazılanları "mutlaka başka birilerinindir" diyerek kabul etmezler bunu heryerde görüyoruz.görmekteyiz..

Her aklı başında insan faiz sistemininin bir sömürü olduğunu ve ekonomide özgürlük olması gerektiğini savunur.

Okumadan cevap yazan cahiller de islami liberalizmi klasik liberalizmle karıştırdıkları için önyargılı-kalıplaşmış dogmatik nefretlerini dile getirmekte geri kalmazlar..

Atatürk hangi batıyı gelişmemiz için örnek almıştı sence ? batının ahlaksızlığını aldık bu konuda bilim-feni almak yerine..

Ekonomi de bir bilim olduğuna göre bunu da örnek alacağız demektir.Atatürk'ü ileriki zamanları göremeyen biri olarak göstermekle elinize ne geçiyor ?

Yani liberal sisteme geçileceğini görmemişti mi diyorsunuz ? ya da Atatürk liberalizme karşıdır mı diyorsunuz ?

Bahsettiğim İslami ekonomi modeli kısmen ergenekoncu haydar baş modeli gibi ama dışarıyla daha aktif bir sistemdir.

sağdan soldan okumakla değil düşünerek üretmekle alakalıdır yazdıklarım.tabi Türkiye'yi düşünemez hale getirdiler küçülttüler çok normaldir böyle sanmanız..

Atatürk düşmanı şeriatçi yobaz haydar başın ekonomik modelini tasvip ediyorsun bak..liboşçu satılmışı savunuyorsun.

Osman amcamız o liboşçulara şimdiki liboşçularada gerekeni söylemiş. izle hak vereceksin.

http://yehha.org/68820/facebook.com/sadece-gercekleri-gormek-icin-cabalayin.html

Kardeşim yazdıklarımı Okuyun lütfen lütfen lütfen.....

adama ne dedim okuyun....

Haydar Baş derin çetelerin fikir bazında teorisyeni gibi bişeydir.Yani yalçın küçük gibi birşey.

Savunduğu modelde ise faiz yoktur ben onu söyledim.Ayrıca "kısmen" dedim faiz konusunda.Geri kalanları ise uçuk kaçık fikirler..

Okuyun okuduğunuzu anlayın anladıktan sonra cevap verin.Haydar Baş isimli şahsın çetelerle bağlantılı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.Bu açıdan onu savunacak biri de yoktur sanırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

En son haberlerde gördüğümde "ben mesihim" diye böğürüyodu,kardeşi de çıkmış yanında 10-15 kişi "benim abim mesihtir ister inanın ister inanmayın" diyodu.Hükümet mesihi saldı büyük sevaba girdi :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

araştır öğren Atatürkün Karma ekonomi modeli kullandığını öğreneceksin.Devletin 10 yılda emperyalizme karşı nasıl bağımsızlık kazandığını anlayacaksın. birilerinden duyupta insanları din modeli islam modeli diye yalan söyleme. bana Atatürkün uyguladığı ekonomi modelini dediğin model diye bul hak vereyim. ama ordan burdan okuyupta saçma sapan yazmanı doğru bulmam.

Senin o liberal dediğin kapitalistler Atatürkün devrimlerini hiç uygulamadı. o liboşçular hep Atatürkün devletleştirdiklerini yabancılara özelleştirme adı altında peşkeş çekti. bugün hala 10 yıllık bağımsızlığın ekmeğini yiyorsak Atatürkün ekonomisi sayesindedir. o dinci liboşçular Atatürk devrimlerini uygulasaydı bugün bu halk 71yıl boyunca borçla yönetilmezdi.

düşünemeyen kişiler yazılanları "mutlaka başka birilerinindir" diyerek kabul etmezler bunu heryerde görüyoruz.görmekteyiz..

Her aklı başında insan faiz sistemininin bir sömürü olduğunu ve ekonomide özgürlük olması gerektiğini savunur.

Okumadan cevap yazan cahiller de islami liberalizmi klasik liberalizmle karıştırdıkları için önyargılı-kalıplaşmış dogmatik nefretlerini dile getirmekte geri kalmazlar..

