Milli Takım...
-
ya bu takımın derdi ne anlamıyorum hiç mi ekmek yemediniz koşamıyolar maltayla bile 2-2
sizce milli takımın derdi ne :S
GLaDio: kızgınlığını anlıyorum ama böyle de başlık açılmaz, o takımın arması Türk Bayrağı. başlık editlendi.
-
rakiplerini çok küçümsüyolar ve bence rakibin gol atmasını bekliyolar bu maçtada rahatca görülüyo bu zaten neyse geçmiş olsun
-
Morfin almışlardır kesin :))
-
malta ne aq?
puan kaybettiimiz takıma bak göt kadar ada dandik bi takım
-
önümüzdeki ukrayna maçına bakcaz artık (:
-
lan ben bi halı saha çıkarsam biz bile yeneriz maltayı amk :@
-
terim-hakan-i.üzülmez olduktan sonra bu takımda biz kupa mupa göremeyiz.
-
tam dicektim ki topic i editleyin ki öle oldu zaten :) konuya geçelim hoca valla ben anlıyorumki daha takım yerine oturmamış çok gol beceriksizliği var ileride f.tekke ümit karan gibi oyuncular denenebilirdi..defans biraz daha sağlam savunma yapabilirdi ..tuncay zaten berbattı. ardanın sakatlanması kötü oldu .hani bu takıma çok rahat fark atmamız gereken bi maçtı ama orta saha güseldi ..neyse olan oldu canımız sağolsun :) önümüzdeki maçlara bakıcaz :Pp
-
milli takım berabere kalınca yada yenilince a.g diyorsunuz yensede yenilsede milli takım bizim
-
ortanın nesi güzel yaf yorumcuyu bari bi dinle orta orospunun şeyi gibi her şey geçior
çok sağlam olsa ne yazar 2. golde orta sahayı bile kullanmadılar :@
-
yanlış oyuncuseçiöi amk.deli ibo kotuydu ve adamı hiç oynamadıı yere cekti en son.hakan desen neiş anlamadım.gokhan unal giresydi belki iş yapardı
Toplam Hit: 3172 Toplam Mesaj: 25