Metro Turizm %50 İndirim
-
Teşekkürler, 2 tane aldım, güvenlik kodu mail ile gelecek değil mi ?
-
seyahatinizde değişiklik olacaksa ya da kendileri seferi iptal ederse çok sıkıntı çıkıyor bilginiz olsun.
iade edemiyorlar,(aktarma yapalım deseniz) güzergah değiştiremiyorlar,mağduriyet giderecek çözüm bulabilecek bi çağrı merkezi elemanları yok..
sabah gitmeniz gereken yere " akşam saatindeki otobüse bindirsek olmaz mı? " gibi tekliflere mağruz kalıyorsunuz..
indirimli seyahat edeceğim derken dikkat edin..
ama kuponlu 7 seyehatin bi tanesinde sıkıntı yaşadım..
bigwave tarafından 11/Oca/14 17:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Direk metrodan aldığımız bileti nasıl iptal ediyoruz :D kaçırmamam lazım bunu
-
CnkGn bunu yazdı
Direk metrodan aldığımız bileti nasıl iptal ediyoruz :D kaçırmamam lazım bunu
Hacım aynen benim durumda senin gibiydi, yarın 09.30 otobüsüneydi biletler. 24 saatten daha az kaldıysa iptal etmede zorluk çıkarıyorlar, iptal ettirdim aynı bileti geri alıcam dedim. yanlız iki biletten birinin bedava olabilmesi için gidiş dönüş almak lazımmış, ben iki kupon almıştım, iki kuponuda sadece iki gidiş bilet için kullanmak zorunda kaldım. Geri 45 lira nakit aldım, 15 dakika evvel. bilginize.
-
liste 85, metro fiyatı 62
42.5+3 bilet 45.5 a geliyor yüzde 26 27 bir indirim söz konusu benim için
-
zigor bunu yazdı
güvenlik kodu mail ile gelecek değil mi ?
-
zigor bunu yazdı
-
k2ankaya bunu yazdızigor bunu yazdı
evet hemen geldi benimki
-
Görmeyen bilmeyenler için up olsun
Malum tatil dönemi
-
bırakın abi metroyu filan bedava götürseler binmem şerefsizlerin arabasına insanmı taşıyo hayvanmı taşıyo belli değil yavşaklar adamlar 16 yaşındaki adama otobüsü sürdürttü lan gözümün öününde bir sefer bindim bir daha binersem öp beni yani :)