Microsoft Film Sitesi İşinede Girmiş
-
geçen gün mailime hotmail tarafından mail geldi microsoft artık film sitesi üzerindende para kazanmaya uğraşıyor antik kuntik filimleri koymuşlar aylık 9 tl yıllık 99 tl diyorlar bide bir sürü film sitesi varken bu nerden çıktı şimdi acaba
edit resmi koyamadım beyler sitenin adresi şu :http://www.filmclub.com.tr
-
Resimlerin hiçbiri gözükmüyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Resimlerin hiçbiri gözükmüyor,
-----------------------------editledim hocam resimler gözükmediği için linki verdim
-
ücretsiz üyelik diyor. Acaya üye olduğumuzda filmleri izleyebiliyormuyuz. Böyle telif hakkı olan filmlerin yükü ağır olur. Ücrette talep edilmiyor üyelerden. Microsoft tarafından böyle bedava şeylere pek alışık değiliz
edit: tam tahmin ettiğim gibi. Free üyeye teyyare 2-3 şey. Standart ve Standartplus tarifesi var. Anlıcanız yine paralı :D
-
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------ücretsiz üyelik diyor. Acaya üye olduğumuzda filmleri izleyebiliyormuyuz. Böyle telif hakkı olan filmlerin yükü ağır olur. Ücrette talep edilmiyor üyelerden. Microsoft tarafından böyle bedava şeylere pek alışık değiliz
edit: tam tahmin ettiğim gibi. Free üyeye teyyare 2-3 şey. Standart ve Standartplus tarifesi var. Anlıcanız yine paralı :D
----------------------------aynen hocam paralıda para kazanabilirler mi çok merak ediyorum acayip
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------ücretsiz üyelik diyor. Acaya üye olduğumuzda filmleri izleyebiliyormuyuz. Böyle telif hakkı olan filmlerin yükü ağır olur. Ücrette talep edilmiyor üyelerden. Microsoft tarafından böyle bedava şeylere pek alışık değiliz
----------------------------aynen hocam paralıda para kazanabilirler mi çok merak ediyorum acayip
-----------------------------
pek sanmıyorum hocam. Bu tür hizmet veren En basidi digiTURK ve dsmart var. Tabi TTnet'in tivibusuda çabası. Bu kadar köklü büyük firma varken bu siteden alışveriş yapmak. Pek akılca gelmiyor -
Microsoft^un kafası güzel :) online siteler varken bunlara para kazandırmak hiç de akıllıca gelmiyor yahu
-
microsoft keşke bir filehost açsa amq süper olur :D
-
bunun işleyeceğini sanmıyorum tivibu gibi reklam yapmazlarsa tabi :)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------microsoft keşke bir filehost açsa amq süper olur :D
-----------------------------
onunda microsoft bı bokunu çıkartır hocam