Atatürk hangi batıyı gelişmemiz için örnek almıştı sence ? batının ahlaksızlığını aldık bu konuda bilim-feni almak yerine..

Ekonomi de bir bilim olduğuna göre bunu da örnek alacağız demektir.Atatürk'ü ileriki zamanları göremeyen biri olarak göstermekle elinize ne geçiyor ?

Yani liberal sisteme geçileceğini görmemişti mi diyorsunuz ? ya da Atatürk liberalizme karşıdır mı diyorsunuz ?

Bahsettiğim İslami ekonomi modeli kısmen ergenekoncu haydar baş modeli gibi ama dışarıyla daha aktif bir sistemdir.

sağdan soldan okumakla değil düşünerek üretmekle alakalıdır yazdıklarım.tabi Türkiye'yi düşünemez hale getirdiler küçülttüler çok normaldir böyle sanmanız..

Atatürk düşmanı şeriatçi yobaz haydar başın ekonomik modelini tasvip ediyorsun bak..liboşçu satılmışı savunuyorsun.

Osman amcamız o liboşçulara şimdiki liboşçularada gerekeni söylemiş. izle hak vereceksin.

http://yehha.org/68820/facebook.com/sadece-gercekleri-gormek-icin-cabalayin.html

Kardeşim yazdıklarımı Okuyun lütfen lütfen lütfen.....

adama ne dedim okuyun....

Haydar Baş derin çetelerin fikir bazında teorisyeni gibi bişeydir.Yani yalçın küçük gibi birşey.

Savunduğu modelde ise faiz yoktur ben onu söyledim.Ayrıca "kısmen" dedim faiz konusunda.Geri kalanları ise uçuk kaçık fikirler..

Okuyun okuduğunuzu anlayın anladıktan sonra cevap verin.Haydar Baş isimli şahsın çetelerle bağlantılı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.Bu açıdan onu savunacak biri de yoktur sanırım.

erbakanın partisinden meclise girmişti noldu? milli ekonomi diye israilin siyonist ekonomisini savunma bana.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

o zaman bana savundugun kısmı yalın bir dille anlat.

valla merak ediyorum.

Hocam yanlış anlıyorsun,

Dediğim gibi Abdi İpekçi cinayeti olay olarak savunulacak bir durum değil,

Hatta papa suikastı bile değil.

Ama diyorum ya, sizler medyadan bildiğiniz / gördüğünüz bilgilerle yargılıyorsunuz.

Ben merakımdan dolayı son derece araştırmacı bir ruha sahibim,

Okul zamanında allaha şükür yeteri kadar döküman okudum.

Ama bunları kalkıpda burda paylaşacak değilim.

Tşk.

Kardes kusura bakmada sen medyadan baska dokuman biliyorsun da baskalari bilmiyor mu? Adam sana anlat diyor sen de okulda yeteri kadar okudum bunari patlasacak degilim diyorsun. Bence celisiyor..?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

erbakanın partisinden meclise girmişti noldu?  israilin siyonist ekonomisini savunma bana.

erbakan peygamberdir dedim mi ben hiç her yaptığı doğru olsun ? ona bakılırsa tayyipte erbakanın yanındaydı,bahçeli de Türkeşin,deniz baykal da rockefeller bursuyla okumuştu ecevit gibi ? pamukoğlundan da masonlar fışkırıyor ?

güvenecek biri varsa göster ona güvenelim.bu saatten sonra güvenecek adam aramam prensiplerime en uygun kimse odur,çünkü kimse mükemmel değil.

mükemmel siyasetçi arayan hiçbir seçimde oy kullanamaz.

kendinizi tek partide,tek ideolojide sınırlandırmayın...

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir aklın ta kendisidir...

Edit : şimdi de çeteler israil karşıtlığını kullanır oldu.bu konuda da oyuna getirilmeye çalışılıyor halk..

