Millet Marmariste Böyle Rus Kaldırıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

matematik1
    -------------

yardırıyorum yakında bende koyarım vıdeoları :D 

Ama boyle kaldırmayız biz

-----------------
    Üstad nasıl kaldırıyon sen ya

obie
    ----------------------

bu yaz bir haftalığına kemere gitmiştim.ordaki manzarayı görünce bunlar gayet normal geliyor artık.adamlar yolda yürüyen rusa arkadan yanaşarak koluna girip sahile götürdüklerini gördüm.arabanın camından bi el hareketi ile arabaya rus atanı gördüm.ben ruslar kadar zevksiz bi millet görmedim aq.öenmli olan türk kızlarını yada başka ecnebi kızları kaldırmak mesele.vaziyete bakılırsa maymun bile götürebilir rus kızlarını aq.bundan sonra rus kıza önüme uzansa üstüne basar geçerim.kız dediğin biraz elde edilmesi zor olmalı.

--------------------

Tam niresine basiyon :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

mal mal kıro insanlara ruslar kalkıyo ya deli oluyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

mal mal kıro insanlara ruslar kalkıyo ya deli oluyorum :)

zaten rus erkekleri çocuk gibi kılsız tüysüz sarı

karılar türkiyeye gelip esmer yağız döşü başı kıçı kıllı türk erkeğini görünce zıvanadan çıkıyo

örnekleride tonla :D

kgd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

ruslar bi kenara elamanlar reklam peşinde :) ruslar lastik gibi nereye çeksen gelir zaten :D

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

bu yaz bir haftalığına kemere gitmiştim.ordaki manzarayı görünce bunlar gayet normal geliyor artık.adamlar yolda yürüyen rusa arkadan yanaşarak koluna girip sahile götürdüklerini gördüm.arabanın camından bi el hareketi ile arabaya rus atanı gördüm.ben ruslar kadar zevksiz bi millet görmedim aq.öenmli olan türk kızlarını yada başka ecnebi kızları kaldırmak mesele.vaziyete bakılırsa maymun bile götürebilir rus kızlarını aq.bundan sonra rus kıza önüme uzansa üstüne basar geçerim.kız dediğin biraz elde edilmesi zor olmalı.

hacı sende haaa :))) sankı evlenecen rusla...adam bı kaldırıp,oturtucak sonra bırakıp gıtcek,o kızların sıtedıgı sekılde ıste...

Ama senın dedıgın kızlarla bu olmaz ztaen,o yuzden gerek yok o kadar ınce ayrıntıya gırmeye :)

Bu arda bu rusların amk ben! sankı hıc erkek gormemısler,ınsan bı gozuyle suzer adam mı bu hıyar mı dıye! lap diye daldı kızlar sanki! Abaza kızlardan Allah korusun ya! :o  aman Russian Girls! sımdı nefret etmeye basladım :) Turklerrden daha abaza mıllet de varmıs demek xD

Bu arada merak ettım acaba o kızları onlar goturebıldıler mı yoksa kamera kapanınca kızlar tekrar oturdular mı yerlerıne :D

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

helal olsun adamlar biz hala elizabet le takılıyoruz

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bana biraz planlanmış gibi geldi. çocuk geldiği gibi - merhaba, tanışabilirmiyiz? adınız ne , kalkabılırmısın dıyor kız hemen kalkıyor öp diyo , öpüyor sonra peşlerinden gidiyorlar. bunlar anca ya *rospudur sorgusuz sualsiz direk he diyip peşlerine takıldıklarına göre ben işime bakarım gerisine karışmam hesabı :) yada daha önceden planlanmış o kişilerin arkadaşıdır ama bunlar sırf videoya çekip hava atmak için önceden planlamışlar gibi geldi bana..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

edit: neme lazım

senin sevgilin(-yor/-ecek) tahribatı takip ediyordu dimi :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Amele Rus'lar işte. Çocukların tipinde bir şey yok, kendilerince espri yapmışlar ama arkadaşın dediği gibi Rus'lar buraya resmen sex için geliyor. Rusya'da erkek mi var doğru dürüst. Gelip buraya krolara bile veriyorlar. Bir tanesi de çıkıp Norveç'li kaldırsın da görelim

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:

Rus'u herkes kaldirir, onemli olan oturtmak..:)

:D kaldirdiktan sonra oturmasi kolay sanki onemli olan kaldirmak iyi kaldirmislar :D

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
Toplam Hit: 6059 Toplam Mesaj: 36