Mesleğinizi Söyleyen Sayfa
-
-
Jonglör nedemek yahu.ben jonglör müşüm
-
ben bu siteyi biliorm bana tecavuzcu cıkmıstı a.q :S
-
Tuvalet Temizlikçisi","Bitli Piyade","Kaldırım Mühendisi","Geyik Avcısı","İşportacı","İşbağlayıcı","Kamyon Soförü","İşletici","Yumurta Follukçusu","Balıkçı","Falcı","Üçkağıtçı","Kumarbaz","Düzenbaz","Rüşvetçi Polis","Gardiyan","Çöpçü","Çöpçatan","Ormancı","Tecavüzcü","Yönetici","Hırsız","Arsız","Uğursuz","Şaklaban","Boyacı","Şebek","Yosun Avcısı","Tuzukuru","Kurye","Hemşire","Ayak İşçisi","Mamur","İşçi","Jokey","Bakkal","Hipermarket İşleticisi","Kabzımal","Hamal", "Röntgenci", "Uzman Çavuş", "Psikopat Avcısı", "Cadı Avcısı", "Popçu", "Topçi", "Avukat", "Sinemda Yer Gösterici", "Doktor", "Dişçi", "İmam", "Haham", "Peder", "Sütçü", "Artist", "Rahibe", "Seyis", "Astronot", "Çımacı", "Antropolog", "Vakainüvist", "Diktatör", "Soytarı", "İşadamı", "İşkadını", "Tiyatro Sanatçısı", "Devlet Bakanı", "Milletvekili", "Sekreter", "Camcı", "Manikürcü", "Turşucu", "Araba Hırsızı", "At Hırsızı", "Fabrikatör", "Bekçi", "Mühendiz", "Reklamcı", "Spiker", "DJ", "VJ", "Gasteci", "Şair", "Dublör", "Jonglör", "Banker", "Çorbacı", "Köçek", "Çoban", "Marangoz", "Sapııııııkkkkk", "Boş Gezenin Boş Kalfası","halıcı
sag tusa basıp kaynagı goruntule dıyınce....... -
lam ben Şaklaban mışım lam züktüğümne ya kendi ne boksa
-
puahah bana Gasteci çıktı :D
-
bana çıkan yazı
SEN ÖNCE ADAM OL....
-
Yönetici cikti bana ruhumda var :)
-
turuncu bunu yazdı:
bana çıkan yazı
SEN ÖNCE ADAM OL....
muhahahahahaha samiimi olsaydık site gercekciymiş derdim ama samimi deiliz işte :D -
oluruz abi kaynasırız ortaya bi karısık sinerji yaratırız...
-
tabi abi ayıpsın nester_8@hotmail.com muhhabet eden herkese kapım acık
Toplam Hit: 2607 Toplam Mesaj: 21