İsrail i yoketmek gibi bir gücüm olsa hiç düşünmem -masumlar hariç- yok ederim.Ancak mesele israil düzeniyse bilirsin ki israil şeriatla yönetiliyor.

Faiz sömürü sisteminin haksız bir uygulama olduğunu şöyle göstereyim ki dine dayandığı gibi saçma bir fikir belirmesin aklında.

Tefecilik nedir ? Bunun yasal versiyonu nedir ?

Senin paraya ihtiyacın var diyelim mesela ev alacaksın.Kredi çektin yüzdelik faizle vs.ödedin ödedin sonra durumun kötüleşti ve ödeyemedin faiz bindi...

Kredi kartındaki gibi..

diyeceksin şimdi o zaman almasınlar kredi.iyi de kredi almalarını tartışmıyoruz ki faizin sömürü olup olmadığını tartışıyoruz.

Bu binen faizler kredinin esas kısmının dışında ayrıdan alınan bir para değil mi ?

Türkiye de bu yöntemle esir edilmiyor mu ? 

Bunu her fırsatta dile getirenler faizi bile ödeyemiyoruz diyenler neden bu sömürü sistemine karşı çıkmıyorlar ?

Ben söyleyim "rant ekonomisi" sistemi olduğu sürece ne ergenekonlar biter ne savaşlar.Ne de israil filistinle oyuncak gibi oynar sistemi devam ettirebilmek için...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ahaha eleman sağlam kopmuş yalnız :D deli lan bu bildiğin, mesihim ben tapın bana diye geziyo ortada :D millette şöyle bi adam için burda birbirini yiyor vesselam.

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

valla merak ediyorum.

Hocam yanlış anlıyorsun,

Ama diyorum ya, sizler medyadan bildiğiniz / gördüğünüz bilgilerle yargılıyorsunuz.

Tşk.

Kardes kusura bakmada sen medyadan baska dokuman biliyorsun da baskalari bilmiyor mu? Adam sana anlat diyor sen de okulda yeteri kadar okudum bunari patlasacak degilim diyorsun. Bence celisiyor..?

Hacı madem öyle siz kendi dökümanlarınız ile yetinin ben benim dökümanlarla yetineyim.

Ben burda kimseye birşeyler ispatlama derdinde değilim.

M. Ali AĞCA sizin bakış açınıza göre, faşist, katil, ırkçı vs.

M. Ali AĞCA benim bakış açıma göre gerçek bir vatanperver, gerçek bir milliyetçi.

Gerek Abdullah ÇATLI, gerek M. Ali AĞCA, gerek Haluk KIRCI ve gerekse isimsiz birçok kahramanın vatansever duygularının bir takım odaklarca kullanılması bilmem neyimden aşşaaa kasım paşa misali,

Onların vatansever duygularının kullanılması, onların gerçek vatansever oldukları gerçeğini asla sümenaltı edemez.

En küçük örnek vereyim.

Rum ve Yunanlıların bizim ormanlarımızı yakarken, karşı misillemede kimlerin bulunduğunu sanıyorsunuz?

Ha siz kalkar " YASA DIŞI dhkp-c " terör örgütü sempatizanı olursunuz, kamulaştırma yanlısıyız deyip sosyalistiz, gomünistiz dersiniz, 2 kuru kalabalık görüp miting yapar, sağa-sola saldırırsınız, esnafın malının, kamu malının a. korsunuz, siz kahraman olursunuz değilmi?

Alın size gominüstlerin farkı, bilmem ne ile helikopter düşürecek bir kasım embesiller

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

konu siyasi parti konusu değil. pamukoğlunun partisine sızanlar temizlendi.sızmalar önlendi. bildiklerimi yazıyorum kaçmıyorum ortaya konuşuyorum doğru olan cevabı arıyorum ama cevabı veremedin. ben konuya Atatürk modelinin dediğin gibi olmadığını savundum...savunduğuma karşı cevap veremedin.yine diyorum Atatürkün ekonomi modeli KARMA ekonomi modelidir diye...araştır azıcık öğren...Gençliğe hitabeyi bunca yıl okudun Atatürk sana bir genç olarak ne dedi hiç mi anlamadın...ve görüyorumki yine okumayacaksınız yine anlamayacaksınız...Özgür değilsiniz.başkaları kabul etmez düşündüklerinizi.

neyse konunun içine sıçtık affola. he ağcayı 5 yıldızlı otele götürmüşler televizyon izliyormuş felan :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

valla merak ediyorum.

