folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

manhyak tarafından 28/Ara/12 13:33 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Evet Türk-Kürt kavgası yapmaya çalışıyorlar. Fakat kürtler hakkında şunları söyleyebilirim.

Birileri terörün bitmesini istemediği için alttan alttan PKK'yı destekliyor. Çünki adamların çıkarlarına işliyor bu. Bu kürtlerde bize faşist vs diyor ya. Bunlar faşist görmemiş cidden görmemiş. İsrailde, Rusyada veya İngiltere de falan böyle yapsınlar hadi. Yapabiliyorlar mı. Adamın sülalesini sikerler. Ama bu ülkenin eli kolu bağlı olduğundan birşeyler yapılamıyor. Bunlarda yok kürtlerin gücü yok şöyle yok böyle diyorlar. Hatta hatırlarsınız Van depreminde pankart açmışlardı bizi TC yıkamadı bu depremmi yıkacak falan diye. Al işte. İnsanın götü böyle kalkıyor işte.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

istedikleri kadar paraları olsun patlıyıcı tedarik edemedikten sonra bi bok yapamazlar peki bu aqduklarım bu kova kova patlayıcıları nerden buluıyorlar şerefsizler bide bişey olmadıdiye üzülüyorlar bişey olsa göbek atıcaklar açıkça düşman bunlar bizimdevlet bunların kamplarına giden yollardaki denetimleri yapan polislere birer türk gözlemci denetimci demiom gözlemci götürse hertürlü ikmal kaynaklarında düşüş olur ama bizimkiler bu dağ sıçanlarına afçıkarma derdinde bitirmeye yönelik cesur bir politika izlemediğimiz için ölenlerde boku bokuna ölüyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Videonun çekildiği mesafeden ateş edilse askerler gayette vurulabilir ? Yerlerini mi belli etmek istemediler? Bu sadece benim mi dikkatimi çekti?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    xBico bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)

Tekelden alınca ne fark ediyo,direk amerika ve israile gidiyo onların pkkdan aşağı kalır tarafları war mı ? ben zevkimin peşindeyim hacım. ozaman tekel sigaralarınıda ucuz yapsınlar bizde yasal olanını alalım.

abd veya israile gitmesinde bi sorun görmüyorum sonucta doları basan abd bizim sigaradan verdigimiz ückürüşa kalmadılar biraz mantıklı düşün

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    xBico bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)

Tekelden alınca ne fark ediyo,direk amerika ve israile gidiyo onların pkkdan aşağı kalır tarafları war mı ? ben zevkimin peşindeyim hacım. ozaman tekel sigaralarınıda ucuz yapsınlar bizde yasal olanını alalım.

abd veya israile gitmesinde bi sorun görmüyorum sonucta doları basan abd bizim sigaradan verdigimiz ückürüşa kalmadılar biraz mantıklı düşün

Bana diyorsun ama mantıklı düşünemeyen sensin:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

izlerken kanım dondu!!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    xBico bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

koyim amerikaya hocam ekonomi komple bağımlı zaten ordan yola çıkarsak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Resmen oturduğum yerde sinir küpüne döndüm :@

Hepsini geberteceksen ama yavaş yavaş inlete inlete !

Soyunu sopunu yedi ceddini sikiyim onların ben ! O yaptıklarının içinde gebersinler İnşallah !

Her gece hiç eksik olmaz dualarım mehmetçikten Allah hepsinin yardımcısı olsun, eğer ki burda rahatça durabiliyorsak şu an ve bundan daha öncesinde canla başla savaşan o mehmetçikler sayesindedir.

Elbet bizim de sıramız gelecek, kanımın son damlasına kadar, varse kadar de vatan için şehit olmak seve seve giderim !

Her gece dua ederim, önce onların gebermesi sonra da onların oraya çıkmasında en ufak yardımı olan herkesin burnundan fitil fitil gelmesi için !

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Orosbu çocukları bunlar bitmediler amk.

koray tarafından 28/Ara/12 21:52 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 54