Meksikalı Uyuşturucu Baronunun Evine Yapılan Baskında Bulunanlar Gerçekten İnanılmaz...!
-
pablo escobarın belgeselini izleyin
-
Ben de o kadar koko satsam benim de olur nede olsa dünyanın en karlı ve en pahalı zengin içeceğim kokain
-
Mağra olayına bittim
-
Orda bir yerde kırmızı demetler vardı onluk galiba :) O değil de amerika bunları istese bitirir demek ki istemiyor.
-
adam paradan yatak yapmış resmen.
dar gelirliliğin anlamı yok.
-
Bu bayağı eski bir olay
-
Paralel devlet meksikayada el atmış beyler :D
-
tutum bunu yazdı
Orda bir yerde kırmızı demetler vardı onluk galiba :) O değil de amerika bunları istese bitirir demek ki istemiyor.
amerika silah ticaretinide bitirir de niye bitirsin ki kendisi satiyor sonucta ayni misal ;)
-
antivirus bunu yazdıtutum bunu yazdı
amerika silah ticaretinide bitirir de niye bitirsin ki kendisi satiyor sonucta ayni misal ;)
O iş öyle kolay değil, meksikada çete üyesi olmayan, silahı olmayan kaç vatandaş var :) 14 gün kaldım göreceğimi gördüm a.q. dumun ülkesinde. Ayrı bir gezegen orası.
-
RETRET bunu yazdıantivirus bunu yazdıtutum bunu yazdı
O iş öyle kolay değil, meksikada çete üyesi olmayan, silahı olmayan kaç vatandaş var :) 14 gün kaldım göreceğimi gördüm a.q. dumun ülkesinde. Ayrı bir gezegen orası.
Nasıl bir yer hocam anlatır mısın bilgimiz olsun en azından