Hocam yanlış anlıyorsun,

Tşk.

Hacı madem öyle siz kendi dökümanlarınız ile yetinin ben benim dökümanlarla yetineyim.

Ben burda kimseye birşeyler ispatlama derdinde değilim.

M. Ali AĞCA sizin bakış açınıza göre, faşist, katil, ırkçı vs.

M. Ali AĞCA benim bakış açıma göre gerçek bir vatanperver, gerçek bir milliyetçi.

Gerek Abdullah ÇATLI, gerek M. Ali AĞCA, gerek Haluk KIRCI ve gerekse isimsiz birçok kahramanın vatansever duygularının bir takım odaklarca kullanılması bilmem neyimden aşşaaa kasım paşa misali,

Onların vatansever duygularının kullanılması, onların gerçek vatansever oldukları gerçeğini asla sümenaltı edemez.

En küçük örnek vereyim.

Rum ve Yunanlıların bizim ormanlarımızı yakarken, karşı misillemede kimlerin bulunduğunu sanıyorsunuz?

Ha siz kalkar " YASA DIŞI dhkp-c " terör örgütü sempatizanı olursunuz, kamulaştırma yanlısıyız deyip sosyalistiz, gomünistiz dersiniz, 2 kuru kalabalık görüp miting yapar, sağa-sola saldırırsınız, esnafın malının, kamu malının a. korsunuz, siz kahraman olursunuz değilmi?

Bak hoca sen saniyorsunki sana ters cevap veren herkes kominist. Benim ilgim alakam yokki sen bana gelmis koministlerle alakali yanit veriyorsun. Sana gore Agca yazdiklarin bana gore de Incil' i yazacak cakma mesih ve masa. Ben kominist falanda degilim o cephenin altinda olan PKK sempatizanlarinin topunun .mk zaten.

'Okul zamanında allaha şükür yeteri kadar döküman okudum.

Ama bunları kalkıpda burda paylaşacak değilim.'

Bunu yazmissin hocam paylasta bizde ogrenelim paylasmazsan da canin sagolsun. Madem herkes kendi dokumani ile yetinecek niye yaziyosunki onlari. Yoksa senin gorusun beni ilgilendirmezki.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hocam yanılıyorsun. Ben sana herhangi bir görüşün etiketini yapıştırmadım.

Anlatmak istediğim olay farklı.

Ben sana şimdi dökümanları paylaşsam sen kendi düşünce yapına göre belki inanırsın,

Diğer gomünist şahıs asla ve asla inanmaz, çünkü o öyle şartlanmış,

Yani paylaşmamın bir önemi yok.

Peki sen M. Ali AĞCANIN senden, benden veya bir başka şahıstan daha zeki, daha dirayetli, daha mantıklı, daha ileri görüşlü olmadığını ispatlayabilirmisin?

Düşün bir kere dünyanın dini - ruhani bir liderini öldürmekle itham ediliyorsun ve İTALYADA hapis cezanı bir süre çekiyorsun, PAPA kalkıp AĞCA'yı affetiğini söylüyor

Abdi İPEKÇİ gibi bir değeri, ardından dünyanın dini - ruhani liderini öldürmekle / öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanan bir şahıs olsa olsa son derece becerikli, profesyonel bir katil olmalı, böyle bir katilin PAPA'yı öldürmeden sadece yaralaması ne kadar mantıklı?

Neyse bunlar uzun mesele hacı, daha yemek yiycem, anam sağolsun mercimekli köfte yoğuruyor,

Arzu eden buyursun, yanında turşu ve ayran da var :)

Toplam Hit: 11664 Toplam Mesaj: 87