Memleketten Geldim Param Yok
-
Arkadaşlar çok yakın aralıklarla başıma gelen bir olay bende sizleri uyarıyım dedim : Adam geliyo işte bi il ismi söylüyo urfaydı,antepti genelde doğudan inşaata çalışmaya geldim kalacak yerim yok param yok karnım aç gibisinden sözlerin ardından biraz para istiyo.İlk olduğunda inanır gibi olmuştumda arkadan 2 kez daha aynı şeyleri duyunca iş anlaşıldı bide ramazana geldik bunu kullanacaklardır.neyse kendinize iyi bakın
-
yanlış hatırlamıosam 2003 yılnda bi benzeri üsküdarda başıma gelmişti ewe dönücektim asya tura gidiodum cebimdeki bilet parasından hariç tüm parayı wermiştim isteyen kadındı
-
3 gün önce de beni bi kadın durdurdu hastaneye geldim param kalmadı geri dönemiyorum varsa bi 2 lira otobüs parası verirmisin dedi cevap bile vermeden yoluma devam ettim seneler öncesinin bayat taktiği önümüze ısıtıp ısıtıp koyuyorlar yeni şeyler bulmaları lazım
-
afedersinizde sikseler vermem.. agir bir sbt ama olsun :/
-
kız güzelse veririm lan..
her türlü maddi manevi desteği esirgemem..
boş evde var beraber takılırız :D
bakarsınız evleriniz flan..
iyiyim ben :F
-
evet senelerce önce annemin başına geliyo yok üstündeyken annemde veriyo 5 lira yemek için dönüşte kadın annemi hatırlamayıp aynı dalavereyi tekrar yapıyo:)
yani dilencililiğin ayaklı versiyonu bu.
-
Bana hep aynı numara denk geldi inşaata gelmiş parası kalmamış falan bide iftara yicek ekmeğim yok falan deyince kötü oluyo
-
Eminönde otobüs durağında üniverte öğrencesi görünümü veren bir lavuk var her zaman orada hep aynı numrar öğrenciyim eve dönecek pararm kalmadı 2 lira verirmisinisiz tipi filan düzgün ya hakkaten çocuğun parası kalmamaış dilenmiyorda diyip veriyor çoğu kişi veriyor aman dikkat daha bir kaç kere gördüm aynı numarayı aynı yerde yapacak kadar gerizekalı
-
hocam bu kaç senedir var yaw :S söven sövülmez atsan atılmaz arkadaş bu milleti ben anlamıyorum...
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
afedersinizde sikseler vermem.. agir bir sbt ama olsun :/
----------------------------- -
Adana'nın conoları Mersin'de bunu hep yapıyor.