Mini Etekli Kara Çarşaflı - Studio Plastico
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
çok pis küfür yersin.
-----------------------------geri misin len sen?
mesaj ne diyom ben de anlamadım ne yapmaya çalışmışlar onu soruyom,
-----------------------------kızarım ben arada öle :D
yanlış anlamışım. dediklerim o şekildeki zihniyetlere. -
kapalıları karalamak işte
-
Çok hoş bir klip 3 4 gün evvel elime geçmişti albümleride fena değil tavsiye ederim :) Vermek istediği mesaja gelirsek , anlayana.. Ha birde hatun erkek çıksaydı en son daha bir güzel olurdur :)
Şarkı sözleri ;
in the studio plastico, we are misunderstood
in the studio plastico, we all look so good
perfect ties, perfect smiles
get it 'round the pefect ones
perfect ties, perfect smiles
get into a smaller size -
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Ha birde hatun erkek çıksaydı en son daha bir güzel olurdur :)
-----------------------------çok daha vurucu olurdu o zaman işte =))
-
Vay şerefsizler vay RESMEN TÜRKİYE ile alay etmişler hala bu sitede bu insanları savunanlar var bu ne kadar vahim bir tablo böyle o insanlar Türkiye ile dalga geçmişler görmüyo musunuz?
Bu grubu savunan, o kadına bakarak nefsini canlandıran insanlara söyleyeceğim tek şey şu =
" Sizin itilaf devletlerine yardım eden o Osmanlı padişahlarından, Damat Ferit'ten, Terakkicilerden bir farkınız yok! Ülkenize uzatılan dili göremiyorsunuz. Yazıklar olsun"
-
bacakları hoşuma gitmedi :D
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Vay şerefsizler vay RESMEN TÜRKİYE ile alay etmişler hala bu sitede bu insanları savunanlar var bu ne kadar vahim bir tablo böyle o insanlar Türkiye ile dalga geçmişler görmüyo musunuz?
Bu grubu savunan, o kadına bakarak nefsini canlandıran insanlara söyleyeceğim tek şey şu =
" Sizin itilaf devletlerine yardım eden o Osmanlı padişahlarından, Damat Ferit'ten, Terakkicilerden bir farkınız yok! Ülkenize uzatılan dili göremiyorsunuz. Yazıklar olsun"
-----------------------------Sadece bu kısmına katılıyorum. Orada Türk bayrağının dalgalanması onun şerefinden çok Türkiye böyle demeye getirmiş işi...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Vay şerefsizler vay RESMEN TÜRKİYE ile alay etmişler hala bu sitede bu insanları savunanlar var bu ne kadar vahim bir tablo böyle o insanlar Türkiye ile dalga geçmişler görmüyo musunuz?
-----------------------------Sadece bu kısmına katılıyorum. Orada Türk bayrağının dalgalanması onun şerefinden çok Türkiye böyle demeye getirmiş işi...
-----------------------------Tebrik ettim süper bir tez. Hala bunu anlayamayanlar KALP GÖZÜNÜZÜ açın biraz hayat TOZ PEMBE değil
-
ek bilgi: geceleri bitkiler oksijen alıp karbondioksit verir, ondandır odasında saksı veya envai türü bitki yetiştirenlerin bu saatte beynine yeterli miktarda oksijen gitmez...
-
MosgzA bunu yazdı:
fuzuli bi konu bence
fuzuliyse post atma ?