Mitos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Mitoloji yunancada hikaye anlamına gelir felan yazmak için girdim ama yararlı program teşekkürler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Mitos programını mutlaka deneyin arkadaşlar. Denedikten sonra da mutlaka fikirlerinizi bekliyor ve merak ediyorum. Chrome tabanlı olması konusunda istekler var bunun haricinde nasıl geliştiribilirim? İsteklerinizi ve link paylaşarak desteğinizi bekliyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam şevkini kırmak istemem de program tutmaz, browserlarda pluginlerle rahatlıkla yapılabilen birşey.. Ayrıca çok da elzem değil :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Hocam şevkini kırmak istemem de program tutmaz, browserlarda pluginlerle rahatlıkla yapılabilen birşey.. Ayrıca çok da elzem değil :))

neysem editleyelim.

baristbt tarafından 23/Kas/12 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

facebooku çıkarmadan sana sorsalar şu anki halini tahmin edebilecek miydin acaba :) bas git dostum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

http://kuytul.com/mitos/resim/mitos1.jpg

Mitos Nedir?

Mitos, internet explorer tabanlı iki sayfayı aynı anda yönetebilmeyi sağlayan internet tarayıcı aracıdır. Facebook ve twitter sayfaları varsayılan sayfalar olarak açılır ve istenen internet siteleri bir veya ikinci bölümde açılabilmektedir.

Sayfa yenilenmesine gerek kalmadan bilgi güncellemesi yapan sosyal medya ve haber siteleri gibi web sayfalarını aynı anda görebilmek için tasarlanmıştır. Web tarayıcılarında sekmeden sekmeye geçiş yapmadan iki sayfayı görerek pratik olarak internet kullanımı sağlamaktadır.

Kısacası; aynı anda hem tahribata hem de facebook veya twitter'a girebilirsiniz. Sayfayı anlık takip etmek istediğiniz her durumda kullanabilirsiniz.

Tanıtım yapılan program sitesi: http://www.gezginler.net/indir/mitos.html

Mitos 1.0 İndir

Kişisel not:

Program basit ama kullanışlıdır. eleştirilere ve geliştirme knusnuda fikirlere açığım. Ancak piyasaya bir şekilde duyurabilmek adına sosyal medya üzerinden link paylaşımıyla yardımcı olursanız çok memnun olurum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

facebooku çıkarmadan sana sorsalar şu anki halini tahmin edebilecek miydin acaba :) bas git dostum.

Hocam adabıyla yorum yapayım dedim de yani aranıyosun. Kusura bakma da bi pencere içine 2 tane webview 2 buton koymayı feysbukla mı kıyaslıyosun? Gören de aya ayak bastın falan sancak..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

blogda yayınlıyorum ismi akılda kalsın değil mi :)

firefox ve chrome için olanı gelmezse tutmaz hocam ie kullanan artık çok az kaldı..

biran önce ffye çıkar ki chrome kullanıcılarıda heveslenip istesin dursun :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

adam düzgünce eleştirmiş bas git diyorsun.

destek olacaktım vazgeçtim :/

kolay gelsin.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

adam düzgünce eleştirmiş bas git diyorsun.

destek olacaktım vazgeçtim :/

kolay gelsin.

düzgünce eleştirmeyi ben sizden iyi bilirim a dostlar. ben böyle destek vermeyi görmedim. bok atmaya eleştirmek demezler bizim melkette. destek verecektim vazgeçtim demişsin. senin destek vereceğin olsaydı küstüm oynamıyorum diyenlerden olmazdın.

Toplam Hit: 3830 Toplam Mesaj: 29