Micro SD Kart Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Elimde 2 tane SD kart var 1 gb'lik bir tanesi, bir tanesi 4GB ( bu gün aldım sandisk 4 gb olanı ) 1 gb olanda sorun vardı, bu aldığımı takıyorum direk format disk dediğimde.

WİNDOWS was unable the format disk.

Gibi bir hata alıyorum, bir türlü açamadım, aciliyetide var yani.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

kart okuyucuda kilitleme zımbırtısı var. lock diye yazar. onu aç

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

Aynı hocam SD formatter programı ile bile yapıyorum bir cacık yok.

Sürekli yazma korumalı disk diyor ( adapterden açtım kapadım her türlü denedim aynı )

The disk is write protected.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

Sürekli yazma korumalı disk diyor ( adapterden açtım kapadım her türlü denedim aynı )

hocam kardın üstünde bir çentik olur, bu locked konumundaysa diske yazma erişimi yoktur. bu çentiği unlock konumuna almalısın

gibi

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

hocam kardın üstünde bir çentik olur, bu locked konumundaysa diske yazma erişimi yoktur. bu çentiği unlock konumuna almalısın

gibi

Abi her türlü altlı üstlü deniyorum rest-art, attım Sd Formatter 3.1 de indirdim onlada olmadı RAW olarak görüyor, FAT olarak görmesi gerekli değil mi ?

36 MB olarak görüyor birde, 4 gb disk yahu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

disk bozulmuş sanırım hocam. formatlaman gerekiyor düzgünce 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Babacığım :| :Ben papua yeni ginece yazışıyorum herhalde, 1 gb'lik vardı onda aynı hata vardı bunu aldım bundada bu hata var daha 0 aldım yeni yani, artı formatlaman gerekiyor diyorsun 2 saattir zaten formatlanmadığını söylüyorum bu hatayı format atarken alıyorum zaten.

Formatı atabilsem zaten :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Babacığım :| :Ben papua yeni ginece yazışıyorum herhalde, 1 gb'lik vardı onda aynı hata vardı bunu aldım bundada bu hata var daha 0 aldım yeni yani, artı formatlaman gerekiyor diyorsun 2 saattir zaten formatlanmadığını söylüyorum bu hatayı format atarken alıyorum zaten.

E hocam niye bu kadar yırtınıyorsun ki. Başka bir laptop veya kart okuyuculu bir cihazda dene kartları görüyorsa senin kart okuyucu problemli, eğer onlar de görmüyorsa sd kartlar bozuk.

Amk sanki pc açılmıyor neden diye sormuşsun da sana binlerce farklı çözüm söylenmesini bekliyorsun.

Ayrıca papua yeni ginenin resmi dili ingilizcedir ;)

torpedo_XL tarafından 10/Ara/12 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

diskin ya da disk okuyucun bozuk. farklı bilgisayarda o diski denersen her şey belli olur. 2 tane almış olabilirsin bu 2 sinin de bozuk olmayacağı

anlamına gelmez. deneme yanılmayla bulursun ancak. eğer boyut farklı görülüyorsa disk yapısı bozuk ya da okuyucu da problem var. normalde

flash bellekleri ya da harddiskleri istediğin boyutta formatlayabiliyorsun. mesela disk boyutu 1 gb olsun sen bunu 512 mb olarak formatlayabilrsin

ya da 10 gb olarak ama sonuçta fiziksel bellek sabittir sadece o şekil gösteriliyor. bunu düzeltmenin yolu da formattır. sen format attığın halde

olmuyorsa disk yapısını silip tekrar oluşturup o şekil format atacaksın yine olmuyorsa farklı bir kart okuyucusu kullanacaksın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

E hocam niye bu kadar yırtınıyorsun ki. Başka bir laptop veya kart okuyuculu bir cihazda dene kartları görüyorsa senin kart okuyucu problemli, eğer onlar de görmüyorsa sd kartlar bozuk.

Amk sanki pc açılmıyor neden diye sormuşsun da sana binlerce farklı çözüm söylenmesini bekliyorsun.

Lan konuyla ne alakası var şimdi papua yeni ginenin alt yapısının :|

Hocam ben bu kart rider ve micro abdater'da kendi telefonumda kullandığım 128MB'lik MicroSD kart'ı açıyorum, yükleme yapıyorum, siliyorum her türlü kullanıyorum.

Ama bu dediğim kartları takınca bu oluyor hani öbür SD'de oldu bu gün sıfır aldığımda'damı sorun var yani anlatabildim mi biraz şaşkınım o yüzden.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Lan konuyla ne alakası var şimdi papua yeni ginenin alt yapısının :|

Hocam ben bu kart rider ve micro abdater'da kendi telefonumda kullandığım 128MB'lik MicroSD kart'ı açıyorum, yükleme yapıyorum, siliyorum her türlü kullanıyorum.

Ama bu dediğim kartları takınca bu oluyor hani öbür SD'de oldu bu gün sıfır aldığımda'damı sorun var yani anlatabildim mi biraz şaşkınım o yüzden.

Hocam dediğim gibi kartları başka bir cihazda dene.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2464 Toplam Mesaj: 20